Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

iyi bari, yaptım oldu nasıl olduğunu tam anlamadıysam da

aşık olarak aldığım yılbaşı hediyemin evde kırık çıkması

kkda öyle bilmiş öyle kendini begenen tipler varki sanki herseyi onlar biliyor bence bu insanlar sorunlu.kendilerini bastırmak için böyle bilmiş yorumlar yapıyolar ve karsılarındakileri sucluyolar bence bu insanlar gercek hayatlarında cok ezilmişler bu yüzden burda op duygularını bastırıyolar.tek kelimeyle durum bu ence cok iticisiniz cok bilmiş olan grup herseye atlayanlar

hala soktayım ya arkadas yeni evleneceklerin sohbet alanında bir arkadas var demişki iste beni kıskandılar kargom izmire gitti valla pes sanki evlilik milleti kıskandıracak bir olay bütün herkes sizi cekemiyo zaten sanki bana ebru sallı olduiçiniz fesat sizin

bazı insanlar verdikleri sözleri nasıl umursamıyorlar, ben elimde olmadan tutamamışsam bile canım sıkılıyor aklıma geldikçe.

ayrıca, verilen sözler tutulmadıktan sonra söylenen hiç bir sözün anlamı kalmaz.

Son düzenleme:
babam şu kombiyi yaptırsa da evimizde üşümesek bari...

Siz gidin sinemaya ablacım .. İyi seyirler eşinle sana ..
Elbet bir gün ben de mutlu olurum siizn gibi ..
Geç 36 günn bit 36 günnnnnnnn ...

çoğu zaman ya ak ya kara olmalıdır, ortası olmaz.

Çok heyecanlıyım
İnşallah iyi olur. aminnn

Ruhun organzm olması gibi bişey bu şarkıyı dinlemek..

bir şeyler ters gidiyor..
ama dilerim yanılıyorumdur...

Doğru insanla karşılaşırsam bağlanma problemim kalmaz mı gerçekten?

Kurtulabilir miyim bundan?

Yaşadığım her ilişki için "geçici zaten, takılıyorum sadece" diye düşünmekten vazgeçebilir miyim?

Bu kadar yıldan sonra olur mu?? Değişir mi çocukluktan gelen bu kişilik yapısı?

Aşık kalmayı becerebilir miyim ben de?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…