Su an asker ve aslan burcu olan eski sevgilim

kahvesevenkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
308
88
103
Cok sevmistim onu kontrol ediyorum diye dayanamadi bitirdi. Neymis ben hassasmisim o da gururluymus... uymuyor musuz.. oysa beni cok sevdigini söylerdi hep....

1 bucuk ay oldu biz ayrilali. Bu süre zarfinda hic konusmadik yazismadik. Ayrica o da askere gitti kisa dönem icin.. Instagramda cok takipcisi var ve son 2 haftadir askerde olmasina ragmen paylasim yapiyor iki üc güne bir foto atiyo. Basta kendi fotolarini atip kendini gösterirdi millete simdi doga fotosu paylasiyo zaten genelde doga fotosu paylasirdi.. yazmak gelmiyor icimden ne kadar cok sevsemde. O gururu yüzünden asla yazmaz ama merak ediyorum gercekten bunun acaba aklina geliyor muyum?  her sabah kalktigimda ve aksamlari yalnizken aklimda o oysa.. cok özledim onu cidden.. bi ara hafiflemisti duygularim gercekten sevse döner felan diye mantigimla kendimi hakli cikardim ama ben de yazmiyorum ona sevdigim halde.. instagramda takipten cikardim onu ama o sanirim fark bile etmedi bu hareketimi o hala takipte insta storylerime de bakmiyor hic kesin sinir ediyorum diye sessize almistir.. su siralar maalesef duygusala bagladim ve üzüyor gercekten bana uzak kalisi.. herseyin yalan oldugunu ögrenmek cok koyuyor benim hassas bünyeme..

Canım terkeden o sen tabiki yazmıycaksın.
Ayrılık inişli çıkışlı bi süreç duygusala bağladığımızda herşeyi unutuyoruz. Ben daha kötü bi sebepten dolayı terkedildim 2 ay oldu ama bazen herşeyi unutup özlüyorum aslında hiç değmez bu dönemlerde bi sürü kötü yanı siliniyo tek tük iyi yanları zihnimizi meşgul ediyo. Bide böle şeylere inanırmısın bilmem ama astrolojik olaylarda etkiliyo mesela şu an ay geçişleri çok duygusallık veriyo bu ay hep öyle mantıklı düşünemeyeceğimiz söyleniyo hatta suçsuz bile olsan eski sevgiliye dönüş hataları yapılıyormuş bunu yapmayın diyor astrologlar.
Sen onu heryerden çıkar seni takip edemesin sende onu etme. Özleyebilirsin ama içinde yaşa ona ulaşma sakın .
Zaten gerçekten sevmişse pişman olur döner sende bi karar verirsin dönmezse seni sevmeyen birinden kurtuldun say. Geçecek bu günler atlatacağız...
(Biraz uzun oldu kusura bakma aynı dertten muzdarip olunca döküldüm)

canim olur mu öyle sey dökül tabii ki kiyamam. her sey geciyor aslinda sadece zaman vermeli.. Zaman her seyin ilaci derler ama bakalim hayirlisi olur insallah :) Allah kalbine göre versin ve huzurlu eylesin :)

Seviyorsa zaten döner gurur yapmaz ama kontrolcü derken ne mesela çok mu boğdunuz ya da kıskançlık mı yaptınız anlamadım

Evet merak ediyordum ne yaptigini sordum kontrolcu oldum ve diger yandan fa evet cok kiskanclik yaptim

Benimde aslan burcu sevgilim vardı aşırı kıskançlık yaptım trip atıp durdum en sonunda o da bıktı terketti süründürdü baya uğraşmıştım sonra barışmıştık. Genelde aslanlar egolu olur adım atmaz pek hatanın sizde olduğunu düşünüyorsanız çabalamanız gerekmekte yoksa adım atmazlar genelde hiç. Ama benimki bana açık kapı bırakmıştı bir tık size hiçbir şekilde bir sinyal vermiyorsa uğraşmayın derim.

Bana sevgim bitti sogudum felan demisti. O yüzden yazmak fln icimden gelmiyor..

Su an askerde ama sürekli biseyler paylasiyor bilmiyorum nasil sinyal gönderebilir ama ben anlamiyorum bu konuda azcik odunum. Biri fotosuna neden sacini kestirmissin diye sormus askerlik icin diye cevap yazmisti ama ayni fotoya olan diger yorumlara hic cevap yazmamis normalde yazardi. Burdan bi sinyal göndermis midir acaba bak ben askerdeyim gibisine..

Aslan burcu adim atmaz mi yani simdi?

Canım bende aslan burcuyum aslında bunu burç cinsiyet vs başka birseye bağlamak doğru olmaz seven insan ne olursa olsun yazar döner arar sorar...Genel olarak kısıtlanmak istemeyiz ipler elimizde olsun isteriz ama bence onu aramamalı ve ilk adımı ondan beklemelisin eğer aramazsa veya mesaj atmazsa doğru mesafeyi buldun demektir

Cok gururlu ama atar mi seviyorsa bir adim?:/ bir de askerde nasil olcak hic bilmiyorum

Soğudum demesi neyse de sevgim bitti sıkıntı bi cümle... İçinizden gelmiyosa net yazmayın zaten ben o hislere inanırım çok hiç şaşmaz. Her şeyin hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…