Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

göya saat 6da derse başlayacaktım tv izlerken vakit ne kadar çabuk geçiyor saat hemen 7 olmuş yaaaaa

Keşke mesaj atsa diyorum ama atmaz. Sanırım artık dayanamıyorum ve elimden gelen son şey yarın evine kadar gitmek görüşebilmemiz bir ihtimal bile olsa aşkta gurur olmaz sonuna kadar direneceğim...

Breaking Bad bittiğinde çok pis ağlamak istiyorum.
Ağlayabilecek miyim acaba yoksa böğrüme bir öküz mü oturacak o vakit???!
Sayılı saatler kaldı. :/

Evde bir bebeğim var , projem üzerinde çalışmam lazım. Annem de bize gelip yemek yeme peşinde. Evimi b*k götürüyor. Çıldırmak üzereyim. Sakin ol İrem! Hepsi geçecek!

Defalarca şehir değiştirdim ama daima başka bir şehirde olmak istedim. Şehirler değişse de hiç değişmedi başka şehirde olma isteğim. Napsak ki.

herkes yalan soyluyor gibi geliyor artik..
adama uzuluyorsun anlattikca, meger hepsi uydurmaymis.
biri maasini saklar, biri sevgilisini, biri kendini oldugundan farkli gosterir.
guvenmek, inanmak istiyorum artik ya, yasanmiyor bunlar olmadan..

yerine göre acımasız olabiliyorum. ve sabrımın taşması da yeri.

Galiba ona çok haksızlık yapıyorum bazen çok anlayışsız olabiliyorum. Canım benim ya seni çok seviyorum ben :18:

dün charlotte gainsbourg' un bir filmini izledim bugün kadın beni twitterdan takip etmeye başladı :S hoş resmi twiterı mı bilmiyorum ama çok ilginç çok şaşırdım rastlantının böylesi

yağmur yüklü bulut olup
sevdığımın saçlarına yağmak isterdim.
onu iliklerine kadar ıslatmak
veee damarlarında yol bulup akmak isterdim ahh ahh

bu millete ne oldu herkez birbirinden kaçıyor.kimse kimseyi aramıyor akrabalar,dost ortada sebep yokken birbirlerinden koptu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…