Şu an bu dakikada itibaren artık zayiflamak istiyorum diyenler gelin başlayalim

Peritozu35i

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
304
223
53
Kizlar selam hepimiz muzadaripiz kilolarımizdan surekli baslayip birakiyoruz ama nereye kadar. Zaman geçtikçe şiştikçe şişiyoruz. Genelde sabahtan baslariz ama artik şu andan itibaren basliyorum.cunku bahaneler hep engel oluyor.163 boyunda 82.5 kiloyum.4.5 aylik bebisim var dogumda ve emzirirken aldigim kilolarimla basim dertte.hedefim 62 kilo yani 20 kilo vermek gibi bi hedefim var.acelem yok 6 ay gibi bi sure verdim kendime.
Katilmak isterseniz birbirimize buyrun destek olalim kizlar.YEdiklerimizi paylasip kilo bildirimi yapacagiz.
Hadi hayirli olsun...

Bu saatten itibaren basladgim icin bu saate kadar yediklerimi saymiyorum tabiki1 bardak su ictim bismillah dedim

Merhabalar inşallah verirsiniz istediğiniz kilolarınızi.
Bende bugün başladım hemen hemen boy kilo aynıyız bende 167 boy 82 kiloyum.
Ben çorba diyetine basladim tabiki gün boyu tamamen corba icmeyecegim ama corba ağırlıklı beslenmek niyetim hayirlisi bakalim insallah veririz...

Aynen ayniymisiz hayirlisi olsun ben emziriyorum tek tip sanirim beslenemem ama onemli olan irademize sahip cikmak

Merhaba, benim de oglum 11 aylik olmak uzere. 4 hafta once 79.2 ile basladim. Boyum 170. Guncel kilom 73.9 (tartilirken hep ayni kyafetleri giyiyorum). Madem bugun basladiniz, ben de sizlerle devam edebilirim. Cumartesileri tarti gunum, gecesi de odul öğünüm oluyor. Bu arada emzirmiyorum. Emzirsem daha kolay olurdu belki. Siz gayet guzel kilo vereceksiniz.
Ve tabi son olarak; hedefim 65.

Ödül öğünde neler yiyorsunuz

Aslında cumartesi geceleri eşim mutlaka dışarda yemege gidelim ister. Ona da uyum saglayabilmek adına dışarı cıkıyorum ve canım ne çekmişse onu yiyorum. Artık ne olduguna bakmaksızın yani. Cogu zaman mezeli kebapli bir restorant oluyor gittiğimiz yer. Bu yillardir böyle olduğu için, bu geleneğimizi bozmak istemedim. 4 haftadir diyetteyim fakat bunu surduruyorum ve 5 den fazla kilo verdim.

Maşallah diyorum size

Cnm super oyleyse ne guzel vermissin bende emziriyorum ama cok yiyorum bigun belirleyelim isterseniz

Harikasiniz gercekten

Hamileliginde kilo alanları anlıyorum emzirirken kilo alanları anlıyorum ama kpss hazırlığında kilo almak nedir yahu 2 yıl oldu yapıştı üstüme kilolar bende şu andan itibaren başlıyorum yol arkadaşlığı motivasyon sağlar diye umut ediyorum.

Diyet olarak ise Canan Karatayin 1 kitabını okudum 1 tanesi de okunmayı bekliyor. Sağlıklı yaşamak adına onu uygulamayı planlıyorum. Umarım başarırım. Ve hareket şart diyorum. Hareketsiz olmaz.

Hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız umarım

Hadi insallah. Hamileligimde sadece 1900 gr. alan ben, dogumdan sonra 7 kilo aldim. Inat ettim ben de bu kez verecegim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…