Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

38 günn ... yüzünü görmeden sesini duymadan 35 gün geride kaldıı 38 günn daha bekleyeceğimm ve o gün inşallah 4-5 saatte olsa yannda olabileceğğimm ..
Geçsşn zamannnnnnnnnn bitsin zamannnnnnnnnnnnnnnnnnn geçsinn zamannn biran önceeee ..

Sen yoksun şimdi yanımda ama seni hatırlatacak o kadar çok şey var ki sevgilimm ..
Bak o kokusunu çok sevdiğin kremim vardıya .. Onu sürdüm ellerime .. Hani neredesinn .. Neden öpmüyorsun büyük bir hayranlıkla ellerimi .. Neredesin sevdiğimm .. Öyle çok özledim ki seni ..

Herkes duysun
Eski sevgilim haklıymış
Ben gerçekten anlaşılmaz insanın tekiymişim
İyi ki terketmiş de kurtarmış paçayı
Yalnızlıga mahkumum ben.

Yolculugun olmazsa olmazi buyuk valizi de bugun aldim. Artik ben ve boy boy bavullarim tam takir yolculuga haziriz. Geriye sadece yolculuk gununu beklemek kaldi. Heyecandan catlicam artik. 11 ay gecti, ama 10 gun gecmeyecek sanki.

Önümüzdeki birkaç gün sıkıntılı...Sunum işini hayırlısıyla bitirsek Pazartesi kalıyor...
Söylediği sözü de ona bir şekilde yedirmeliyim.. Çok sıktım bu konuya kendimi tuttumm,yedim lafını resmen.. ama kabul edemiyorum...Umarım konusu açılır toplantıda!

Finallere 3 hafta ya var ya yok ben hala rahatlığımdan ödün vermiyorum
Nolcak benim sonum:18:

bu kadın bi cevap verecek 48 saat geçiyo ya sanki şahsi isteklerim için mesaj attım Hey Allah'm ya .. Oğlunla ilgili yazıyorum be kadın ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Sacimin arasinda unutulmuş kaybolmuş tel tokalar,
umarim mr cekimi sizin yuzunuzden etkilenmemistir.

Hergün görüşmek değildir herşey .. Yokluğun öğretti sevgilim .. Durup hissetmek .. Gözlerimi kapatıp hayal etmek .. Yaşadığını bilmek bile veli nimettir bazen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…