Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Pazar sabah saat 9.30'a sınav koyan kişi geçiyor aklımdan, tabi ki çok güzel bir şekilde!

Sanirim uyuz oldum bu ne boyle kasintidan uyuyamiyorum...bi bu eksikti...sıkıntıdan ne yiyecegimi sasirirsam olacagi buydu..yada sinir sistemim coktu artik kafamdakiler kasintiyla kendini unutturmak istiyorr... ayy sacmaliyorum ama cokk kasiniyorum buda neyin nesiyse sabaha gecer umarim¿???

Yalnızlıktan bütün bunlar dimi ya çok salak hissediyorum şuan umurumda olmazdı halbuki

Ders çalışıp, kitap okumak...
Beynime bu sayede jimnastik yaptırmak...
Yoksa böyle gitmezzzz...
Mezun olur olmaz çalışmaya başlayıp da sonra dershaneye yazılınca bu halde olmam normal tabii.
Ancak toparlanıyorum.

Kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Ağlayasım geliyor ama ağlayamıyorum ki.
Tıkanmış haldeyim.
Çok garip bir durum.

Çok yoruluyorum yollarda.. Artık düzenimi oturtmanın vakti geldi. Yarın hayırlısıyla bir geçsin, herşey netleşsin. Ben de kurallarımı koyacağım.

Resmen umudumu kaybediyorum... Ya gerçekten yapamazsam?

Nerede ki? Ne oldu? Umarım kötü bir durum yoktur.
Merak etmeye başladım. Endişelerle karışık bir hal aldı.
Neyse ben Homeland'in yeni sezonunu izlemeye devam ...

Su calisma gunlerim tam olarak belli olsa da artik ucak biletlerine kesin bir gidis-donus tarihiyle baksam. Bir an once kesinlestirmek istiyorum tarihleri. Ayh, dusununce heyecan basiyoo

karmakarısıgım ... içimdekı bosluktan hıc kurtulamayackmısım gıbı... sankı bırsey benı sureklı dıbe cekıyor...

İş de bak her şeyin bir çaresi varmış. Hayatta küsmemek lazım. Her şeyin bir çaresi vardır. Unutmak gibi. Bu söz, ümit bağla ama hayattan asla kopma demektir.
Aklımdan geçen şey her gün birinin yardım et.
Boşuna dememişler.... Neşeli ol ki genç kalasın

Sen kendinde ara bu cümleyi.... canın gitmedikçe hayatından ümidini kesme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…