Su an nefes alamıyorum elim ayağım titriyor

Siz benim hamile olduğumu bu konuyu açtığımdan beri biliyorsunuz. Bu benim hamile olduğumu bilmiyor muydu ve böyle birseyi öğrendiğimde ne kadar yikilacagimi ve uzulecegimi. Demekki onun gözünde zerre kadar değerini yok zerre kadar umrumda değiliz. Onun için haram para ailesinden huzurundan her şeyden daha kıymetli.

Bazı durumları bu kadar içselleştirmeyin. Kocanız yine aynı kocanız. Sizin uzuldugunuz için ve sizden çekindiği için gizli gizli oynuyor. Bırakın artık evde rahat rahat oynasın. Bunu kendisi niyet etmedikçe asla bırakmaz. Bu kadar büyütülecek konu değil. Babamla annem 27 yıllık evliler. İkisi de hastalık kaza geçirdi o iddia kavgaları hep unutuldu. Annem de kızıyordu sizin gibi ama bu durum bu kadar buyutulmedi. Yasak yasağı çeker. Daha zevk verir. Bu kadar gerilmenize gerek yok bence.

Zamanında da 3 5 tl lik oynuyorsa borç falan olmuyorsa neden bu kadar yeminler ettirdiniz ko bende baya baya bütün parasını yatırıyor sandım ki gördüğünüz gibi yeminler bir işe yaeamıyor eskiden bende çok oynardım şimdi aklıma bile gelmiyor yıllar olmuştur oynamadığım

Kendinizi üzmeyin bu kadar bebeginizi düsünün ... esinizin baska hobi edinmesine yardimci olun... mesela futbol handball tenis gibi gibi seyler ... sans oyunu hobi mi olurmus ya
Zaten 3-5 lirayla basliyor sonrada devami geliyor sigara gibi

Esinizle sakin bu yuzden kavga etmeyin. Hamilelikte herseye oldugundan fazla sinirleniyoruz sahsen bende oyleyim. Esiniz gercekten birakmak istiyor ama birakamiyor demeekki. Benim rahmetli enistem de boyleydi. Cok iyiydi ama idda oynardi hep. Halilarin altina falan saklardi. Bu bir yalancilik is cevirme degil. Bagimlilik hastalik. Baska ve guzel bir yol bulmanjzi tavsiye ediyorum .sizde cok uzulup kafaya takmayin. Zamana yayarak cozum arayin.

Ben sizi anliyorum hem esinizin yalan soylemesine hem de 1 lira bile olsa bogazindan haram gecirmesine uzuluyorsunuz cok haklisiniz ama simdi o karninizdaki minik yavruyu dusunun sakin olmaya calisin.insallah esinizin bu sorununu da cozersiniz ama once bebeginizi dusunun lutfen

18 ocak tarihli. Belli ki unutmuş cüzdanında.
Malesef öyle. Şuan çok akıllıca yaklaşmanız gerekiyor. Bence cüzdanından çıkarın ortaya bi yere koyun ve asla söz etmeyin. Soğuk ve uzak davranın mümkün olduğu kadar konuşmayın sarılmayın kavga etmeye çalıştığında da sadece “söz vermiştin, benim için konuşulacak bi mevzu kalmadı güvenimi kırdın, çok üzgünüm” diyin ve kendi vicdanıyla bırakın. Belki işe yarar.
Bundan önceki kavgalar tartışmalar işe yaramamış belliki. Taktik değiştirmelisniz bence. Kavga etmiyor oluşunuzdan korksun kendimden o kadar mı soğuttum bu kadını falan desin

aslında haklısın ama çok yüksek miktarlar yatırıp yüksek paralar kaybetmiyorsa bırak oynasın herkesin bir zevki var bunun için hamile halinle kendini üzme

İyi de bunun sonu yok ki.
Kumar alışkanlıkları hep böyle ufak oynayıp kazandıkça daha çok istemekle başlar..
Bir çok oynayan kişi kabul etmez zaten kumar olduğunu.
Hem ortada büyük yeminler ve yalan var..

Bence çok duygusalsin suan. Sağlikli dusunemiyorsun. Tamam adam suclu yemin etmiş ama oynadigida 3 5 kurus taman kumarin buyugu kucugude olmaz ondada haklisiniz. Senin dirdirindan kurtulmak icin yalan yere yemin etmiş. Demekki ufak tefek hatalarin nelere sebeb olabileceginin: yeminlerin, kumar oynananin, sizin hassasiyetinizin bilincinde biri degil. Kendinizi boş yere uźmeyin onuda öyle kabul etmek lazim.
Bende aldatildiniz sandim dua edin oyle birsey cikmadi cuzdanindan bardagin dolu tarFindan bakin. Adamada bu durumu yansitmayin kapatin gitsin gormezden gelin.

Tabiki öyle ama adam bunun bilincinde degil bence bos yere kavga etmesi yeminler ettirmesi gereksiz konu sahibinin o yine yapacak yapacagini.

Üf bu hastalık gibi bişey ya.
Benim kuzenimde eşiyle ayrılma noktasına geldiler, 2-3 ay ayrı kaldılar çocuk anca bıraktı. Bahanesi de seni daha iyi şartlar da yaşatmak. Ama haram para.

