Şu an canım cok yandı

Yorumlara gel. :halay:

Iki masterla is bulamayan benim calisiyor diye milletin sacini basini yolmam gerek o zaman. Kendinizi secimlerinizle kabul etmeyi bilin.

Belki mutlu degilim ama millet mutlu diye mutsuz da degilim. Kendi hayatinizdaki celiskileri, secimleri baskalarinin mutluluklariyla kiyaslayamayin.

Bu arada mutluyum diyen insanin da mutlu oldugunu sanmiyorum. O facebook gosterilerine de inanmam. Hepsi gosteri amacli yapilan seyler. Demek ki neymis is sizde bitiyor baskalarinda degil.
İnsanlar neden okuduğunu algılamakta sıkıntı yaşıyor bu konuda acaba.
Kadın onlar mutlu diye mutsuz değil ki, ben de kendi seçimlerimde mutlu olabilseydim diye serzenişte bulunuyor.
Biraz daha merhametli olsanız keşke ya.

Tek dert sizde, tek mutsuz evlilik sizde, boyle uzgun uzgun baskalarinin fotografini gorerek takilin. Sizin gibi mutsuz insanlar benim enerjimi emiyor kusura bakmayin.
Enerjiniz emiliyorsa konuya yorum yapmayın, mecbur musunuz? İnsanlar mutsuz olurken sizden onay alacak değil.

İnsanlar neden okuduğunu algılamakta sıkıntı yaşıyor bu konuda acaba.
Kadın onlar mutlu diye mutsuz değil ki, ben de kendi seçimlerimde mutlu olabilseydim diye serzenişte bulunuyor.
Biraz daha merhametli olsanız keşke ya.

Birakin yahu merhametmis. 35 yas ustundeyim hic evlenmedim diye camdan atlayayim o zaman. Keske benim de mutsuz bir evliligim olsaydi dermisim. Evlenmissin mutlu degilsin bosan. Bu kadar dramatize etmeye gerek yok. Dedigim gibi takilin siz.

Enerjiniz emiliyorsa konuya yorum yapmayın, mecbur musunuz? İnsanlar mutsuz olurken sizden onay alacak değil.

Mecbur hissettim kendimi. Sen bana yorum yapmaya mecbur musun? Asil soru orda.

haklısn ben seni çok iyi anlıyorum insan özendiğ içinde kalan şeyleri başkasında resim olarak görünce üzülüyor. bu onları kıskanmak değil, kendinde olmayanı hatırlamak. yapılan yorumlar çok acımasız. biz kadınlar olarak birbirimize destek olmalıyız. ben olsam bende üzlürdüm ne yalan söyliyim. şöyle düşün o tabaklarda eşyalarda mutsuzluk vrdı. onları kullanarak mutlu olamıcaktın çünkü eşin yanlıştı. tabak çanak sadece aksesuar, evliliği gerçek yapan eşlerdir. boşver önüne bak mutlu bir yuvan olacak elbet.

Birakin yahu merhametmis. 35 yas ustundeyim hic evlenmedim diye camdan atlayayim o zaman. Keske benim de mutsuz bir evliligim olsaydi dermisim. Evlenmissin mutlu degilsin bosan. Bu kadar dramatize etmeye gerek yok. Dedigim gibi takilin siz.
Konu sahibi zaten boşanıyor. Buraya içindeki bir yarayı açmış, biraz ümit almak için belki de.
Siz o kadar vicdansız konuşuyorsunuz ki... Neyse.

Arkadaş belli ki içlenmiş,üzülmüş.ayni donem evlendikleri için ister istemez kıyas yapmiş insaniz içimizden zaman zaman boyle seyler geçebilir.bu arada konu sahibi ne kadarlık evlisin?neden maaş kartin eşinde

Konu sahibi zaten boşanıyor. Buraya içindeki bir yarayı açmış, biraz ümit almak için belki de.
Siz o kadar vicdansız konuşuyorsunuz ki... Neyse.

Uzuntusunu baskalarini katmadan yazsaydi baska turlu yorum yazardim. Vicdansiz degil de gercekci diyelim.

Ayrica bos konusmayin. Sizin yuzunuzden ban yemek istemem.

Uzuntusunu baskalarini katmadan yazsaydi baska turlu yorum yazardim. Vicdansiz degil de gercekci diyelim.

Kendisiyle aynı dönemde evlenen birinin karşısına çıkmasının içindeki yaraları acıttığını algılayamıyorsunuz galiba. Boş konuşan ben değilim neyse ki. Haydi iyi günler size.

Eki Görüntüle 2064498 bu kadini ve yazilarini cok beğeniyorum, simdi denk geldi yine instagramda, sen gel
(baskasini kiskaniyosun demek istemedim asla, hayatinda mutlaka ki guzellikler vardır, sukredelim ve rahatlayalim insaAllah)

Herkes mutlu olsun herkes evinde huzurlu olsun insallah.

Mecbur hissettim kendimi. Sen bana yorum yapmaya mecbur musun? Asil soru orda.
Tek dert sizde, tek mutsuz evlilik sizde, boyle uzgun uzgun baskalarinin fotografini gorerek takilin. Sizin gibi mutsuz insanlar benim enerjimi emiyor kusura bakmayin.

Tek dert bende değil evet. Enerjiniz emiliyorsa konumu okuyun ve geçin

Arkadaş belli ki içlenmiş,üzülmüş.ayni donem evlendikleri için ister istemez kıyas yapmiş insaniz içimizden zaman zaman boyle seyler geçebilir.bu arada konu sahibi ne kadarlık evlisin?neden maaş kartin eşinde

6 ay evliydim. Suan degil evliligim boyunca maas kartim esimde idi. Bunu neden söyledim. Birlik beraberlik olsun paramız bir olsun diye yapmıştım.

O fotograf onun mutsuzlugunu depreştirmiş belli ki .bazen oluyor ister istemez bende çocuk sahibi olamadigim için yaşadim bunlari kiskanmak degilde içlenmek diyelim

Konu sahibi boşverin siz kötü kalplileri.

Kız arkadaslarınıza, bu adamdan kurtulmanızın serefine yemek ısmarlayabilirsiniz bence :) hem daha keyifli olur bence arkasından bol bol sövüp dalga geçersiniz :KK70:

Kotu kalpli tam da siz oluyorsunuz. Alinti yapmadan laf sokunca farkli oluyor sandiniz ama degil.

Uzuntume kimseyi katmiy
Konu sahibi boşverin siz kötü kalplileri.

Kız arkadaslarınıza, bu adamdan kurtulmanızın serefine yemek ısmarlayabilirsiniz bence :) hem daha keyifli olur bence arkasından bol bol sövüp dalga geçersiniz :KK70:

Guldurdunuz beni tesekkur ederim :)

6 ay evliydim. Suan degil evliligim boyunca maas kartim esimde idi. Bunu neden söyledim. Birlik beraberlik olsun paramız bir olsun diye yapmıştım.
Şoylen düşün evliligin bitti kotu bi tecrube yaşadin ama belki bundan sonra guzel bi evliligin ve hayatin olacak belki iç geçirdigin hayalini kurdugun herseye kavusacaksin o zamana kadarda hayattan zevk almaya çalis keyfini çikar

Şoylen düşün evliligin bitti kotu bi tecrube yaşadin ama belki bundan sonra guzel bi evliligin ve hayatin olacak belki iç geçirdigin hayalini kurdugun herseye kavusacaksin o zamana kadarda hayattan zevk almaya çalis keyfini çikar

Bu da size bir ders işte. Önce kendinize güvenin, önce zamana bırakın her şeyi. Her acı birer tecrübedir.

Back
X