Şu an canım cok yandı

Haklisiniz 3-5 yas arasi kres zamani olan cocuklarla muhattap olmamam gerekiyordu ama oldum bir kere. Sonuc banlanirim ama sizi de KIB yaptim. Kendi mutsuzlugunuzla negatif enerjinizle takilin. Yeter ki size bisey olmasin :)

ne kadar acımasızsınız.

sizin evladınız ölse sizle aynı zamanda hamile kalmış birinin çocuklu fotoğraflarını görünce 'kendiniz için' üzülmez misiniz? üzülürsünüz. o niye mutlu diye değil ben de mutlu olabilirdim diye üzülürsünüz. bu kadar basit.

Bunların hepsi sana öğreti.
1- maaş kartını kimseye verme
2- kimsenin arkasında fır dönme
3- şiddet eğilimi varsa evlenme!
4- senin kararlarına saygı duymayanla evlenme!
5- en önemlisi ise kendi temizliğini, yemeğini , ütüsünü yapabilen bir insanla evlen.
ana kuzusu, paşasıyla değil!

her şey yoluna girer ve sen yine seversin evlenisin.
bak gör... ama bir insan evladıyla evlen. bir keneyle değil!

ne kadar acımasızsınız.

sizin evladınız ölse sizle aynı zamanda hamile kalmış birinin çocuklu fotoğraflarını görünce 'kendiniz için' üzülmez misiniz? üzülürsünüz. o niye mutlu diye değil ben de mutlu olabilirdim diye üzülürsünüz. bu kadar basit.

Evet mutlu olma imkanimiz varken neden insan olamadi neden duzelmedi diye bi ic hesaplaşma benimki.
Ben kimsenin mutlulugunu kiskanmiyorum. Sosyal medya dan insanlardan uzaklasma geregi görmüyorum.
Sadece surekli neden sorulari var kafamda.
Evimiz paramiz pulumuz sagligimiz varken neden bi insan birini döver dunyayi dar eder ?
Sadece bu

Bunların hepsi sana öğreti.
1- maaş kartını kimseye verme
2- kimsenin arkasında fır dönme
3- şiddet eğilimi varsa evlenme!
4- senin kararlarına saygı duymayanla evlenme!
5- en önemlisi ise kendi temizliğini, yemeğini , ütüsünü yapabilen bir insanla evlen.
ana kuzusu, paşasıyla değil!

her şey yoluna girer ve sen yine seversin evlenisin.
bak gör... ama bir insan evladıyla evlen. bir keneyle değil!

Bunların hepsinin farkindayim. Gelecek için bi istegim hayalim yok.
Gecmis icinde yoktu ne evlenme hayalin ne planim varken beni bu kadar inandirip sonra yari yolda koymasi ve hayatina devam etmesi. Hayat bazilarina çok acımasız oluyor

Sosyal medyadaki mutlu insanlar beni mutsuz etmiyor.
Sadece bende istemistim hayal kurmuştum. Sadece bi yemek masası görüntüsü bastırdığim hayallerimi ortaya cikardi.

Yurt disi olayina gelince imkani olan gider gezer. Evlilik bahsettigim seyler bambaska birsey
Ben genel olarak yorumlara baktığımda, "sosyal medyaya mutlu anımın fotoğrafını koymuyorum, başkaları da görünce canı çekmesin" tarzı yorumlar gördüğüm için yazdım. İnsanların mutlu kişilere "GERÇEK DEĞİL" yaftası yapıştırdıkları için yazdım. ne biliyorsunuz belki sahte belki gerçek. neyse konumuz bu değil.
Sizin olayınız sosyal medya değil. Siz yapamadıklarınız için üzgünsünüz. Benim neyim eksik diyorsunuz. Ki bunu çoğu zaman bende demiştim. Benim başımdan bi nişan olayı geçti. Çoook geçmişlerde konum bile vardır bunla ilgili. Neyse işte bu adama ben ne derse tamam dedim. O olmasın tamam bu olmasın tamam. O esnada kuzenim de evlenecekti. Dediler ki eşi evlilik hediyesi şunu şunu alacakmış. Kıskanmadım ama hayıflandım. Benim neyim eksik dedim. Üstelik onun 2. evliliğiydi, benimse ilk olacaktı. Kötü bir kıyaslama yaptım kabul. Ağladım. Kıskandığıma ağlamadım ama ben haketmiyor muyum diye ağladım. Çalışıyordum üstelik. Paramı yeme hesabı yapıyordu. Ama iyi oldu bu bana, gerçekleri görmemi sağladı. kendime getirdi beni. Zaten bi yerden sonra dayanamadım ayrıldım. Diyeceğim o ki, fazla fedakarlığa değmiyor erkekler. Bırak o senin için yapsın. Bu senin için ders olsun. Benim için oldu, aynı hatayı yapmadım.

