Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Gogsum daraliyor aklima gelenler yuzunden..allahim diyorum ne yaptim da yazdin bu kaderi bana??vaktidir artik hazirim ben gulsun artik bu kulunda yeterrrrr

Bu usbnin ismi niye değişmiyor!
(Not: Olmuş :))

Evden çıkasım hiç yok. İşe gidecek gönüllü bulmam lazım.

Kızkardeşlerim, çilek kokulu selpak kağıt mendilin kıymetini bilelim. Grip olduğunuz için çorba yapan anneniz sizden çook uzaktaysa , onun yerini tutuyor kimi zaman. -abarttım ama teşbihte hata olmaz-

Günahımı alan herkesi Allah bildiği gibi yapsın.. Aileme bu kadar diyemiyorum ama bir gün anlarlar dilerim.
Belki çok az şey gördüm ama bu kadarı benim gibi hassas birine yetiyor işte, herkes aynı değil herkesin hayatı aynı değil, duyulan görülenler var bir de, hayat çok can yakıcı, bir ömür insanlarla uğraşacağımı düşünmek bazen korkunç geliyor ama düşünmemek gerekiyor gibi.

Yalnız kendi halinde kimse karışmadan yaşamak bana göre sanırım.
Mesafeli bir çevreyle.
Dost içinde dua ede ede beklerim...

Müjde ar'ın kafasını arabanın camına sıkıştırıp tecavüz edildiği sahneyi yazan adamın nası bi sapık olduğu aklımdan geçiyor şuan... Evet bunu düşünüyorum.. Manyak mıyım neyim diye geçiyo şuan aklımdan bide...

Şu geceyi sevme nedenimden biri çoğunluğun uyuyor olması, yalnız olmam heralde.
Daha sakin, daha kendi halinde, daha rahat.

Hemen de yazmış ya çok tatlı bu çocuk.
Oooofffffffffff!!!
Kafam karmakarışıklaşıyor.

Kızkardeşim gönül323, bu sıralar attığın mesajlara paralel olarak "into the wild" filmini öneririm. -izlemişsen şayet daha sevinirim ki!-

Öneriyle izlemiştim, 2 yıl önce sanırım : )
Şimdi bir öneriyi okuyarak big fish'de karar kıldım, sanırım tatlı bir şeymiş.

Al iste yine bi tatil gunu ve yine herkes esiyle,cocuguyla gezmelere cikmakta..yaa ben??ben napiyorum pekiii onlarin mutlu aile tablolarini gormemek icin evden cikmiyorum,oda yetmiyor bide sosyal paylasim sitelerine koyup beni cildirtmaya calisiyorlar sankiiii ayyy ben nediyim simdi hee???oluyim ben yaa en iyisi oluyim pofffff

Sorsalar güçlü olmak istemezdim, ama soran yok, zorundasın.

herkes evde bir ben çalışıyorum sanki... buna da çalışmak denirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…