Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

bir insanı sevmiyorsan, hoşlanmıyorsan ondan uzak olursun, konuşmazsın, uğraşmazsın. uğraşmanın manası nedir, gereksiz sıkıntı yaratırsın anca..
ha, o kişi sen sevmiyorsun diye de kötü biri olmak zorunda değildir...

Evimi bırakıp hiç gitmek istemiyorum yurda ama malesef ki 1 - 2 saate çıkacağız buradan .. İlk kez ayrılacağım bu evden ve üzgünüm iiçimde bi skkıntı var ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum ...
Sevgilim sen ise hep aklımdasınn bir an çıkmıyorsun .. Seni çok seviyorumm . Sen şuanda uykundasın ben yine seni düşünüyorum

doğru bir karar aldım. susun, gidin.. size inanmıyorum...
kalbim, çok ufak bile olsa bana ikinci şansı düşündürtmeyi bırak!

Bi anlasanız içimdeki yangını, kırgınlığı... Ve bir anlasanız yalnızlığımı...
Yine değişmez mi fikirleriniz?

Öğretmen falan olamayacağım ben,anlaşıldı.

En iyisi kurabiye yapmayı,ütü yapmayı,sökük dikmeyi öğrenmeli...

Eski dost düşman olmazmış biliyordum...
Bir daha gördüm...
Her dost gibi görünen de dost olmazmış maskeler arkasında saklanırmış, onu da bilmiyordum yeni yeni öğreniyorum.

Bu haftanın şanslı burçları;
♌ ASLAN
♏ AKREP
♑ OĞLAK imiş.

bende hepsi mevcut hadi bakalım inşallah

Ya korktuğum başıma gelirse ? Kaldırabilir miyim ? Ya yanımda olmazsa o zamana kadar ? Öyle bir zamana denk geldi ki bütün bunlar. Belkide boşuna takıyorum ? Bir iyiyim bir kötü. Ama çok bunaldım.. Ağlasam ? Ağlasam ne fayda.. Çok yalnızım

aşkı elinden alan olsa da
üzülme üzülme üzülme sakın
seni ateşe salan olsa da
bağınla bahçen talan olsa da
hayata küsme yaşamak güzel şey
yeter ki ölüm olmasa

umudun yitip gitmiş olsa da
paran da pulun da bitmiş olsa da
kader köşeye itmiş olsa da
üzülme sakın hayat güzel

rahat, umursamaz insanlara özeniyorum bazen..

bogazlarim pert ya, acayip sinirli bi hal yaratiyor bu hastalik, deli olcam uyutmuyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…