Bunların hepsinin farkindayim. Gelecek için bi istegim hayalim yok.
Gecmis icinde yoktu ne evlenme hayalin ne planim varken beni bu kadar inandirip sonra yari yolda koymasi ve hayatina devam etmesi. Hayat bazilarina çok acımasız oluyor
bu üzüntülerin hepsini yaşaman gerekiyor o yüzden boşver de diyemiyorum herşeyin ilacı zaman.

ben bu olaya çok sinirleniyorum arkadaş.. gelecek için bir hayalim yok deyip başkalarının masasının üzerindeki fotoğraflardan depresyon sebebi çıkarıyorsunuz kendinize.. afedersiniz neden gelecek için bir hayaliniz yok? öldünüz de toprak mı atalım üzerinize.. çok çok çok acı, yaşanmaması gereken şeyler yaşamış olabilirsiniz de nedir bu arabesk yaşam hevesi yahu.. işiniz var, gençsiniz, eminim güzelsiniz de.. birazcık dik durun yahu.. çok güzel bir söz var, "tam bir yıl sonra, bugün, başlamış olmayı dileyeceksin" diye, başlayın işte bugün..

ben bu olaya çok sinirleniyorum arkadaş.. gelecek için bir hayalim yok deyip başkalarının masasının üzerindeki fotoğraflardan depresyon sebebi çıkarıyorsunuz kendinize.. afedersiniz neden gelecek için bir hayaliniz yok? öldünüz de toprak mı atalım üzerinize.. çok çok çok acı, yaşanmaması gereken şeyler yaşamış olabilirsiniz de nedir bu arabesk yaşam hevesi yahu.. işiniz var, gençsiniz, eminim güzelsiniz de.. birazcık dik durun yahu.. çok güzel bir söz var, "tam bir yıl sonra, bugün, başlamış olmayı dileyeceksin" diye, başlayın işte bugün..

Depresyon sebebi cikarmadim aslında sadece cok ofkeliyim çünkü o masanin evimde olmaması icin hiçbir sebebimiz yoktu.
Arabesk de degilim calisiyorum ayaktayim karalar baglamadim. Ama kalbimin acimasina zaman zaman engel olamıyorum.

Depresyon sebebi cikarmadim aslında sadece cok ofkeliyim çünkü o masanin evimde olmaması icin hiçbir sebebimiz yoktu.
Arabesk de degilim calisiyorum ayaktayim karalar baglamadim. Ama kalbimin acimasina zaman zaman engel olamıyorum.

boşver bırak acısın, acıya acıya bir süre sonra kabuk bağlar.. inşallah hayat karşına öyle birini çıkarır ki bunun yarası da acısı da kendisiyle birlikte tarih olur.. 34 yaşındayım ve öğrendiğim en önemli şey asla ümidi kesmemek hayattan.. çıkarttığın dersler ve yediğimiz kazıklara da tecrübe deniyor işte, bu da sana tecrübe olmuş olsun..

boşver bırak acısın, acıya acıya bir süre sonra kabuk bağlar.. inşallah hayat karşına öyle birini çıkarır ki bunun yarası da acısı da kendisiyle birlikte tarih olur.. 34 yaşındayım ve öğrendiğim en önemli şey asla ümidi kesmemek hayattan.. çıkarttığın dersler ve yediğimiz kazıklara da tecrübe deniyor işte, bu da sana tecrübe olmuş olsun..

Guzel dileklerin icin teşekkür ederim. 1aydir evden esimden ayriyim su site dışında kimse ile konusmadim kimse arayip sormadı nasılsın diye. Yuz yuze gelince herkes sorar.
Yalniz kalmamali insan bu donemde ama arkadas konusunda pek sansli olamadım

Üzülmeyin lütfen. Daha güzel sofraları daha güzel insanlar için kuracaksınız ileride. Şuan herşey çok taze olduğu için böyle düşünüyorsunuz ama bir süre sonra iyiki bitmiş, ohhhh bee diyeceksiniz.

