aklımdan geçenleri bir bilseniz geçmişi düşünüyorum ,şu anı düşünüyorum,geleceğimi düşünüyorum ...nerdeyim, hangi konumdayım şu an ne istiyorum hiç bilmiyorum tam bir muamma her şey kendimde
23 yaşına gelmiş biri olarak bir şeyleri başardığımı görmek istiyorum ,birileri tarafından takdir edilmek istiyorum ,birileri tarafından bile olmasa kendimce kendime aferin ptty demek istiyorum,bugünde gününü dolu dolu yaşadın demek istiyorum.Bundan 6 yıl öncesi babamın psikolojik baskısı yüzünden (sevgilim olduğunu öğrendiğinde ya okul ya eş demesi) çok sevdiğim insanı seçtim tüm hayallerimi bir kenara ittim ama ama ama sevdiceğimde öle olmasını istemiyordu ki o da benim okumamı istiyordu ve ben kendi rızamla sevdiceğime kaçtım ,şükürler olsun eşimden yana hiçbir sorunum yok ama ama ama o günden beri o büyük üniversiteye gitme tutukum hep içimde bir ukde olarak kaldı her ne kadar dışardan üniversiteyi bitirsem de aynı olmuyor işte içimdeki o ukdeeeeee hep kalıcak bir köşede
sonraa düşünüyorum şu anı kariyer için 6 yıldır bebiş yapmıyoruz (ben hazır olmadığım için) şimdi artık anneliğe de ısınmaya başladım ama tam bir yol ayrımındayım ,iş başvuruları yapıyorum ama düzgün bir yer bulamıyorum ,eşim ise sadece bulunduğum ilçede çalışmamı istiyor haliyle burasıda çok küçük bir ilçe ve iş sahası çok düşük ,bu sefer iş imkanlarım azalıyor ,kendi mesleğimi bıraktım(hoş o mesleğide isteyip istemediğimi bilmiyorum ,muhasebe mesleği,matematiğim iyidir ama bazen gözüm korkuyor açıkçası zaten muhasebe nin m sinide unutucam yakında mezun olalı 1,5seneyi geçiyor )temizlik işlerine bile başvurmaya başladım sırf sigortam olsun ,tecrübe deneyim kazanayım diye ama sonuççççç büyük birr fossssssssssssss ,sonra arkadaşlarıma bakıyorum hepsi kariyerlerinde bir yerlere geliyorlar ya da gelmeye çalışmak için o güzel üniversitelerinden mezun oldular bile onlar için çok seviniyorum ama peki ya ben ben neden öle olamadım diye bazen kızıyorum kendime neden neden herkes beni suçluyor ailem bile sen kaçtın tercihini sen yaptın diye imalı cümleler kuruyor bazen,neden tercih yapmaya zorladılar beni olmuyormuydu sanki okulla sevgili (hem de ders notlarım 85-100 iken )NEDEN NEDEN hayat öyle zor ki tamam eskisinden daha iyi durumdayız şu an eşimle kendimize ait bir evimiz var artık 6 yıl sonunda eşyalarımızın hepsi yeni ama peki ya ben benim içimdeki ukdelerrr onlar ne olucak en azından hayatımda iş konusunda bir ukde olmasın diyorum ama bu gidişle o da üniversite hayatım gibi kocaman bir ukde olacak sanırım içimde Bilmiyorum işte böyle kafam allak bullak ne yapmam gerektiğini nasıl bir yol çizmem gerektiğini hiç bilmiyorum BEN KENDİMDE KENDİMİ BULAMIYORUM!!!