Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Allahım sana çok isyan ettim beni affet .
Her sabrın sonu hayırmış bunu bugün öğrendim .
İnsan asla isyan etmemeli ne olacağı hiç belli olmuyor.
İnşallah bana verdiğiniz bu görevi başarıyla hallederim

Gece gece sicak ekmek yanida domate s peynir yaa nerden gelir boyle dusunulmemesi gereken seyler???sabah canim istemez gece cazip gelir...her halimle tuhafim yaaa

of of.. Ne oldu bize be bear ' ım ? nazar mı degdi ? süremiz mi doldu ? Bi buçuk sene dolunca ilişkilerimin sihiri kaçmak zorunda mı ?
Çok özledim seni, çoook özledim. Ben senin için yaşıyorum, yemin ediyorum senden başka hi bi sebebim yok benim nefes almak için. Ne olacak böyle? Ben kötü kız olucam , böyle mi gececek ömrüm.
Bu da olmadı be, bunu da beceremedim. Ben nasıl bi kızım, kimse yakışmıyor yanıma

Pek sevmem aslında ama yağmurda ıslanasım geldi şimdi.. Sadece bunun için dışarı çıkmak.
Tabi bir de hastalanmamak gerek...

+7 kg fazlam kaldııııı yuuppiiii

Mutsuzlaştıran, yalnızlaştıran, umutsuzlaştıran, güçsüzleştiren, boktan sabahlar geçirmeme neden olan inceliksiz davranışlarınıza, samimiyetsizliğinize, sisteminize söverek ve kendimi daha değersiz, ufalmış hissederek bir yaşam sürüyorum.
Nasıl gaddar bir sistem, ve insanlar...

Erkek arkadaşım o benim canım ciğerim tek varlığım. Ama arkadaştan yana yüzüm gülmedi. Sürekli kazık atan vefasız dostlar edinmişim kendime. O kadar yalnız hissediyorumki sanırım depresyona girdim. Şuan aklımdan böyle şeyler geçiyor..

Hayatımdan çıkardığım kimseyle karşılaşmak istemiyorum.
Ne hesaplaşması olabilir ki?
Of...

Neden çarpıntım oluyor..
Bir şey de söylenmiyor ki bizimkilere.

"1981'de ABD'nin Boston kentinde yaşayan Randolp Matika, yıldırım çarpması sonucu evinin önünde öldü.
Adamın dul eşi yeniden evlendi.
Damat Pepero düğün gecesi sigara içmek için balkona çıktı.
Düşen yıldırım, damadın ölümüne neden oldu.
Kadın sinir krizleri geçirdi.
Tedavi için gittiği klinikte bir doktora aşık oldu ve evlendi.
1 hafta sonra hastasını ziyarete giden doktoru da yıldırım çarptı."

iyiki buraya uğramışım bu gece gül gül öldüm resmen o konu neydi öyle ya

İçip içip buraya yazanlar var!!
Sarhoşlu komikli Levent Kırca taklidi yapıyoorrlar. Ben deeğiliim!!

Ya arkadaşlar bakın bu sitede tek ve ilk banım var o da kendi kendi kendimi şikayet ederek oldu.
Böyle naif olmayın üzüyorlar bizi, yolun ortasında ağlayıp bulduğumuz ilk mekandaki masaya alnımızı dayıyoruz yine ağlıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…