Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

yarın okula gidicem şimdiden stres bastı
sanırım kimse benim kadar yarın yapacağı şeyleri düşünüp bunaltmıyordur kendini

Ayy nunu senin ne isin var sporda??al iste belim,bacagim her bi yerim ayri agriyor....ilk gunden boyle olursam devaminda nolurum ben???bari ise yarasada gitse fazlaliklar....

Alınganlık yapma gönül.. Yapsam mı yoksa? Yine mi yanlış anlaşılma.. Niye demek istemiyorum ama..
Kendimi biliyorum işte, eminim, gayet bilinçli bir durum bu..
Ah bir anlasanız, keşke anlasanız.. Anlamak isteseniz...
...
Ve bende bu kadar hassas olmasam.. Keşke olmasam...
Kaldırmak zor oluyor, anlatma derdine düşüyorum hep.. Sustukça daha beter oluyor gibi..
Yine de pek bir şey değişmiyor sanki ama...
...

Son düzenleme:
Bir gün daha habersiz gecti, Allah umutlandırıp umutlarımı havada bırakmaz inş. bir daha..Ekmegimi verir umarım bir an önce...Hayat cidden cok b.ktan...İhtiyacın varken de, yanında olması gerekenler yanında degil...Ugruna kendinden vazgectiklerin...

Şekersiz süt midemi bulandırdın,
şimdi kim şekeri açıp kaseye koyacak da süte karıştıracak adlı üşengeçliğimin sonu

Yedekleme yapmalıyım, bilgisayarı düzenlemeli, temizlemeliyim.

Ne kadar rahatsiz birisin sana katlanamiyorum !
Normalde gozum sana degse ne bakiyon diye hesap sorarsin
Bulasiklar yigili diye of cekiyorsun sonra dik dik bakıyorsun
Senin gibi ne bakiyon da demedim tamam dedim yikiycam
Bakmiycaz mi gecmiycez m
Ulan ! Her lafin suçlamali, o yüzden sana yöneltilen her lafi suclama olarak algiliyosun
Gun sayiyorum yarabbim
O gün geldiğinde yalnız kalacaksın
O hasta kafanla başına kalacaksın
Babam gibi sen de bittin gözümde
Ve bilirsin bikere düşünce gözümden kimse yerine geri koyamaz seni
Böyle de bitirdim dostluklarimi
Böyle bitirdim ilişkimi
Sefam olsun !

Spagetti ye uçgen peynir
mayonez ve fıstık ezmesi kattım
tatlı tuzlu ilginç birşey oldu :)

Çevremde bencil , yüzüne maskeler takan , dedikoducu o kadar insan var ki ve hepsi kendilerini mükemmel görüyor.
Sadece gülüyorum )

Gülsüm anne seni çok özledim.. Kendimi yalniz hissediyorum.. Keşke olsaydin bana buke deseydin.. Mutfak da yemekler pisirseydik. Gezmelere gitseydik.. Hani ben senle hic tartismadim hic kizdirmadim ya keşke kizdirip gönlünü alabilseydim.. Keşke seninle daha çok vakit gecirebilseydim.

Keşke yeni evinizi gorebilseydin keşke o gün evden cikmasaydin keşke o gün o yoldan gitmeseydin keşke hic o gun olmasaydi.. Lanet olsun o güne lanet olsun o insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…