Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Arada bir hissediyorum bir şeyler
Biri ekleyecek gibi gelmişti, öyle takipçi isteklerine gitti gözüm, ve oldu vallahi..

Açtım mı kapatamıyorum bilgisayarı. Saat kaç olmuş?!!

aşık olasım geldi ama yine de emin değilim

Sus vind sus.. Anlamıyorlar sus.. Kırılıyorsun sus...
Kalbin ortada geziyorsun! Kafalarında kurup duruyorlar...

Senin inişli çıkışlı,cümbüşlü aşk hayatından gına geldi.Hoş,yaşadıklarına da aşk denirse.
Seni evli bir kadın olarak hayal edemiyorum,hele mutfakta hiç...

yok ben keçileri kaçırıcam gercekten yahu
ya nolur istediğim hakkında bilgi ver bana tamam onları gordum anladım onlar olucak eyvallah ama ya sonrası?sonrası muallak işte zaman daralıyo o yuzden bana ordan bılgı ver nolursun

Evet kar konusunda görgüsüzüm. Gece yağmış biraz.Devamı gelir inşallah.

Gülümsemeyi seviyorsun, içinden gülümsemek geliyor sık sık, ama engelliyorlar..
Ön yargı başlıyor, kırıyorlar.

Twitter'da bazı adamlar var. Birden ilgisizleşen, gitmek isteyen, iten kendileri değilmiş gibi veda edileni oynuyorlar. Bir taraftan da eskiden hayatlarında olan kadını unutamadıklarını, kalplerinin kapkara olduğunu falan söyleyip "gel desem de gelme zaten ben seni üzerim" gibi edebiyat parçalıyorlar. O Adam'lı Kadın'lı şiirlerin de kime yazıldığı belli değil tabi. Mention'larla kendilerine yürüyenlerin haddi hesabı yok. Bio'larında DM'lere cevap verilmediğini mutlaka belirtiyorlar ama. Ha bu arada bu adamlar fenomen ve bundan başka bir elli tane daha twitter hesapları var.
Söyleyeceklerim bu kadar.

Tamamen benim keyfime kalmış canımın nasıl istediğine bağlı bir şey için bile bir ton laf edebiliyorsun.
Kime ne, sana ne?

Bu iştah kapatıcı çay neden iştahımı kapatmıyor?
Çok hüzünleniyorum. :,(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…