Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Çok sıkıldım. Akrabalar arasında kaldım öyle.
Kuzenler de yok. =(

Akşam olsa da zehr-i cin'e gitsek artık.
Korkacaksam da korkacağım yani, merakım daha baskın.

bi zona çıkarmadığım kalmıştı..onuda çıkardımya artık ölsemde gam yemem !

Şu "ilk aşk" olayından hoşlanmıyorum, sondur benim için en önemlisi, ve sonrakilere haksızlık olarak görüyorum. Ben de aşık oldum ama ahhh ilk aşk falan diye düşünmüyorum, umurumda değil. İlk aşkını unutamamış bir insanla da evlenebileceğimi sanmam, kaldıramam sanırım, yanlış geliyor. Tamam o an ve bir süre için başkadır duygulardan dolayı ama fazlası boş bence. Bir gün karşısına çıkarsa öyle bakar durur, anıları depreşir.
Bence böyle en azından...

Gerçekçi olmakla kendini beğenmişlik arasında fark var..
Hele ki çevresinde kendini bilmediğinde korumadığında gerçekleri konuşmadığında onu anlamayan tepesine çıkacak kişiler mevcutsa.. Konuşmak gerekebiliyor...
Gerçekçilik farklı...

Kendi yaşadıklarından sonra benzer durumlarla karşılaşınca daha iyi anlıyor insan sanırım bazı şeyleri, o konuda hassaslaşıyor. Tabi bu gerçeklikten çıkma anlamına gelmiyor.

Neden mutsuz olmak bu kadar kolayken mutlu olmak ters orantılı? Ya da küçücük bir mutluluk gülümseye neden olurken. Minnacık bi mutsuzluk bütün günü heba eder?

Yok bi sitemim hayatta hersey kismetttt...napak??olek o zaman!!!oda allahin takdiri ammaaaa tez dilegim bundan buleeee...

Yapayalnızsın sen Shanna artık kabullen bunu . İnsanın kendi kendiyle dertleşmesi , kendi kendine destek olması da tuhaf

merak ediyorum neden sevmedin beni diye senin için sordum şapşal.. o yazdıgımı begenmen şaşırttı beni. anladın mı acaba senden bahsettigimi? acaba o satırı okurken bi an olsun nedenini geçirdin mi aklından? ya da belki birgun sever misin beni?
sahi çocuk, sen neden sevmedin beni?

Öncekinin üstünden yaklaşık 5 yıl geçti, bir daha olursa iki katına mı çıkar acaba bu süre
O kadar olmaz heralde, ama bir süre yine kendime çekilir, istemem, düşünmem gibi.
Ama inancım, dualarımla bunun olmamasını diliyorum..
Allah'ım, bir kez daha yaşamayım bunu, son olsun artık....

Off bitsin hadi bayram sıkıldim ben...yedikce yedim zaten su 3gunde bayram bayram ye bisey olmaz diye diye 3kg aldim sanki...

Bazı konuları açmamalıyım, eski beni aklıma getiriyor.
Ahhh ah...

Biri bir şeyi yapmıyor diye o şeyi bilmiyor olmuyor işte, yada istese öğrenemeyecek, yapamayacak da değildir, hadi diyelim ki öyle; kime ne?
Karşındakinin haketmediğini, o kişiye bir şeyleri göstermemen yapmaman gerektiğini hissetmen, inat, hevesini yok etmeleri, zamanının gelmediğini düşünmen, genelde yanlış bulup yapmayıp bazı anlarda dayanamaman vs. vs. bir çok şey bunlara sebeptir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…