Allah yardımcın olsun. Sakin olmaya çalış lütfen. Bebeğini düşün. Sakinleş.

bir kadın olarak sizi çok iyi anlıyorum ve size kocaman sarılıyorum Biz de ilk evlendiğimiz zamanlar sigara konusunda dediğiniz süreçleri yaşadık. yeminler etti sonra gizli gizli içti. yakalandı. kavgalar gürültüler. sonra baktım ki sonuç değişmiyor sağlık senin hayat senin bebeğimi,n yakınında içme sigara kokunla yanına yaklaşma gerisini keyfin bilir dedim. ve rahat ettim.
demek istediğim yeminler de etseniz erkekler olaya sizin kadar derin bakmıyor. işi kumar boyutuna getirmiyor büyük meblalar yatırmıyor kaybetmiyorsa belli bir limit koyarak oynaması konusunda serbest bırakmanız çözüm olabilir belki. ne bileyim haftalık 20 tl gibi.
Emin olun eşiniz bebeğinizi sizi 65 tl yi falan bu kadar derin düşünmedi. belki yakalanırsam ne olur diye bile düşünmedi. çünkü o bir erkek. kendinizi değersiz hissetmeyin. bebeğinizi de üzmeyin artık

İnsan başkasının zoruyla yemin edince tutamıyor haliyle. Hayatınıza çok büyük etkileri olmayan konularda karşınızdaki insanları yemin etmeye zorlamazsanız bu tip şeylerle karşılaşmazsınız. Ben eşime bir daha alkol almamak üzere yemin ettirsem tutamaz mesela. Niye, çünkü adam keyif alıyor yaptığı şeyden ve beni etkilemiyor bu durum.

Kumar öyle herkeste bağımlılığa dönüşen bir alışkanlık değil, tıpkı alkol gibi. Dışarı her çıktığımda görürsem mutlaka bir kazıkazan alırım mesela ama iki tane aldığım çok nadirdir. Ya da kıbrısa gidersek kumarhaneye gireriz ama kumar oynamak için kıbrısa gitmeyiz. Arada sayısal falan oynarız ama 2-3 kolonun dışına çıkmaz. İddia da bunlar gibi eğlencedir. Eğer aile hayatını etkilemiyorsa sorun edilmemeli, zorla yeminler ettirilmemelidir. Çünkü zorla verilen sözler eninde sonunda bozulur.

Tabiki öyle ama adam bunun bilincinde degil bence bos yere kavga etmesi yeminler ettirmesi gereksiz konu sahibinin o yine yapacak yapacagini.

Ben zaten baskı altında edilen büyük yeminlere inanmam. Özellikle zaaf kabul edilen şeylerde.
Ama ciddi bir yaptırım gerektiriyor.
Konu sahibi bağırıp çağırmasa da bunu bir şekilde yansıtmalı ki olur olmadık şeyler için sözler vermemeyi öğrenmeli..

En azından konu sahibi bilsin ama sınır getirilsin..

Bir eniştemde var bu iddia merakı. Ne kazanıyor ki oynuyor aslında ama 40 küsür yasındaki adama ne desek boş..

Kp 50 yıldır ganyan oynar. "Ne kazandın şimdiye kadar?" diyoruz. Ona göre onun oynadığı da bir şey değilmiş. Her gün en az 5-10tl vermek az şey mi darboğazdaki insana?

Ben tepkinizi asiri abarti buldum
Tamam haklisiniz yalan soylemis guvenemezsiniz ama;

Kanim dondu nefes alamiyorum..diyecek kadar kendinizi uzmenizi yanlis buldum

Nerdeyse .
intihar edicem.diyceksiniz

Sakin olun
Konusun
Artik hicbir konuda guvenmeyeceginizi soyleyin
Soguk davranin

Ama.sakin olun hamilesiniz

Gerçekten bir garipsiniz.

3 kuruşluk şey için eşe böyle büyük yeminler ettirilir mi sanki adam evi arabayı satıp basmış.

Evet yanlış, evet çirkin ama sizin bu kadar büyük yemin ettirmeniz daha çirkin. Aile olmak bir şeyleri yapmasın diye yeminler etmek ettirmek değil.

Oturun bi sağlıklı düşünün. Bebeğinize yazık. Üzmeyin kendinizi.

meblağ çok değilse bencede karışma diyecem ama genede işin iç yüzünü sen daha iyi bilirsin cnm

herşey bir yana karnında bir çocuk var ve ona zarar verecek şeyler yapma lütfen
allah aşkına

Ben nasıl inanıp nasıl güveneceğim. Eğer kazansa alacağı 65 tl. Benim döktüğüm gözyaşınin bedeli sadece ve sadece 65 tl. Düşünebiliyor musunuz. Karnimdaki bebekle 65 tl.

mesele para olsa şu dediğiniz olur da, adam kazanmak için oynamıyor. zevk için oynuyor.
meblağ önemli değil. bir çeşit stres atma..

zorla edilen yemin konusunda size hak veriyorum ama kumar ile alkol konusu bambaşka.
siz kıbrıs a gitmişken kumarı aktivite olarak oynuyorsunuz.
yada türkiye nin geneli gibi yılbaşından yılbaşına sayısal oynuyorsunuz.
iddia her hafta her gün oynanabilen, ulaşılması kolay, ve ciddi bagımlılık oluşturan bir şey.
ortada kayda değer para olmasa bile kazanma hırsı, kazandığındaki tatmin hissi falan var.

ve bu adam bunu evliliğine mal olacağını bile bile yapıyor. vazgeçemiyor.
aynı şey değil.

ya eşi adamı böyle kabul eder, ya da bunun benim için oluru yok der, yoluna bakar.

Böyle şeyler için niye yemin edilir ki... Çok büyük meblağlar kaybetmiyorsa ya da yatırmıyorsa ortada bir abartı var gibi geldi bana. Ne yemin etmeye değer ne de sizin üzülmenize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…