Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İnsanın hayatı ne kadar küçükse kendisi de o kadar küçülüyormuş demek ki

bir insanı nasıl hem sevip hem nefret edersiniz, yada hem görmek hem de görememek nasıl olur ikisi de aynı derecede zor gelir..

Nickimdeki Nleri neden bu şekilde yazmıştım acaba? Hayır yani Nlerin büyüklüğü nicke nasıl bi sevimlilik bi cool görünüm katabilir ki?

Bende bi tuhafım ayol!

değer verdikçe azalan yok olan insanlar tanıdım

İlaç kullanmadan burnumun akmasını nasıl durdurabilirim ki ben?

Hayatima giren sacma sapan insanlar bana da sacma takintilar birakarak gitti ya, simdi aklima geldi sinirlendim yahu.
Nerden beladan seninle tanistim be ...zeka? Te 5 yil oncesinde, lisede kaldin ama senin yuzunden herkesi sen gibi sanip kendimce gardimi alir oldum. Bir daha cikmaz insallah sen gibi sorunlular karsima.

Kocakafalııııııııı

bu kadar acı yetmez mı

Özel mesaj gönderirken bu 5 dk 10 dk sınırlaması sinir bozucu... 26:) Hele ki 2 üyeye birden yazıyorsan...

Neden böyle yaptın...Benim çok güzel ümitlerim vardı sana dair...Bak bitirmek zorunda kaldım senin yüzünden...Neden..Kalbimi ağrıttın..Neden bana ümitler verdin,neden sevdiğini söyledin;bukadar uzak kalabileceksen...Bu kadar ilgisiz kalacaksan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…