• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an canım cok yandı

O halde yazı dilinden olacak yanlış ifade ettim haklısınız diyerek gönül almanız gerekirken
bebeğime laf ettiler neredeyse diye acıklıya bağlamayın durumu rica ederim.

Ne mutlu size göze gelmekten korkacak kadar mutlu bir yuvaya sahipsiniz.
Yarından umutlusunuz.
Darısı hepimizin başına.
Sağlıklı doğumlar dilerim.
Mesajima ilk tepki verenlere haklisiniz diyerek zaten daha duzgun bir sekilde kendimi aciklamaya calistim. Mesajlari okuyabilirsiniz. Durumu da acikliya baglamaya calismadim. Bir kac kisi bebegin var merhabetli olman gerekir dedi. Ben bu olayi ne bebegimle, ne de bebegim var diye merhametli olmak zorundaligina baglayamadim.

Ama tek bu değil bazı yerlerde karşıma çıkıyor yorumların ve gerçekten çok iğneleyici. Belki de farkında değilsin :) ama biraz daha dikkat etmelisin yazı da olsa insanlar üzülebilir :KK43:
Bu dediginde haklilik payin var inkar edemem. Ama gercekten sadece yazisarak insanlar yanlis anlasilabiliyor. Whatsap gibi ses kaydi atsak aslinda bir sefer bile yanlis anlasilmayacagima eminim :)

Ama tek bu değil bazı yerlerde karşıma çıkıyor yorumların ve gerçekten çok iğneleyici. Belki de farkında değilsin :) ama biraz daha dikkat etmelisin yazı da olsa insanlar üzülebilir :KK43:
Konu arapscina döndü.Burası tam çarşı pazar Forumda dikkatimi çeken isim vermeyeceğim bazı bayanlar var.Düşünce yapısı düzgün olsa da sozleri sivri biraz ters köşe.Benim aklımda nedense sizin de genel yorumlariniz öyle diye kalmış.Ama su an anladimki sizle ilgili yanlış algı olusturmusum malesef. Tüm düşüncelerimi geri alıyorum an itibariyle

İşe başkalarının hayatını incelemeyi bırakmakla başlamalısın. Türlü türlü nedenlerle uzayıp giden bi üniversite hayatım var. Ara vermek, geçememek, sürekli sorunların çıkması vs. Yaşıtlarım çoktan çalışmaya başladı, evlendi, çocuk sahibi oldu. Ben hepsine bakıp ‘Ne kadar mutlular’ dedim hep, ve kendimi çok şanssız bi insan olduğuma inandırdım. Şimdi hayata karşı güvenimi tekrar kazanmaya çalışıyorum.

Yaşadığın şey çok çok zor gerçekten ama bazen kurtuldum demeyi bilmek gerekiyor. Her şerde bi hayır vardır demeyi bilmek gerekiyor. Kendini mutsuz ederek ilerde karşına çıkabilecek güzel günleri tehlikeye atma.

Kendini başkalarıyla kıyaslama, onların da senin bilmediğin dertleri olabilir. Başkalarının verdiği pozlara bakarak kendine yüklenme.

Her gecenin bi sabahı olduğuna inanmak istiyorum, sen de buna inan. Gerekirse sosyal medya hesaplarını kapat bi süre, biraz kendinle kal ama hiçbir şeyin aynı kalmayacağını unutma. :)

Mesajima ilk tepki verenlere haklisiniz diyerek zaten daha duzgun bir sekilde kendimi aciklamaya calistim. Mesajlari okuyabilirsiniz. Durumu da acikliya baglamaya calismadim. Bir kac kisi bebegin var merhabetli olman gerekir dedi. Ben bu olayi ne bebegimle, ne de bebegim var diye merhametli olmak zorundaligina baglayamadim.

