Şu an ne yapmak isterdin?

ruat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
186
15
118
İstanbul
şuan işyerinde sıkıcı bir ofiste oturuyorum:) yapmak istediğim şey ise müdürümün odasına gidip artık devam edemiyeceğim deyip işyerime yakın olan kabataşa geçip, ada vapuruna binip buragaz adaya gidip bir bira alıp çimlerin ustüne ayaklarımı uzatıp ipod kulağıma takıp müzik dinlemek isterdim denize karşı herşeyden uzak..........

hemdeee çokkkk

peki siz ne yapmak isterdiniz? gerçekleşmesi imkansız olsa bile?

bir derenin kenarında ağacın altında hamakta sallana sallana hayal kurmak istedim bir an :)

Kumsal kenarında, berrak denize karşı sıcak kumlarda oturuyor olmak isterdim şimdi, etrafta da kimse olmasın; sadece ben ve biraz müzik. :59:

gidip onun ağzını burnunu dağıtmak isterdim..:52::52:
ama nerde o kadar öfkeye rağmen kimseyi incitememki ben :59:

sanırımki benimki biraz daha yapılası kolay gibi :) hayallerimin çapı bile ufalmış....

sevdiğim insanla borçsuz dertsiz sıkıntısız evlenip şu an düğünümde şakkıdı şakkıdı oynamak isterdim

şu anda ertesi gün çıkacağım tatil için bavulumu hazırlıyor olmak isterdim. en büyük derdimin şu elbise mi yoksa bu mu, hangi güneş kremini alsamdan ibaret olmasını dilerdim:):36:

şu anda ertesi gün çıkacağım tatil için bavulumu hazırlıyor olmak isterdim. en büyük derdimin şu elbise mi yoksa bu mu, hangi güneş kremini alsamdan ibaret olmasını dilerdim:):36:

işteee süpeır bisey buu hayal kurmamı sağlıyorsunuz yaaaww tekrar :) geçen seneki bu günlerim aklıma geldi türkbükü için tatile gidicem 5 gün için 10 ayakkabı götürmek gibi bir delilik yapmıştım:)

Kimsenin olmadığı denize sıfır doğayla baş başa biyerde olmak isterdim.
Herşeyden ve herkesten uzakkkk

kaybolmak isterdim... herkesten uzak insanlardan uzak gitmek isterdim:14::14::14:

Arkadaşlar şunu fark ettim verilen cevaplarda kaçma dürtümüz ne kadar kuvvetli bizim:) içinden çıkamadığımız anda kaçmak isityoruz genelde öyle oluyor. :)

10 dk Sonra İşe Gideceğim..
Makyajı Silip, Tekrar Duş Alıp, Şortumu Giyip Uzanmayı Yeğlerdim:27:

yüksek bi tepeye çıkıp çimlere uzanıp uyumak serin serin.. akşama doğru da arkadaşlarımı toplayıp bira içip sohbet etmek.. değmeyin keyfime ohhh:46:

bi tatil hiç fena olmadı 9 ayımın dolmasına kızımın dünyaya teşrif etmesine sayılı günler kala...
serin ve masmavi denize girmek...
ahh ahh olması şu an imkansız ama

Back
X