Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Allah'ım, lütfen o şekilde olacaksa olmasın. Hayırlısını sen daha bilirsin, lütfen kötü olacaksa olmasın, vicdanım kaldırmaz gibi geliyor. Kim ne yapıyorsa yapsın ilgilendirmiyor beni.. Ben istemiyorum, yapamam... Kötü olur gibi hissediyorum, hayırlısı doğrusu olsun Rabbim.
Böyle olacaksa dönmesinler bana Rabbim lütfen.. Olur da dönerlerse ucunda yakalayayım...

Temizlik yapmak gerek ama once yeeimden kalkmam gerek yoksa kv mi gitsem yaein yaparimmm larlarlarrrr

Nereye koydum şu lanet olası kaş kalemimi !
İki gündür başım döndü aramaktan .
Yok yok yok =((
Çokta güzeldi yaaaaa

acaba projem yetişir mi sabaha
ay yoruldum yaaa bedenim değil de ruhum gerçekten yoruldu....
20 gün daha sabır sabır...

Sevdiğim kişinin beni sevmemesi içimi sızlatıyor, kalbimi acıtıyor. Ben onu düşünürken o kendi eğlencesinde. Ona değil kendime kızıyorum. Bir başkası da beni sevdiğini söylüyor pek inanmasam da ama bazen de düşünüyorum Allahu teala onun durumunu mu bana anlatmak istiyor. Birinin beni sevmemesini, diğerinin beni sevmesini istiyorum.
Bu gidişle sevgi duygusundan nefret eder hale gelmezsem iyidir.

Alt kattaki çocuğun zırlamasından bıktım ya! Oooooffff! Bebek ağlaması ne çirkin bi şey. Ne kadar lanet bir ses!!

Yılbaşı gecesi ne giyineceğim ben?
Umarım güzel bir şeyler bulurum.
2 güne kadar halletmem gerek.
Pazartesi-salı vaktim olmaz büyük ihtimalle.

Sabah erkenden yine iş var =((
Bedenen hiç bi yorgunluğum olmuyor da beynim çok yoruluyor ya
Ne zor işmiş sorumluluk .
Onca insanın sorumluluğu , evrakların sorumluluğu , giriş çıkışların sorumluluğu hepsi benim üzerimde =/
Düşününce bile yoruldum
Uyu Shanna yarın dinç olman gerekk !! =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…