Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

bi dürüm geldi ki kolum kadar, bunu yersem 3 gün acıkmam

Okulu bıraktım pişman hisseetmiyorum henüz kendimi zaten istemiyordum umarım açık öğretim istediğim bölüm olur ama annem de baana kızgınlığından 225 tlyi yatırmıyor yatırmayacakmış ne yapacağım hiç bilmiyorum gerçekten .
Sevgilimi de özlüyorum sürekli keşke evlenebilsek artık senelerce çıktık yetti yani

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir yandan tez, bir yandan kpss, bir yandan iş hayatı hangi birini yetiştiricem oku oku bitmedi yarabbimmm erkek arkadaşım da ne zaman nişanlanıcaz ne zaman evlenicez senin okuman da bir bitmedi diyor :))

yine akşam oluyor......
gerçek sabahlara uyanmak duasıyla...........

Herseyi fazla ince dusunuyorum galibaa..
Herkesten once oglum geliyor kimse kusura bakmasin..Gonul hatirla devam ettiremiycem artik...Dogru duzgun bir egitim kurumuma vericem oglumu..

Son düzenleme:
Umutlu bakmaya çalışıyorum ama aklıma geldikçe tedirginliğim artıyor.
Bir an olsun huzurlu hissetsem sonrasında birşey oluyor herşey umutsuz. Hiç bir denge yok hayatımda. Hiç kimse beni düşünmüyor.. Havada bugün ne kadar iç karartıcı. Ruh gibiyim bugün.. Şöyle Ankara'dan uzak olsam... Etrafımda beni bunaltacak gerecek kimse olmasa... Sorunlarımı atsam bir kenara.. Huzur istiyorum huzur ...

Allah'ım bana bir iş nasip eyle.. aileme bile muhtaç etme.. bazen öylesine bunalıyorum ki bu evde, tam şuan ki gibi...
bir ampul kırmışım çok mu? sen yıllardır beni gerekli gereksiz kırarken!

kaldıramıyorum ben, olmuyor yani. her lafı yutamam, düzgün konuşmayla da denedik oldu mu? ol-mu-yor.
sırf küçüğüm diye ben mi suçlu, haksız olmalıyım? insan bir kendine dönüp bakmaz mı...

kampusun nufusu artmis bi an once supurgeme atlayip ucup gitmeliyim bu universiteden
yar bize gelmezse biz ona gideriz
kendi kendimi eglendirebilmemi seviyorum yaaa canim kendim, optum seni sen de olmasan

suan aklımdan:

rainbtecim ya yorumlarına yazılarına bayılıyorum cok sekersin ya cok tatalısın yanaklarını sıkıp öpmek istiyorum

o cocuk cok sey kaybediyo farkında degil

ceza almayim simdi Duygucanim :)))

Son düzenleme:
hayat denirse işte..

O orda ben burda yağmurunn sesini dinliyoruz.. Neden birbirini seven insanlar ayrı kalmak zorunda kalır ki çok saçma mesela çok özledim onu ama göremiyorum şuanda arayıp bunu ona söylemek isterdim ama arayamıyorum of adaletsizlik bu biran önce uyiyim sabah olsun da bi sesini duyim ya ufffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…