- 4 Ağustos 2015
- 304
- 223
- 53
- Konu Sahibi Peritozu35i
-
Aynen ayniymisiz hayirlisi olsun ben emziriyorum tek tip sanirim beslenemem ama onemli olan irademize sahip cikmakMerhabalar inşallah verirsiniz istediğiniz kilolarınızi.
Bende bugün başladım hemen hemen boy kilo aynıyız bende 167 boy 82 kiloyum.
Ben çorba diyetine basladim tabiki gün boyu tamamen corba icmeyecegim ama corba ağırlıklı beslenmek niyetim hayirlisi bakalim insallah veririz...
Ödül öğünde neler yiyorsunuzMerhaba, benim de oglum 11 aylik olmak uzere. 4 hafta once 79.2 ile basladim. Boyum 170. Guncel kilom 73.9 (tartilirken hep ayni kyafetleri giyiyorum). Madem bugun basladiniz, ben de sizlerle devam edebilirim. Cumartesileri tarti gunum, gecesi de odul öğünüm oluyor. Bu arada emzirmiyorum. Emzirsem daha kolay olurdu belki. Siz gayet guzel kilo vereceksiniz.
Ve tabi son olarak; hedefim 65.
Maşallah diyorum sizeAslında cumartesi geceleri eşim mutlaka dışarda yemege gidelim ister. Ona da uyum saglayabilmek adına dışarı cıkıyorum ve canım ne çekmişse onu yiyorum. Artık ne olduguna bakmaksızın yani. Cogu zaman mezeli kebapli bir restorant oluyor gittiğimiz yer. Bu yillardir böyle olduğu için, bu geleneğimizi bozmak istemedim. 4 haftadir diyetteyim fakat bunu surduruyorum ve 5 den fazla kilo verdim.
Teşekkür ediyorum. :)Maşallah diyorum size
Ins ama emzirme doneminde kilo aldim malesefMerhaba emzirdiğiniz için çok kolay biçimde kilo vereceğinizden eminim birkaç ay içinde hedefinize ulaşmanız dileğiyle
Dikkat ederseniz hemen verirsiniz eminimIns ama emzirme doneminde kilo aldim malesef
Cnm super oyleyse ne guzel vermissin bende emziriyorum ama cok yiyorum bigun belirleyelim istersenizMerhaba, benim de oglum 11 aylik olmak uzere. 4 hafta once 79.2 ile basladim. Boyum 170. Guncel kilom 73.9 (tartilirken hep ayni kyafetleri giyiyorum). Madem bugun basladiniz, ben de sizlerle devam edebilirim. Cumartesileri tarti gunum, gecesi de odul öğünüm oluyor. Bu arada emzirmiyorum. Emzirsem daha kolay olurdu belki. Siz gayet guzel kilo vereceksiniz.
Ve tabi son olarak; hedefim 65.
Ben cumartesileri tartiliyorum 4 haftadir.Cnm super oyleyse ne guzel vermissin bende emziriyorum ama cok yiyorum bigun belirleyelim isterseniz
Harikasiniz gercektenAslında cumartesi geceleri eşim mutlaka dışarda yemege gidelim ister. Ona da uyum saglayabilmek adına dışarı cıkıyorum ve canım ne çekmişse onu yiyorum. Artık ne olduguna bakmaksızın yani. Cogu zaman mezeli kebapli bir restorant oluyor gittiğimiz yer. Bu yillardir böyle olduğu için, bu geleneğimizi bozmak istemedim. 4 haftadir diyetteyim fakat bunu surduruyorum ve 5 den fazla kilo verdim.
Hadi insallah. Hamileligimde sadece 1900 gr. alan ben, dogumdan sonra 7 kilo aldim. Inat ettim ben de bu kez verecegim..Hamileliginde kilo alanları anlıyorum emzirirken kilo alanları anlıyorum ama kpss hazırlığında kilo almak nedir yahu 2 yıl oldu yapıştı üstüme kilolar bende şu andan itibaren başlıyorum yol arkadaşlığı motivasyon sağlar diye umut ediyorum.
Diyet olarak ise Canan Karatayin 1 kitabını okudum 1 tanesi de okunmayı bekliyor. Sağlıklı yaşamak adına onu uygulamayı planlıyorum. Umarım başarırım. Ve hareket şart diyorum. Hareketsiz olmaz.
Hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız umarım
Hadi insallah. Hamileligimde sadece 1900 gr. alan ben, dogumdan sonra 7 kilo aldim. Inat ettim ben de bu kez verecegim..
Merhaba, boyunuz kac? zira kilonu yuksek degil..Mrb arkadaşlar Benin'de aranıza alın . Bende zayıflamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?