Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İşe bak burda da Fosil'le karşılaştım.

Benden paso Fosil. Yoruldum.

Duygu yoğunluğum tavan yaptı şu an!
Zirvede her şey!
İnanılmaz aşık hissediyorum!
Ohaa!

Diziler filmler gibi olsa ya bir şeyler.

Bir de, galiba yanlış birine güvendim yine. Neyse, kesin bir şey yok.

İleride çocuğum benim kadar hassas olmaz umarım. Bazen güzel aslında ama, en azından daha iyi olsun.
Şu kalp çarpıntısından nefret ediyorum.

O kadar uzun zamandır belimde kullanıyorum ki saçlarımı, kestirince yakışmaz diye çok korktum. Ama bana kısa da yakısıyormuş kahkul de mi kessem acaba?

Şu yanlış anlamalar olmasa mesafe güzel.

"Bir tek ölümün çaresi yok, diğer her şey hallolur " lafını duymaktan nefret ediyorum.bu lafı kullanmak nasıl kolay ki bazilarinca akil sir ermiyor. Halledilemeyen şeyler vardır ölüm dışında, ve bazen can çıkmadan umut kesilir. Kesilmezse can her gün can cekisiyor. Hangisi daha iyi ?

uzak bir yere gıtmek,, ccok uzaklara,, dusunmek dusunmek,, dusunmek,,, neden dıye dusunmek ıcın artık cook geç,, artık nasılllar olacak,, nasıl dıye dusunmekk,,, yada hıc dusunmemmek akısına bırakmak herseyı,,, gunlerce oturup ağlamak,,,, bağırararak, sarhosluktan değil aglamaktan sızıp kalmak,,,, ,

bu adam niye böyle yapıyor bi kerede hevesimi içimde bırakmasa nolur sanki.

Güvenmeli miyim sana?
Kime güvenmeliyim?
Bilmiyorum!

kafam karışık babam seni onayladı ama peki ya şimdi ne olacak nasıl tanıştıracağım sizi ?

Afferin sana be Shanna
Yeni işimde başarılı olacağımı hiç ummazdım çünkü ilk başlarda baya karışık gelmişti . Artık herşeyi anladım sayılır :)
Bu arada işkolik bi kız oldum çıktım hadi hayırlısı

Kendimde bazı değişiklikler yapma ihtiyacı duymaya başladım .
Nerden başlasam ki önce saç rengimi değiştireyim , biraz kestiririm :)
Acaba farklı bi kesim mi yaptırsam

Komşunun özellikle bu saatlerde geldiğini düşünüyorum

Neler olacak? Neler olacak? Neler olacak?
Tek aklıma gelen bu.
Bi yandan da salla, ne olursa olsun işte diyor.
İçim rahatlıyor o zaman.

Bilmediğin şeylere kızmasan, laf etmesen?
Söylediğin şeyin tersi bir fikrim olunca da sinirlen illa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…