Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İnsanlar kadın olsun erkek olsun kendini sevmeyen istemeyen bi insana neden zorla kendilerini sevdirmeye ugrasıp sülük gibi yapısırlar anlamıyorum bitürlü ya bi defol git

şu hafta bir bitse de ben de işi bırakıp saglıgıma kavuşsam amca resmen bir haftada ruh hastası etti beni

Müdürümüz Amerika'ya gittiğinde daha mı rahat olacağız , daha mı yoğun?
O gidince de patron İngiltere'den dönmüş olacak.
Gitmeme az bi zaman kalmışken nedir bu seyahatler?
Ben çıksaydım da öyle gitselerdi üfff. :S

Allahımmm neden ya neden? ben "allahım kapıma düşsün, ben de Nuri Alço gibi gülerek: sana ihtiyacım kalmadı evlat, git kendine başka iş bul" demeyi düşünürken çocuğun kapısına neden ben düştüm ki? adım gibi biliyorum şu an "he he he nasılmış" diyor ekrana bakarak.. ama haksızlık bu öyle değil mi?

neden sordu böyle bir soru? ben de bekliyormuş gibi hemen atladım of ya of, aylardır yaptığım karizma 1 cümle ile yıkıldı iyi mi

şimdi bu ağız ishali kadın bunu bütün şirkete yayar, yaymasında değilim benim bıdık çok kırılacak tatilden dönüp bunu duyunca zaten sürekli diğeri gibi değilim deyip duruyordu ben de bugün tescilledim.. memnunum desem değilim, memnun değilim desem kalpler kırılacak.. offff ne pis bir durum ya

Az kaldı günler geçsenize artik yoruldum valla olsun adak adadim Rabbim ne olur kabul et dualarimi

Objektifim.
Amma daima yanlış anlaşılırım...

Gücünü haksızlığını kabul etmemekten kaynaklı boş yere intikam almak sıkıntı yaratmak isteği duyma saçmalığı.

Yemeklerim beğenildi çok şükür o kadar eziyete değdi yaşasınn ya
Birde spor yapıcam derken kendime zarar vermesem ne olur ki üst bacak iptal yine

Bir daha susarak anlasilmayi beklemeyecegim. Yasasin konusarak anlasmak, ya da anlasamamak. Ne olursa olsun, konusmak sart.

Eylül, en çok seni severim ben. Güzellikler getir bu kez. Tabi bi de bolca şans...

senden nefret bile edemeyecek kadar acıyorum sana..düşün gözümde ne durumdasın.. :)

off saat kac olmus ne oturuyon hala salak mısın sen sıyahbeyazzz:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…