Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

bu gece ki dusunce konum faliminda yardimiyla ask oldu. nasil oluyordum ben asik olunca diye dusundum.. 4 yil gecti.
daha farkli daha gulen daha canli oluyordum asik olunca. bir kisi oluyor yakinimda, sahiplendigim, ait hissettigim, huzur buldugum, her seyim saydigim. ama bir yandan da korktum hep asktan, hep sorguladim, guvenemedim.
simdi gelecekte nasil olacak, nasil olmali.
biri var ve onu bekliyorum. Allah'im hayirlisi ile karsilastirsin insallah.

Küçücüğüm herşeyim..
Nolur çok uzaklara gitme..
Gidersen öleceğim..
Karanlığa döneceğim..

Aklımdan geçen bu nakarat ..

yavrum neyin kafasını yaşıyorsun sen söylesene
durduk yere kıskançlık yapacağın mı tuttu...

ben bunaldım ya valla bunaldım. küçük şeyler o kadar birikiyor o kadar büyüyor ve bunaltıyor ki artık. komik küçük ama çoook var.. her şey suç.
bir de 22 yıldır beni tanımamış biri var karşımda.
ya ben daha vurdumduymaz olsaydım kırılgan olmasaydım ya da çevrem bu kadar kıran olmasaydı.. ama olmuyor işte.
bir şeye vurunca parasını verebileceğim yaptırabileceğim zaman vururmuşum bir de. güzel bir şey söylediğini sanıyor ama hep kırıyor!
ahh ah bir işe girsem de defolup gitsem diyorum bazı vakitler...

Olur mu, olmaz mı?
Bir şeyler yapsam mı yoksa akışa mı bıraksam?
Bilemedim.

insana biri lazım, dışarıdan bakınca içini görecek, sözlerinden hareketlerinden seni anlayabilecek. dümdüz bakmayacak.
kırıldığımı anlamamış biri.. o kadar yıldır. hoş çevremde pek hükmü yok bu durumun galiba, anlayan da anlamayan da.. düşünce yok gibi.
öyle birini bulsam mutluluktan ağlayabilirim belki. bilmiyorum.

İki yüzlü kendini zeki sanan insanların karşına geçip ahirette azaların yaptıklarına söylediklerine şahit olacak deyip tebessüm etmek..

Ruj da alıyım maskara da alıyım parfüm de alıyım. Hepsini alıyımmmm

Allah belani versin 2013 senden nefret ediyorum.
hic gelmeseydin hiç..
Migren yüzünden kafamı kesip atacagim ya ölüyorum bu nasil bi ağrı. Gözlerim, kulaklarim, sakaklarim...

şu tercihleri yapayım bari artık diye düşünüyorum. bu puanla bir şey olması mucize gibi bir şey zaten..

umarım atanırsın ya.sonuclarını paylas bızımle.

inşallah ama çalışmadan girdim 66,5 aldım, mucize gibi bir şey ama insan belki diyor.. olmazsa da bir dahakine çalışarak olur inşallah :) teşekkür ederim, Allah isteyen herkese nasip etsin :)

-
şuan aklımdan geçen bu gece de erken yatamadığım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…