Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yarın sabah altıda kalkmanın sitresini yaşıyorum, saat 1,30 ben hala uykuya gecmedim..

Tamam artık düşünmeyeceğim bunları gördükten sonra, bana göre ters çünkü.

Laf eden çok, her şeye karışan çok, laf taşıyan çok(bir de yanlış)..
İnsanlardan nefret etmemi kolaylaştıran çok...

Yanlış anlaşılmak, bu insanları çekmek benim kaderim mi, sınavım mı?
Ben sıyrılmak istiyorum böylelerinden artık.
Bin türlü laf etsen yine boş.

Bu kadar yorgunluk, sinir, stres ve baş ağrılarının karşılığını alıyorum sanırım. Umarım mezun olduğum günler de gelir.

İnsanlar nasıl da değişiyor(ben de tabii), ama sen bana komik geliyorsun ya ne bilim. Gülmekten alamıyorum kendimi. Zorluyormuşsun, birilerine ayak uydurmaya çalışıyormuşsun gibi de geliyor. Bilmiyorum çok da iyi hisler almıyorum senden zaten.
Bari iyi yönde değişin...

Simdi bi kokorec olcakti yanindada ayran offf ay bi kocam olaydi gider beraber yerdik..bu saatte nerden buliyimki simdi???

Başım çatlıyo. Resmen kronik baş ağrısı sahibi oldum

Orhan hakalmaz dinleyesim var..bi ara programi vardi..ne iyi gelir turkuleri ondan dinlemek...telli turnam,yesil basli govel ordek...noldu bana bu gece turkuler,kokorec...iyi degilim...depresyona,aglama moduna girmeme az kalmis belliki ;(

Arkadaşlar, son iki gündür feci bir ağlama isteği, otobüsü kaçırınca "hayat neden bana bu kadar kötü : ((((" demeler... Dolunay mı acaba ? Lütfen dolunay olsun , suçu dolunaya yıkmak istiyorum lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…