Eeee burada hep hamileliğin çok özel, kutsal bir dönem olduğu, hormonlar sebebiyle duygusallaşıldığı
falan anlatıldı burada.
İster istemez demek gerçekten hamilelikte insan insan ötesi mükemmel bir canlı oluyor diye düşünür olduk.
Alaka kuruyoruz yani.
Bundan sonra hamileyim zaten çok hassasım bir de bana böyle böyle dediler yaptılar diye ağlayan üyeye sessizce hadeeee lennnnn diyeyim bari:KK14: Yine sessizce derim ben kıyamamo_O

Gece gece cok kotu oldum...
Allah sabir versin sabrin sonu selamettir...
Vardir bundada bir hayr:KK200:

Sosyal medyamda dolaşırken is arkadaslarim benimle ayni tarihte evlenen ( yaklasik 2 yildir konuşmadığım arkamdan dedikodu yapan ) kizin evinde yemek masasında fotoğrafını gördüm.

Maşallah cok mutlulardi. Allah bozmasın ama
Ben evime kizlari alacağım gunden 1 gün once dayak yedim annemin evine döndüm.

Yemek takimimi 1kere bile kullanamadim. Düğün albumum bile basilmadi daha.
Hicbir sey anlamadım evlilikten ne altinlarimi taktım ne bi misafir agirladim.
Kavga dövüş 20 gun kusluk 2 gün iyi. İş güç derken bitti bile.

Hayat çok acımasız cidden.
Maas kartim ondaydi hic maddiyata karışmasıdim etrafinda dort dönüyorum. Her yere yetişmeye çalışıyorum.
Mukemmel yemek yapamıyorum ama bazen de temizlik yetişmedi bazen utu diye ne onurum kaldi ne gururum sonunda da evliligim bitti.

Tek bir fotoğraf ne kadar acitiyormus :KK43:
Boşver canım zaten o kadar acı çekmişsin kimsenin seni üzmesine izin verme. Kimse senin için önemli olmasın ailen dışında. Senin arkandan konuşan o kızla aynı sofrada oturanların da arkasından konuşur o kız. Sen ne kadar onlardan uzak olursan o ladar kafan rahat olur. Hiç derdin yokmuş gibi bide degmeyen insanlar yüzünden derdinin üstüne dert yükleme .

Hakkında hayırlısı olsun konu sahibi, umarım öyle mutlu olursun ki bu günler silinir hafızandan. Çok güzel sıcacık evin olur, güzel cici eşyaların, seni seven bir eşin..Dua et Rabbine sığın...Of ben bugün çok üzüldüm sana çok çok çok mutlu olursun inşallah

Konu arapscina döndü.Burası tam çarşı pazar Forumda dikkatimi çeken isim vermeyeceğim bazı bayanlar var.Düşünce yapısı düzgün olsa da sozleri sivri biraz ters köşe.Benim aklımda nedense sizin de genel yorumlariniz öyle diye kalmış.Ama su an anladimki sizle ilgili yanlış algı olusturmusum malesef. Tüm düşüncelerimi geri alıyorum an itibariyle

Benim sorunum çabuk parlamaktı :) yani ters birşey söylediklerinde bende parlayıp tepki veriyordum. Ama böyle bir kelime etmem yani.

Bir kadın hamilelik döneminde hormonların etkisiyle en merhametli, en duygusal dönemini yaşar.
Hiç hamile kalmadım da öyle okuyoruz burada palavra mı dinliyoruz madem?

O dönemde bile merhametin m sini barındırmayan bir yorum yaparsa evet tuhaf karşılanılır.
''Sizin gibi mutsuzların gözü kalacak diye sosyal medyada mutlu bir anımı paylaşmıyorum'' gibi bir yoruma
bir canlı taşırken hiç değilse biraz dikkat edebilirdiniz derim ben.
Bebeğinize laf atan yok durumu dramatize etmeyin.
Gayet sizin ta kendinize dedik gerekeni.
Sizin aksinize oldukça güzel ifadelerle üstelik..

ben palavra olduğuna inanan kesimdeyim .

konu sahibesi gün gelecek iyiki ayrılmışım diyeceksiniz bu zor günleri yaşamamış olsaydınız gelecekteki güzel günlere sahip olamayacaktınız.

