Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

E ama duygu ve mantık arasında kalmadım ki ben ..Duygularıma da mantığıma da uygun o ..Tek sorun benim düsünce tarzım ,belki de abartıyorum bilmiyorum..ah keske bilsem

Saat ne çabuk geçti gitti bugün.
Yarın hiç gidesim yok oraya ama mecbur gitmek lazım.
Hiç moda giremedim ooofff... !!!

Hep iyi düşündüm kötü oldu, canım yandı, saf yerine kondum deyip kötü ihtimali düşünüyorum bu sefer de iyi oluyor
Aslında kim ne yaparsa yapsın ne derse desin, doğru olan ilk seferde iyi düşünmek...

Nasıl bir görüntüm var benim çözemedim Bu inanmamak, ısrarla yanlış anlaşılmak nedendir?
Kendimle ilgili ağzımdan çıkan neyse odur, nedir bu diretme?

20 yaşındaki hatun ! 45 yaşındaki evli,tecrübeli hatunlar gibi olmaya çalışıyorsun ama olmuyor be.
Eğreti duruyor.

Keşke hep şuan ki kayıtsızlığımla kalabilsem. Umarım kalırım.
Güzel bir rahatlık, takmamazlık var üstümde...

Bir insan başkasına neden değişmesi için şans verir ki ? Kimse değişmez, ne baba ne abi, ne sevgili... Dogruyu yaptıgını sanan erkek milleti asla değişmez. Onların değişmesini bekleyen kadın milleti ise sinirden helak olur. Benim annem evin erkegi gibiydi, centilmen o, güçlü o, alttan alan o, huzur veren o... Oyle gordum, öyle olmak istemem ama çevremdeki erkekler boyle oldukça ben de annem giib olacagım. Bunun altından kalkma olgunluguna sahip olmaktan başka bir çarem yok..

Neden herkese tatil de bana değil? Çok yorgunum artık bitse de gitsek modundayım.. Kimse ile uğraşacak halim de kalmadı.. Yıl bitti ama ben de bittim.. Allahım ne olur yeni bir başlangıç olsun artık, şu gerilimim bir bitsin..

Yağcı insanlardan nefret ediyorum .
Bi ben öyle olamadım sevmediğim insanlara yalakalık yapamıyorum işte! Yapımda yok.
Seviyorsam severim , sevmezsem kim olursa olsun umrumda olmaz.
Kıytırık bi iş için ne diller döktüler pes .
Şaşkınlıkla izledim yağcıları =D

Bu havada yanından kalkıp işe gitmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…