Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ah gönül ah, sussan ya? Kırılıp duruyorsun sonra.

Şu pis güneş, lanet güneş defolup gitsinnnnn!!!!!!
İçimi karartıyor güneşli havalar. Nefret ediyorummm!!
Yetmedi mi bu kadar eziyet??!
Eylül'deyiz, geber git güneş ve sıcak.!!
Bıktım yaaaa!
İngiltere'de yaşamam gerek galiba. :S

Bu baş,sıcaktan ve de berbat nemden ağrıyor galiba

kış konserveleri hazırlansınn.
lutenitsa yarın yapılacak.
off. çok çalışmam lazım çok:..))))))

özür dilemek yerine şarkı söyle gül,eğlen bakalım,inşallah anlarsın bir gün kıymetimi

evet herkes kendine yakışanı yapar...
aslında çevresinde arkadaşları tarafından sessiz sakin sonderece uyumlu etliye süütlüye karışmayan biri bile bazen zıvanadan çıkabilir..aslında gerçekte hiç öyle olmadddığı halde sanalda zerafetini bozabil,iir
ne olur sora
o basit ve sığ kadınlarla bir olur tabii...

o günahlar özlenmedi mi sanıyorsun? sen özlemedin mi seni günaha çağıran meleğini??

İstediğinde güzellik beklersin, ama yapmazsın.
Önce güzellik yapsaydın bi keşke...

Ne yedim arkadasss..koca gun agzim bos durmadi..mide fesatindan olcem bugun...biri bana dur desin!!!!!

Yrn nasil gececek cok merak ediyorum umarim adama saldirmam !!! Hem beni rahatsiz edip hemde gelip yuzsuzce patronuma sikayet ediyor pişkin bnm telefonumdaki aramalari msjlari insanlara gosterdgimde napacaksin bakalim

Ayağımın dibinde uyuyan, patilerini de bacağıma yaslayan minik şey, sen nasıl bi güzelliksin. Ne güzel yaratmış seni Allah'ım...

Yalnız kalmak istiyorum.
Yalnız kaldığımda çok rahatlıyorum..
Ama imkanım yok...

Yaptığı onca şeye rağmen ona güvenmek istiyorum.Sana zaafım var biliyorum.Bu zaafımı suistimal etmeye çalışmanı da görüyorum.Kültür farklılığıdır dedim,o dedim bu dedim ama yok,olmuyor.Sadece benim olduğunu,hiçbir zaman elimi bırakmayacağını söyledin,her tartışmamızda (aynı konular tabii ki) kopamıyoruz işte birbirimizden.Artık çok yoruldum.Senin için özel olduğumu , beni sevdiğini söyledin.Biraz önce de bir çok kızla konuştuğunu söyledin.O kızlardan biri olmadığım için şanslıyım koleksiyonuna başka bir kız bul dedim, ama sen özeldin bilmem neydin dedin bana utanmadan sıkılmadan.bir de gelmiş üzgünüm,meşguldum diyorsun cevap vermeden ve pattt konusma bitiyor.Çift karakterli misin nesin? ÇOK SİNİRLİYİMMMMMMMMM!!!!!!! eğer benimle konuşmaya çalışırsan yarın ne yapacağım bilmiyorum... Uzak mesafe ilişkisi çoook sıkıntı keşke hiç tanışmasaydık..Daha önce de sana dediğim gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…