Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Gerçekten taşınacak mıyız acaba . Eğer öyle olursa bambaşka olacak benim için her şey .

Uzun zaman sonra ikidir rüyama girmenin bir anlamı var gibi geliyor.
O kadar üzüldüm sıkıldım başlarda bile girmedin, şimdi düşünmezken geliyorsun.
Üstelik normal arkadaş gibiyiz rüyamda..
Hayır olsun inşallah, güvenemediğim birisin...

Son düzenleme:
Rüyamı yorumlatabilsem, çok aklım takıldı ve ben artık kimseyle uğraşmak istemiyorum, yine canımı sıkmak için eskilerden kimse gelsin istemiyorum.

Yarin okullar aciliyor ve ben ögrenci olmadigim halde coook huzursuzum.. Ruhum daraliyor okulun acilmasinin bendeki etkisi bambaska. Hayir anlamiyorum neden boyle oluyor cok da basarili ve sevilen bir inektim ben.
Hayirlisi. Kismet.

Pişman oldu hissediyorum. Icim de boyle sogumaya basladi cok guzel oldu.. her sey bi yana bi adim attigi zamana kadar ben eski ben kalabilecek miyim orasi muamma!! kesinlikle acimak yok bu sefer.

Arkadaşlar, "i'm just a poor girl, nobody loves me" arkadaşlar. -dandik depresyonum ve ben-

Bugün de O Hayat Benim dizisinde Ateşin kızkardeşi rolünde oynamak istiyorum. Ateşin kardeşi yok tabii ben uydurdum. Ama müthiş senaryo kurdum. Gelecek vaad ediyorum bennn benim hayaller yine paris

Regl olmasam, yarin test yaptirsam 5 haftalık bilemedin 4 haftalık hamilesin deseler... Dizlerinin agrisinin reglle alakasi yokturrr beee,

Şu 3 haftanın hızla geçip gitmesini istiyorum.
Rahatlıkla, mutlulukla, huzurla, hoşça geçsin gitsin, bitsin.
Ve maaşımı aldığım gibi işten çıkayım artık.

Şaka maka Eylül de geldi. Sonbaharım. Yeni başlangıçlarım. =)))

Gözüm çok kaşınıyor ilerledi alerji galiba.. Şu sırtımdaki çıksa da ilaçlarımı kullansam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…