- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi Nebaktincanim
KIB yaptim seni, ayrica goz ardi ettim.
Aman allahım nedeeeeeen !! Neden böyle büyü acılar beni buluyooor !! aaah kalbiiiim !!

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIB yaptim seni, ayrica goz ardi ettim.
ne kadar acımasızsınız.
sizin evladınız ölse sizle aynı zamanda hamile kalmış birinin çocuklu fotoğraflarını görünce 'kendiniz için' üzülmez misiniz? üzülürsünüz. o niye mutlu diye değil ben de mutlu olabilirdim diye üzülürsünüz. bu kadar basit.
Bunların hepsi sana öğreti.
1- maaş kartını kimseye verme
2- kimsenin arkasında fır dönme
3- şiddet eğilimi varsa evlenme!
4- senin kararlarına saygı duymayanla evlenme!
5- en önemlisi ise kendi temizliğini, yemeğini , ütüsünü yapabilen bir insanla evlen.
ana kuzusu, paşasıyla değil!
her şey yoluna girer ve sen yine seversin evlenisin.
bak gör... ama bir insan evladıyla evlen. bir keneyle değil!
Ben genel olarak yorumlara baktığımda, "sosyal medyaya mutlu anımın fotoğrafını koymuyorum, başkaları da görünce canı çekmesin" tarzı yorumlar gördüğüm için yazdım. İnsanların mutlu kişilere "GERÇEK DEĞİL" yaftası yapıştırdıkları için yazdım. ne biliyorsunuz belki sahte belki gerçek. neyse konumuz bu değil.Sosyal medyadaki mutlu insanlar beni mutsuz etmiyor.
Sadece bende istemistim hayal kurmuştum. Sadece bi yemek masası görüntüsü bastırdığim hayallerimi ortaya cikardi.
Yurt disi olayina gelince imkani olan gider gezer. Evlilik bahsettigim seyler bambaska birsey
bu üzüntülerin hepsini yaşaman gerekiyor o yüzden boşver de diyemiyorum herşeyin ilacı zaman.Bunların hepsinin farkindayim. Gelecek için bi istegim hayalim yok.
Gecmis icinde yoktu ne evlenme hayalin ne planim varken beni bu kadar inandirip sonra yari yolda koymasi ve hayatina devam etmesi. Hayat bazilarina çok acımasız oluyor
ben bu olaya çok sinirleniyorum arkadaş.. gelecek için bir hayalim yok deyip başkalarının masasının üzerindeki fotoğraflardan depresyon sebebi çıkarıyorsunuz kendinize.. afedersiniz neden gelecek için bir hayaliniz yok? öldünüz de toprak mı atalım üzerinize.. çok çok çok acı, yaşanmaması gereken şeyler yaşamış olabilirsiniz de nedir bu arabesk yaşam hevesi yahu.. işiniz var, gençsiniz, eminim güzelsiniz de.. birazcık dik durun yahu.. çok güzel bir söz var, "tam bir yıl sonra, bugün, başlamış olmayı dileyeceksin" diye, başlayın işte bugün..
Depresyon sebebi cikarmadim aslında sadece cok ofkeliyim çünkü o masanin evimde olmaması icin hiçbir sebebimiz yoktu.
Arabesk de degilim calisiyorum ayaktayim karalar baglamadim. Ama kalbimin acimasina zaman zaman engel olamıyorum.
boşver bırak acısın, acıya acıya bir süre sonra kabuk bağlar.. inşallah hayat karşına öyle birini çıkarır ki bunun yarası da acısı da kendisiyle birlikte tarih olur.. 34 yaşındayım ve öğrendiğim en önemli şey asla ümidi kesmemek hayattan.. çıkarttığın dersler ve yediğimiz kazıklara da tecrübe deniyor işte, bu da sana tecrübe olmuş olsun..
aman maşşalah mikemmell hayatınıza nazarO zaman insanlarin mutlulugu ile ilgilenmeyi onlara iç çekmeyi birakacaksiniz. Ben sizin gibi mutsuz insanlar olabilir ve iç çeker, üzülür, gözü kalir diye hicbir mutlu animi paylasmiyorum sosyal medyada.
Ya üstüne gitmeyin kötü niyetle söylememişaman maşşalah mikemmell hayatınıza nazardeğmesin töbe töbe bence cok byük konuşmayın ayıp gercekten
![]()
Guzel dileklerin icin teşekkür ederim. 1aydir evden esimden ayriyim su site dışında kimse ile konusmadim kimse arayip sormadı nasılsın diye. Yuz yuze gelince herkes sorar.
Yalniz kalmamali insan bu donemde ama arkadas konusunda pek sansli olamadım
Canım yeni evlenmissin ve kötü şeyler yasamissin içinin acıması da normal açıkçası bunun nasıl geçeceğini bilmiyorum çünkü annem vefat etti ve 5 aylık bebeğini seven anneyi kıskanır oldum ozenir oldum
O yüzden alisacaksin boşanmayı düşünüyor musun ?