Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Beklemekten sabretmeye çalışmaktan hayli yoruldum. Bazı zamanlar bazı şeyler hızlı gelişse keşke.

sussaydın ya gönül, vardır bir hayır işte, ne konuşuyorsun...

herseyde vardır bır hayır bu gunlerıde gorecegımız yasayacagımız varmıs ... hayatta hep kazanacak degılım ya bırazda kaybetmesını bılmelı suan sadece normale donmek ıstıyorum o kadar eskı halımı nesemı cok ozledım

neden bu herife karşı koyamıyorum ki? bence bi 5-10 yıl daha bu şekilde devam ederiz sonra yine gider bu danayla evlenirim. kader işte

tek isteğim sevmeyen, iyi niyet beslemeyen insan uğraşmasın, gitsin, çıksın hayatımdan! sevmiyorsan uğraşma, ilgilenme.. ya da git işte. açıkça da söyleyebilir, gittiği için sevinirim...

hersey nasıl gelısecek merak ıcerısındeyım , rapor bulabılecekmıyım o parayı nasıl verıcem ısten cıkarsam ıssız napıcam hastalıgım nasıl gececek yenıden nerde ıs bulabılıcem sorular sorular ...

iyi değilim, karman çormanım.. bir sürü şey geçiyor kafamdan. güvensizliğin dibine ya vurdum ya vuracağım.
bir de üstüne bu kasvetli hava...

Çok mutsuzum .. Bayram da bile görüşemedik seninle .. Oysa en mutlu olduğum yer senin yanın ..
Bilgisayar ekranındaki fotoğrafını okşamakla yetiniyorum ..

bazı insanların boşvermişliğini anlamaya başlıyorum galiba..

Şu an o kadar gerginim ki boğmak istiyorum onu,sinirr şey...

Uykusuzluk sorunum cozuldu, ogleye kadar uyumaya devam
Acaba uyuyamayip sabahin 7:30-8:30 gibi kalkarken hayat daha mi guzeldi ki... pfff

hayır, bu olmasın! Allah'ım güç ver...

bi iyiyim bir kötü, ben bile tam olarak nasıl olduğumu bilmiyorum yaff
sabır diy,im bekliyorum. halime hamdolsun şükür olsun yinede ..

Ne zaman bulacağım hayırlı olanı. Ne zaman sabırdan beklemekten öte şeyler karalayabileceğim..
Bazen düşünüyorum benim sınandığım konu mu bu ?
Aradıkça, bekledikçe sonucsuz kalacak bir dilek mi?
Sanırım kendimi başka şeylere yönlendirmeliyim. Hiç olmayacak şeyi beklemek sadece zaman kaybı.

"Bu arada" fark ettim de ne kadarda çok "bu arada" diyorum öyle...

her gün bi yeri ağrır mı insanın yaa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…