Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Varsa öyle bir şey, Allah'a havale ediyorum sizi..

Canım çok sıkılıyor
sıkıldım kendimden
neden böyleyim ben ?
neden insanların kalbini kırıyorum ?
düşünmeden konuşuyorum, 1 dk sonra pişman oluyorum ağzımdan çıkanlardan
yeter yaa çok üzülüyorum işte ben böyle olmak istemiyorum ki
çok ayıp yaptığım çok kötü
allah'ım sen affet

Ofis programlarını unuttum kullanmaya kullanmaya. Çalışsam iyi olacak.

Sacimi kestirdigime pismanim ;( niye boyle bisey yaptimki ben???

Piercingimi yaptırdıktan 4 ay sonra anneme gösterdiğim için bana alındı biraz.
Yerim ya ben annemi. =D

Program yazmayı nadiren de olsa özlüyorum gibi oluyor

Yuh, mesajları sakladığımı unutmuşum.. Garipsedim okuyunca.
Aradan senin düşüncesizliğini gösteren birine de denk geldim.

ne zaman uyanacaksın ya bitanem saat kaç oldu...

Galiba başıma dert aldım, yine sinirim bozulacak, yine üstüme gelinecek..

Yaa sacimi kestirdigime bin pismanim hee...ayni meltem cumbul oldum..zaten benziyordum saclarda kesildi al sana kopya..ama ben bu kafayla gezememkiiii..napcam ben bu luleli kisa saclarimla???offff

Hangimiz kaybediyoruz? Gerçekten kalbim sıkışıyor bir de mide bulantısı da cabası. Düşününce çıldıracak gibi oluyorum. Bildiklerimi söylesem mutsuz olacak. Mutlu olmasına tahammül edemiyorum onların. Her şeyi bozmak elimde ama hiçbir şeyi bilmeden aptal aşık gibi dolaşmaları da hoşuma gidiyor sanırım. Ben de mi kötü insan oldum? Benim de mi yüreğim karardı ? Bildiğim şey ben çok mutsuzum. Günlerdir, aylardır... Dönüp kendime bakmam lazım. O değil de hiç cesaretim yok...

Dilekçe yazmama gerek kalmadan sorunun halledilmesine çok sevindim be , yarın gidip almak kaldı bir tek =)

kocami bekliyorum annem bayram icin soylemesi ayip su boregi yapiyor anamdan bi tepsi alip gelecek ve yumulmak icin beklemekteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…