Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

gidip yatsam mı yoksa, yeni aldığım incir kuşları adlı kitabı okusam mı?

bir albümün teaser'ı bile beni bu kadar etkilediyse albümü dinlediğimde olacakları düşünemiyorum.
Emre Aydın yine harikalar yaratmışsın

Cevapları bilmiyor muyum yoksa kabul mü etmek istemiyorum ?

Bu sorunun cevabını bir bilsem ...

yaralıyım, sildim 8 yılımı ama içimden sıkıntısını öfkesini atamıyorum hala..
kaynak 2 yıllık bir kişi ama sıkıntısı yayıldı.. ama derim tepkiler kişilere aittir diye, kimse silah dayamadı sen böyle tepki vereceksin diye sonuçta. yani o bir kişi aracılığıyla olması gereken şey oldu, birilerini sildim, gereken tepkiyi gösterdim, biliyorum. ama işte bir türlü atamıyorum içimden sinirimi, sıkıntımı...

Son düzenleme:
artık öğlene kadar uyumamayı öğrenmem, en ge. 11de uyanmış olmam lazım
kendime söz veriyorum

pöfffffff
bugün modum neden düşük, bugün modum düşük pöffff
sebebi şuan midemmiş gibi duruyo..........

keşke ne yaptığını bilebilseydim sevgilim konuşabilseydim sesini duyabilseydm ne yaptığını öğreneblseydim.. Birazzck sohbet edebilseydm seninle .. Çok özledim çok çook çooook özledim ..

olumlu yada olumsuz bir düşünceyi bir saatten fazla kafaya takmak ömrü kısaltıyormuş.boşver kardeişim hayat kısa zaten

o sarımsağı yemeyecektim. kulaklarımdan ateş çıkıyor. imdddaaaaaaaattt nasıl bir acı bu

Sınavlaarr testler sorular sınavlar...bir sürü sınavlar!! 23 Marttaki YGS Hazirandaki LYS ve benim içimin nedense rahat oluşu

Son düzenleme:
"Arkadaş" dediğim insanlardan son 1 haftada yediğim kazığı totalde yememiştim, arkadaş değil böbrek taşı modundasınız topluca

bir kişi hayatımdan çıkıyorsa bir daha ortak arkadaş aracılığıyla vs. ne olursa olsun görmek istemiyorum, uzakta olsun istiyorum.. ama olmuyorsa da alışmaktan başka yapılacak bir şey yok gibi, öyle de olacaktır zamanla :)

Mesajlarını beklemekteyim. Ne zaman cevap gelecekkkk ...

En iyisi vize için biraz çalışayım bari.
Üfffff bıktım vallahi. :/ Az kaldı neyse ki. :)))

Tanımadığım birinde aldığım güzel yazılı bir mesaj. .
Ruhumu okşadın adam akşam akşam teşekkürler.

içim sıkılıyo..........................................

Bugünü, koca bir günü, 1 tabak çin tavuklu salata ve 3 bardak zero'yla geçirdim.
Ha, sabah bir fincan nescafem ve akşam bir fincan salepim var.

Maşallahım var inşallah bozmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…