Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Müzik sevgim depreşti.
Belki bir gün.. İnşallah...
Yanında da fotoğraf, resim vs.. Bakalım...

Rüyamda bir vadide tek başıma gezinmem belki de buna işaret ediyordu.

Aşkından ölmeden evvel bırakmak en güzeli.
Hiç acı çekmem böylece.

O da neyi bekliyor yanıt vermek için anlamadım.

Haftaya gerçekleşecek diğer buluşmama odaklanayım ben. Aday çok. =D

Heyecanla bekliyorum.Allah'ım her şey çok güzel olsun inşAllah.

Dünkü yorgunluğu üzerimden atmalıyım.

Birinin senin için aslında bir hiç olduğunu geç anlıyorsun. Anlayana kadar çok değerli sanıyorsun...

çok karmaşık,üzücü, umutsuz ve geri dönülemez bir yolda sıkıntılarımı kimse üzülmesin diye içime gömmeye çalışırken çevreme saldırganlaştığım

Acaba senin aklından ne geçiyor ?

Güzel şeyler olsun.. Güzel başlangıçlar, ilerleyen hedefler, yogun bir ay.. Şuan için en önemli düşüncem bu.

(Kaynana diyologları topiğini okudum)
Aman Allahım bizde mi böyle olcaz

Yanlış hissediyorumdur dilerim...

çocuktan al haberi diye boşa dememişler, ama benim hala umudum var, bukadar dua boşa çıkmaz çıkmamalı dimi, e birde o kadar dilek çeşmesinden su içtik

Uzun süre aklıma gelmiyor gelse de takmıyorum, ama bazen kalbim deli gibi çarpıyor sıkıntından, o kaldıramadığım anlar daha bir üstüme geliyor bir anlık.
Hele nette bile olsa görünce, az oluyor ama oluyor... Yine bir şey olursa düşüncesi de oluyor.
Sadece direkt bana zararı olmuş değil, bir şekilde uzlaşamadığımız ya da davranışları hoş gelmeyen, güven vermeyen kişilerle de yaşayabiliyorum.. Kurnazlıklara da gelemiyorum, çıkarcı hesaplara, net olmamaya.. Çok maske çok güvensizlik var, güvendiğim biri yok, ve facei bir açıp bakayım dediğimde sıkıntı basıyor beni hemen.. Zaten her şey işine geldiği gibi anlayan, yürütmek isteyen ve yanlış anlayan(!) insanlarla çevrili etrafım.
Bu yüzden canımı sıkan, hayatımdan çıkardığım herkesten uzak olmak bana en iyi gelen şey..
Karşıma çıkmamalı... Fazla insan bana iyi gelmiyor zaten.
Sürekli görme durumunu yapamıyorum ve umarım bir gün zorunda kalmam.
Hayat bunu da öğren demez umarım.
Sevmediği insanla anca çok gerektiğinde gerektiği gibi muhatap olmayı bilen insan olsa neyse de, işte...

Sen mi ?
Sen önce ojelerini,rujlarını bir kenara at da sonra karış bu işlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…