Geriye bakarak 1 adım ilerleyemeyiz bu hayatta. Ben hep bu bakış açısıyla yaşadım. Ben de boşanma aşamasındayım, önümüzdeki ay ilk duruşmam var ve çok ciddi kazıklanarak ayrıldım. İbret olsun diye hep bahsederim, yine bahsedeyim. Altınlarımı çaldı, evlendikten sonra aldığımız arabayı hak talep edemeyeyim diye abisinin üzerine geçirdi ve araç için çektiğim ihtiyaç kredisini ödemedi ex eş. Ben de sizin gibi biz aileyiz, araba onun üstüne benim üstüme ne farkeder diye düşündüm saf saf... Hakkımı vermek şöyle dursun, bir yığın borçla bıraktı beni. Her ay 1400kusür lira onun bindiği arabanın borcunu ödüyorum hala. Ama tüm bunlara rağmen hiç önemli değil, hayatımın geri kalanını kazandım ben diyorum:) çalışıyorum, kazanıyorum çok şükür.

8 ay sürdü evliliğim ve benimle aynı dönem evlenen arkadaşlarımın çocukları bile oldu. Bunun için de üzülmüyorum, aksine iyiki çocuk yok diyorum. En büyük şükür sebebim çocuk olmaması.

Siz de olumlu yönlerinden bakmaya çalışın. Çok ciddi tecrübeler kazandık, aynı hataları tekrar etmeyeceğiz ve biz çok güçlü kadınlarız:KK19:

Öncelikle, lutfen evlenince şu erkeklere teslim olmayın yaaa. İkinizde çalışıyorsunuz, maaş kartın onda ama geriye kalan temizlik, yemek, ütü vs. Sizde. Bide begenmemiş, Ohh ne alaaa.

Ayrica bosverin sosyal medya olaylarini. Gecen burda bi konu vardi avrupada yasayan bir kadin Türkiyeye taşınmak istiyorum, faceden bakıyom herkes çok mutlu görünüyor demişti topa tutmuşlardı.:olamaz: Oo öyle masa başlarında, kırlarda sırıtılarak çekilen resimlere bakmayın siz. Herşey bir fotoluk bazen...

Son olarak evliliğinizin erken bitmesine çok üzüldüm. Umarım karşınıza yemek takımlarınızı, ömrünüzü birlikte eskitebileceğiniz adam gibi bir adam çıkar:KK25:

O zaman insanlarin mutlulugu ile ilgilenmeyi onlara iç çekmeyi birakacaksiniz. Ben sizin gibi mutsuz insanlar olabilir ve iç çeker, üzülür, gözü kalir diye hicbir mutlu animi paylasmiyorum sosyal medyada.
aman maşşalah mikemmell hayatınıza nazar o_Odeğmesin töbe töbe bence cok byük konuşmayın ayıp gercekten:oha::oha:

Canim her şey çok yeni mümkün olduğunca seni uzecek şeylerden uzak durmaya çalış sende mutlu olacaksın inşallah bunu bilerek yaşa soylemesi kolay ama kendi cabanla daha kolay atlatabilirsin

Guzel dileklerin icin teşekkür ederim. 1aydir evden esimden ayriyim su site dışında kimse ile konusmadim kimse arayip sormadı nasılsın diye. Yuz yuze gelince herkes sorar.
Yalniz kalmamali insan bu donemde ama arkadas konusunda pek sansli olamadım

Canım yeni evlenmissin ve kötü şeyler yasamissin içinin acıması da normal açıkçası bunun nasıl geçeceğini bilmiyorum çünkü annem vefat etti ve 5 aylık bebeğini seven anneyi kıskanır oldum ozenir oldum :(

O yüzden alisacaksin boşanmayı düşünüyor musun ?

Canım yeni evlenmissin ve kötü şeyler yasamissin içinin acıması da normal açıkçası bunun nasıl geçeceğini bilmiyorum çünkü annem vefat etti ve 5 aylık bebeğini seven anneyi kıskanır oldum ozenir oldum :KK43:

O yüzden alisacaksin boşanmayı düşünüyor musun ?

Evet boşanma davası actim tabii ki

Back
X