Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

sevgili sarımsak iyi ki varsın.....
3günlük sinirden dolayı bu gece bi anda tavan yapan tansiyonuma ilaç gibi geldin şuan.....

geri geldiğinin hayalini bile kurmak karnıma ağrılar sokuyosa gelsen nasıl hissederim kim bilir :2: hayat 1 kere de olsun mutluluktan ağlat beni O'nu geri getir bana ne olursun

Hayatıma girdiğin saniyeden beri büyülenmiş gibiyimm.. Hiç olmadı seni düşünmediğim bir an bile...

Şuan aklımdan hayatın ne kadar zor olduğu bu zorlukların beni dahada çok güçlü bi hale getirdiği geçiyor

Allahım bugün iyi şeyler olsun...

İnandığım şeylerin hala tükenmediğini ve onlar uğruna hala savaşmam gerektiğini, buna değeceğini gösterecek bir işaret yolla bana lütfen...

hani bazen her şey yolunda gibi görünse de içinden bir şey fısıldar sessizce işte öyle bir şey :44:

Sevdiceğim arasa da konuşsam kendime gelsem toparlansam hadi be yelkoavnla akrep saati 4 bucuk yapın artık !

Hastayım canım hiç bişi yemek istemiyo özledimmmm belkide hepsi özlemekten off bitsin artık gelsin yaa ((

Aklım çok karıştı :26:
Nasıl çıkıcam bu karmaşadan

bir kere de kurduğum hayali ben yaşayım yaa :105:

biri giderse biri gelir hiç mühim değil önemsiz kişilerin hayatımdan gitmesi........
Ey insan! Kafdağı kadar yüksekte olsan da, kefene sığacak kadar küçüksün.

Unutma her şeyin bir hesabı var, üzdüğün kadar üzülürsün.

(Mevlana Celaleddin Rumi)

2014te 5 kuzen evlenmiş olacak.
Vayy beee ...
Hepsi birden , art arda söz kesti, nişanlandı; sanki anlaşmışlar gibi.
Hangi birine yetişebileceğiz acaba ... :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…