Eeee burada hep hamileliğin çok özel, kutsal bir dönem olduğu, hormonlar sebebiyle duygusallaşıldığı
falan anlatıldı burada.
İster istemez demek gerçekten hamilelikte insan insan ötesi mükemmel bir canlı oluyor diye düşünür olduk.
Alaka kuruyoruz yani.
Bundan sonra hamileyim zaten çok hassasım bir de bana böyle böyle dediler yaptılar diye ağlayan üyeye sessizce hadeeee lennnnn diyeyim bari:KK14: Yine sessizce derim ben kıyamamo_O
Hahahahaa yaa bana henuz o kutsallik tasiyan, naz cicegi olan ve mukemmellik tasiyan duygular yuklenmediyse demek.

O zaman insanlarin mutlulugu ile ilgilenmeyi onlara iç çekmeyi birakacaksiniz. Ben sizin gibi mutsuz insanlar olabilir ve iç çeker, üzülür, gözü kalir diye hicbir mutlu animi paylasmiyorum sosyal medyada.
Sizin gibilerin nazarı deger ancak.Bu düsüncede olanların

Benim sorunum çabuk parlamaktı :) yani ters birşey söylediklerinde bende parlayıp tepki veriyordum. Ama böyle bir kelime etmem yani.
Himm anladım.Bikac tane üye var dikkatimi çeken.Yorumlarını okumadan ne üslupla yazicaklarini tahmin ettiğim.Şimdi diyceksiniz ki banane sizin ne düşündüğünuzden sizde haklisinizBende haklıyım hatta hepimiz haklıyız diyim de biraz nabız düşsün.

Bende boyle dusunenler yüzünden mutlu animi paylasamayip kimsenin gozu kalsin istemiyorum..
Ve bu sekilde dusunen insanlardn oldukca uzak durup onlarin yaninda cok mutlu degil de hersey normal arti birsey yok havasinda takiliyorum..
Birakin milletin bi yudum mutlulugunu sevincini Allah sizlere 2 kati mutluluk versn de bizim bi lokma mutlulugunuz da gozunuz kalmasin e mi ?

Demek istiyorum..

Bende boyle dusunenler yüzünden mutlu animi paylasamayip kimsenin gozu kalsin istemiyorum..
Ve bu sekilde dusunen insanlardn oldukca uzak durup onlarin yaninda cok mutlu degil de hersey normal arti birsey yok havasinda takiliyorum..
Birakin milletin bi yudum mutlulugunu sevincini Allah sizlere 2 kati mutluluk versn de bizim bi lokma mutlulugunuz da gozunuz kalmasin e mi ?

Demek istiyorum..

Hoayydaaa... :olamaz:

nomunomuchua nomunomuchua

Sosyal medyamda dolaşırken is arkadaslarim benimle ayni tarihte evlenen ( yaklasik 2 yildir konuşmadığım arkamdan dedikodu yapan ) kizin evinde yemek masasında fotoğrafını gördüm.

Maşallah cok mutlulardi. Allah bozmasın ama
Ben evime kizlari alacağım gunden 1 gün once dayak yedim annemin evine döndüm.

Yemek takimimi 1kere bile kullanamadim. Düğün albumum bile basilmadi daha.
Hicbir sey anlamadım evlilikten ne altinlarimi taktım ne bi misafir agirladim.
Kavga dövüş 20 gun kusluk 2 gün iyi. İş güç derken bitti bile.

Hayat çok acımasız cidden.
Maas kartim ondaydi hic maddiyata karışmasıdim etrafinda dort dönüyorum. Her yere yetişmeye çalışıyorum.
Mukemmel yemek yapamıyorum ama bazen de temizlik yetişmedi bazen utu diye ne onurum kaldi ne gururum sonunda da evliligim bitti.

Tek bir fotoğraf ne kadar acitiyormus :KK43:
Bir arkadaş sosyal medyayı birakmanizi yazmis evet birakmalisiniz ama sunu da bilmelisinizki her mutlu karenin gercegi aslnda mutlu değil. Cogu insan sosyal medyada mış gibi yapar. Caninizi sıkmayın şükredin ki evliliginiz bitmis. * tabiki evliliklerin bitmesi cok cok kotu rabbim dusman basina bile vermesin lakin bazj evlilikler kadına zulumden baska bisi degildir*

Demek istiyorum..

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Back
X