Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İşlerimiz biraz yolunda gitmeye başlamıştı, kesin yine bir aksilik cıkar hayallerime yine kavuşamam demiştim, yine öyle oldu, ben her şeyden vazgeçtiğimde mi olacak tüm isteklerim? İstemeyeyim mi?

İçime oturdu sıkıntı, hadi bakalım.

Beni bi o anlıyorrr sevgilimm, sevdiğiimm, canım o benim :) Bunları benden asla duyamayacak ^^

Depresyona giresim var biraz, bir kaç gün falan.
Ama yok, rahat yok.

Unuttuğum kadar varmışsın demek istiyorum ama var işte hala var ne acı

Yarınki buluşma için ne giysem ki? Karar veremedim hala.

Saçları da kestirdim, havam söndü sanki ya! =/
Upuzun saç gibisi var mı? Hemen uzasınlar istiyorum. =(

Saçlarımı boyamak istiyorum.
Kesinlikle bir değişiklik yapmam lazımmış gibi geliyor.

Bir ara Amerika'daydım, şimdi Çeçenistan'ı gördüm rüyamda.
İlginç

Bıktım hatalarını görmezden gelmekten. Bende maddi manevi emeğin büyük. Sırf bunlar için ardından konuşmuyorum, seni incitmemek adına tartışmıyorum. Ama yeter bu kadarı. Aramıza mesafeler girdi ve bunun nedeni sen ve senin kıskançlığın.

Bugünkü buluşmam güzel geçecek gibi geliyor.
Bakalım tahminim tutacak mı. ^^

Ama sevdiceğimle aram nasıl olacak o belirsiz. =|
Tartışmadan, güzellikle atlatırız umarım.
O benim canım, biriciğim. <3

Mutluluklar dilerim, inşaallah bir ömür boyu birlikte olursunuz yıllardır bana kardeş gibi oldun, senin yüreğinin ne kadar saf ve iyi olduğunu bilirim, mutluluğu sonuna kadar hak ediyorsun, herşey gönlünüzce olsun, bir hayalin vardı, inşaallah birgün onunda haberini alırım senden

Ortaköy'den Bebek'e bir türlü geçemedik ya! Oooooffff!!! Bu ne trafik!

Yok Shanna yok sen kes umudunu şu hayatta sen hep üzüleceksin , hep mutsuz olacaksın senin alınyazın bu !
Olumlu düşünürsen hayatın olumlu olur düşüncesi de palavra! Kim demişse uydurmuş bizzat denedim .

Sen benim hüzün yanımsın.Güneşin vurmadığı gölgede kalan yanım.Kimselerin bilmediği kendime sakladığım.en çok ayazda kalmış olup da rüzgara savuramadığım,alıp alıp defalarca sineme sardığım yanımsın.En çok kanayan yarama sarmaya çalıştığımsın.Sardıkça kanayan kanadıkça sardığımsın....
Sen benim hüzün yanımsın.Her doğan günle bir kez daha ümidimi yıkan tarafımsın.''Olmadı olmayacak'' dedirten hain düşmanımsın.''Ah çıksa gelse şimdi'' diyecek kadar kendimi kaptırdığım saflığımsın......
............................................SEN BENİM HÜZÜN YANIMSIN............................

Bugün ne boktan bir gündü.
Rüyalarım güzel olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…