bir insanı sevmiyorsan, hoşlanmıyorsan ondan uzak olursun, konuşmazsın, uğraşmazsın. uğraşmanın manası nedir, gereksiz sıkıntı yaratırsın anca..
ha, o kişi sen sevmiyorsun diye de kötü biri olmak zorunda değildir...
Evimi bırakıp hiç gitmek istemiyorum yurda ama malesef ki 1 - 2 saate çıkacağız buradan .. İlk kez ayrılacağım bu evden ve üzgünüm iiçimde bi skkıntı var ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum ...
Sevgilim sen ise hep aklımdasınn bir an çıkmıyorsun .. Seni çok seviyorumm . Sen şuanda uykundasın ben yine seni düşünüyorum
Eski dost düşman olmazmış biliyordum...
Bir daha gördüm...
Her dost gibi görünen de dost olmazmış maskeler arkasında saklanırmış, onu da bilmiyordum yeni yeni öğreniyorum.
Ya korktuğum başıma gelirse ? Kaldırabilir miyim ? Ya yanımda olmazsa o zamana kadar ? Öyle bir zamana denk geldi ki bütün bunlar. Belkide boşuna takıyorum ? Bir iyiyim bir kötü. Ama çok bunaldım.. Ağlasam ? Ağlasam ne fayda.. Çok yalnızım
aşkı elinden alan olsa da üzülme üzülme üzülme sakın seni ateşe salan olsa da bağınla bahçen talan olsa da hayata küsme yaşamak güzel şey yeter ki ölüm olmasa
umudun yitip gitmiş olsa da paran da pulun da bitmiş olsa da kader köşeye itmiş olsa da üzülme sakın hayat güzel