Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

aaahhh hayat aaahhhh artık net olur musun lütfen bak çok rica ediyorum net ol biraz yaaa hep bi belirsiz hep bi belirsiz nereye kadar sen böyle belirsiz olunca bende karar veremiyorum bir türlü bi net ol artık

neden normal insanlar gibi olamıyorum ben,kendime güvenimi kaybettim ezdirdim kendimi hep ezilmekten kendime güvenim kalmadı.normal insan olmak istiyorum.vaktinde adamın biri beni cok ezdi cok küçümsedi dayak siddet derken kendime güvenimi kaybettim,assagılık duygusu olustu.suandada cekiyorum işte kendimi cok degrsiz hissediyorum kendime güvenim yok,onların sonucunu hersey ortada PSİKOLOJİK ÇÖKÜŞ

Son düzenleme:
Saçlarımı yine sarı mı yapsam napsam yoksa kahve mi yapsam bakır mı yapsam yoksa en iyisi yerime oturup hiçbir şey yapmasam mı

sevgilim askerden gelene kadar zmn cabuk gecermi acaba mümkün olduğunca hızlı geçmesi için ne yapabilirim kursamı gitsem bişeylerle mi uğraşsam acaba cok karışık kafam :26: :26:

Gene baştan ayağa oluk oluk tembellik akıyor benden.
Her şeyi yapmak isteyecek kadar istekli, adim atamayacak kadar yorgunum.

Karşı komşumuzun gerizekalı ötesi bir kadın olduğunu düşünüyordum.

Çok komiksin...

Öyle olmaz o işler... Ben kendimi paralıyorum resmen,kendini kandırıyorsun.

Ne çok konuşurduk bir ara,ama hepsi boşmuş meğer.

Mutlu etmek için 400 gr. Toblerone çikolata alan arkadaş candir

çok uykum var ama azıcık ders çalışmalıyım.
bir de bu arayan numara kim?

Kırgınlıklarım sevgimi aşıyor günden güne...
Aşk mı mantık mı? Düzelir mi düzelmez mi?
Şu an geçmişi özletiyorsun bana.Geleceğimi güzelleştirebilecek misin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…