Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bu kk'da yasadigi sehri sevmeyip gitmeye gun sayanlar diye bir kulup ya da ne bileyim topik neyim birsey acsam katilim olur mu ki acep yaa Tek basima sizlanacagima toplu sizlanirdik

nasıl olsa bende birgün senin bi açığını yakalarım, o zaman PAT diye yapıştırırım işte bende sana faturayı....
sende benim gibi o zaman durmadan bakar durursun haketmediğin sinir bozucu faturaya......
eh bi o açığın bi denk gelse bana, bi denk gelse, bi denk gelse.......

Telefonu ne zaman açacak, artık açsıııınnn.

Surekli aynı seyi dusunuyorum. Allahım mutlu olmayı hala mı haketmiyorum. islerim yolunda gitmiyor.
sürekli kalbimi kırıyorlar. neden hic bisey yolunda gitmiyor.

daha yetmiş gün var.

sayılı gün çabuk mu geçer bilmem!

düşünüp durdukça daha da sıkılıyorum.

zaman neler gösterecek,ne olacak?of

olumlu düşünmek istiyorum

ama bu aralar içimdeki aşırı enerjiyi dışarıya veremediğimden içimde birikiyor.

bir gün patlayacağım sanırım.

nası bir tipim ben ya...........:26:

odamı da düzenlemem lazım bu arada.her şey birbirine girdi.

Alıntıların iletilerinde sorun mu var?

:26:

Olmayan alıntıların iletisi geliyor. Alıntılananlarda gelmiyor.

fonda sultan süleyman çalıyor.. dünya ne sana ne de bana kalmaz.. kapıldık gidiyoruz hayata neyin telaşındayız..

kaç gündür ağzıma takılan '' angara' nın bağları da bülküm büklüm yolları, ne çabuk zerhoş oldun da galdıramıyon golları '' şarkısı nereden ve ne ara bilinçaltıma kazındı oturup dinlemişliğim yok ben bu şarkıyı nereden biliyorum ve neden takıldı dilime bu şarkı yaaaaa

ben de birgun en basindan problemleri olmayan sevdigim sevildigim soru isaretleri olmayan sonu evlilik olan bir iliski yasayacak miyim, boyle biri cikacak mi karsima??? cok mu ah aldim anlamiyorum ki kimseyi de uzmek istemedim oysaki..

Yaklaşık bir saat geçsin de , Tokyoyu eleyip olimpiyatları İstanbula alalım!!!

Yaklaşık bir saat geçsin de , Tokyoyu eleyip olimpiyatları İstanbula alalım!!!

Adamlar 1,5 kez yaz olimpyatı , 3 kez kış olimpiyatı almış yahu , bu sefer neden biz alamadık ?

Neden acabaaa ???

Az da olsa umudum vardı ama olmadı

ne ağrıyıp durdun bugün başım be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…