Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Çoookkk güzeldi.
Bu kadarını beklemiyordum.
Geri sayım sonrası çalan hard elektro müziklerle zevkimiz elbette ki katlandı.
Şükürler olsun bu geceyi yaşayabildiğimiz için.

Tüm çabalayan insanların da kpss 2015 sonrası ataması olsun inşallah.
Girişimiz güzel oldu, sonuç da çok güzel olsun.
En büyük isteğim devlette işe girmek. Gerisi gelir hayırlısıyla.

Artık gezmek yok. Ders zamanı.

Gereksiz bir yerde gereksiz bir sinirle "tamam haklısın.." geçiştirmesinden nefret ediyorum.
Cevap vermeden de duramıyorum genelde, duruma göre zor tutarım belki.
Şimdi de gayet sakin olmaya çalışarak cevap verdim ama, bakalım...
Bir gerginlik sezdim karşı tarafta.

Ne kadar çok insan, ne kadar çok muhabbet, o kadar çok kırgınlık. Benim için böyle.

İstesen de olmaz senden be...Boşa kürek çekmeye devam et sen hanımefendi.Bitecek.Ama bugün ama yarın.

Feyste birbirinin duvarına yazan karı-kocalara uyuz oluyorum
bi arkadaşım var fake bi hesaptan kendine yorum yazıp duruyor :))
sinirrrr oluyorumm 2014 de biz evlenemeden bitti haklısın arkadaşım

Finaller bu defalığına beni es geçse olmaz mı?

Bu hissi duymayalı, bunları düşünmeyeli uzun zaman olmuş, tatlı ve uzak geldi.
Aman zaten mantıksız, düşünmeden olmasın inşallah...

İnsanın istemediği ot burnunu dibinde bitermiş. Bana da aynen olan bu galiba, çekiyorum mu nedir sevmediğim, sinir olduğum şeyleri.

Su an icimden sevdigimle arabaya binip uzun bir yolculuga cikmak hic gormedigimiz yerleri onunla gormek dogayi denizi yasamk geliyor.

1'di, 2 oldular. Yakin bildigim, dost bildigim insanlar meger ne ici pis insanlarmis. Iclerindeki zehiri disari dokmek icin hatami bekleyen yamyamlarmis. Allahim ben nasil insanlara deger vermisim, kimlerle vaktimi harcamisim, inanamiyorum. Biz kime guvenecegiz? Bircok insan neden dert anlatmak konusunda cok ketum, anladim simdi. Demek insan yasadikca ogreniyor.
Lanet olsun bunlara duydugum guvene de, her seye de.

Önümde bir sürü simav var hepsi de kendi isteğimle ne güzel :)

Küfürbazlığı zaten geçtim de "*mk" ve "ulan" kelimelerini kullanmayan bir erkek görürsem ciddi düşüneceğim(tabi tek kriter değil, ne kibarlar gördük içinde adam yok). Kırk yılın başı çook sinirlenir dersin belki de, normal vakitte olmuyor hiç. Yüzüm buruşuyor görünce. Bir de bunu önceden bilmem biraz zor olsa da şu "erkek muhabbeti" denilen iğrenç sohbetlerden de ayrıca iğreniyor, nefret ediyorum.

gozunde kendimi degerli sanmistim demek ki degilmisim demek ki yanilmisim

sabah olsada kociş gelip sarılsa

Ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum artık.
Bu durum üzerimde yük olmaya başladı artık. =(((
OOooooofff!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…