Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Evet gidip önce her tarafı temizlemek sonra da hiç bir şey düşünmeden yatıp uyumak istiyorum

tam kırk kez okudum okudum da beğenmedim
nasıl bitecek böyle.neden daha önce aklına gelmedi:26:
acayip heyecan yapıyorum ki şimdi:18:

ne soğuk aldım, ne dışarıya adım attım, ne soğuk bir şey içtim peki nereden ne buldu da şişti bu boğazım

artık gitgide insanlara bilhassa erkeklere olan güvenimi kaybetmiş durumdayım. kendimi aptal yerine konmuş gibi hissediyorum.

Büyümek,olgunlaşmak değilmiş
Maalesef bunun örnekleri ne kadar da çok var dünyada.

Mesaj atsam mı diye düşünüyorum hala yaaa... Oooffff... (
Karar veremedim bir türlü.

sana o kadar sinirliyim ki gerizekalı adam yaptığın bişey yok ancak poponu serip yan gelip yatıyorsun ya bide laf ediyorsun çok biliyorsan kalk kendin yap salak..

oğlunda her bu durum da sizin yanınız da dalga geçiyor ya benimle ona da sinir oluyorum..

kendini bişey sanan embesil seni...

ama işi düşünce onu al bunu al şöyle yap böyle yap nersin o zamanda görürsün sen iştee

hele o oğluna salak ya vallaha salak hiç birşey demiyorum sınav öncesi insanın canını sıkıyorlar başka yaptıkları ya da yaptığınız

hiç bir b*k yok

büyümek duygusallık artışı sanırım biraz da..

Yapacak onca şey varken buz gibi bir Cuma akşamı burada oturmuş, mal mal yazıyorum sitede ya.
Kendimi çok işe yaramaz ve boş hissettim şu an.

Ona su hediye, buna bu hediye gotureyim derken bavulumda kendi esyalarima yer kalmayacak diye korkmaktayim. Hadi yer sorunu bir sekilde halledilir de, bir de agirlik kisitlamasi var ya hani, esas odur beni korkutan. :18:

Güler mi yuzum bi gün. ? Bi gün uzun zaman gelmeyecekse hic gelmesin. Sevinemem çünkü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…