Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bebegim uyuyorrr.. ayagmdn indirince uyaniyoooor
Ondan dolayi hcbi is ypamormmm..
Aciktimm ee dogal olrk yiyemiyorm.. ee uyuazsa aksam cok erken uyuyorrr..
Bide aksama ymk ypmam gerek, ewi bi silmem grreeek.
Suan bu isleri yapmadigim icin H u z ur suzumm...
Offffff yaaaaaa. Bugun pek bi sıkıldımm

Diyet, diyet, diyet...

Okuduğumu bile anlayamıyorum yahu... Açlıktan bayılmak üzereyim.

gözlerim şişecek diye rahatça ağlayamıyorum bile.yarın son kez göreceğim seni çünkü.bu 2 sene için.
en az 1 yıl boyunca görüşemeyecek olmamız ne acı değil mi?

Mutluluktan ağlamak nasıl bir şey acaba hiç yaşamadım. Acı bir tecrübe ile olmadan hayırlısıyla yaşamak isterim cidden..:26:

Hayatında ilk defa İstanbul'a gelen adamın bile, orada resmi var..
Benim evimden 5 dakika mesafede, değil gitmek önünden bile geçmedim..
Hay böyle işi..

Cok dikkatimi cekti. Cani sIkIan kendi kendine tukenmislik sendromu tanisi koyuyor. Allah askina, butun gun evde yayilip kendi kendine sacmalamakla tukenmislik sendromu olunmuyor. Asiri calismayla, vs oluyor o. Ah acip okusalar keske nedir ne degildir bu sendrom. Ne de olsa simdinin moda hastaligi bu, herkes kendine pay cikarma derdinde. Tuhaf milletiz vesselam. Bir zamanlar da panik atak modaydi, herkesin panik atak olasi tutmustu. Hey Allahim. :

Son düzenleme:
Bu derece mihlanacagini dusunmemistim aklima.
yarin da dogum gunun. umutlar gene yerle bir..
:97:

Kayra,bir gün bana,’mutsuzluğuna hiçbir çare aramıyorsun’ demişti.

’ve en büyük acının kendininkinin olduğunu düşünüyorsun.Dünyadan haber olmayan bütün geri zekalılar gibi. Ölmesine çeyrek kalmış,herkesi yaşadığına pişman etmeye çalışan,sağlıklı oldukları için suçluluk duymalarını isteyen hastalıklı,yaşlı bir kadın gibisin....'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…