Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Su son birkac ayda buyudum mu, yoksa bu yastan sonra huy mu degistiriyorum? Yoksa yasadigim sey mi beni torpuledi?
Insanlara, hatta haksizlik yapsalar bile gosterdigim sabira inanamiyorum. Ben nasil boylesi karsisinda sakin sakin, sabirla durumu anlattim... Hem de hic mecbur degilken. Saygidan mi, sabirdan mi, hosgoruden mi yaptim bunu? Yoksa anlasilma istegimden mi? Kendime inanamiyorum ama gurur da duyuyorum. Benden 10 yas buyuk kisi karsisinda buyukluk bende kaldi. Vay be. Kizdim ettim icimden ama, bu olay bile benim kendimi tanimama vesile oldu, hayirli yonu bu en azindan. O eski sertligimin, sabirsizligimin, fevriligimin torpulenmesi, bu sekle girmem cok sevindiriyor beni acikcasi.

" Ve birgün kendini, Duanı yaşarken bulacaksın." diye bir söz vardı ya hani...
Dua 'MI yaşıyorum çok şükür.Ne denebilir ki başka;
Çok şükür,bin şükür...

Benim tatlı bebeğimin önerdiği film-belgesel serisini izlemek için sabırsızlanıyorum. =) ^.^

başka bi iş bulup mu konuşsam acaba işten memnun olmadığımı. çok mu iki yüzlü olmuş olurum acaba böyle. bide hamiş hamiş kim alcak beni işe. bide zaten öğrenince kendi işten çıkarıcak. ama burda da memnun değilim. of

Niye tam iyi bir şey olacakken bir engel oluyor.

"Çevrendekilere kendin hakkında farklı izlenimler bırakıyorsun."
Görünüşe göre öyle de, ben bunu bilinçli yapmıyorum ki?
Neysem oyum, farklı bir niyet, düşünce yok.
Hayret vallahi, ben de bu durumu anlamıyorum
Normal görünüyor bana her şey...

Saat kaç olmuş.
Yarın dershane var ama ben burada onun muhteşem sesiyle anlattıklarını dinliyorum. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…