- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.080
- 158
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
Ben sizi anliyorum hem esinizin yalan soylemesine hem de 1 lira bile olsa bogazindan haram gecirmesine uzuluyorsunuz cok haklisiniz ama simdi o karninizdaki minik yavruyu dusunun sakin olmaya calisin.insallah esinizin bu sorununu da cozersiniz ama once bebeginizi dusunun lutfenSiz benim hamile olduğumu bu konuyu açtığımdan beri biliyorsunuz. Bu benim hamile olduğumu bilmiyor muydu ve böyle birseyi öğrendiğimde ne kadar yikilacagimi ve uzulecegimi. Demekki onun gözünde zerre kadar değerini yok zerre kadar umrumda değiliz. Onun için haram para ailesinden huzurundan her şeyden daha kıymetli.
Malesef öyle. Şuan çok akıllıca yaklaşmanız gerekiyor. Bence cüzdanından çıkarın ortaya bi yere koyun ve asla söz etmeyin. Soğuk ve uzak davranın mümkün olduğu kadar konuşmayın sarılmayın kavga etmeye çalıştığında da sadece “söz vermiştin, benim için konuşulacak bi mevzu kalmadı güvenimi kırdın, çok üzgünüm” diyin ve kendi vicdanıyla bırakın. Belki işe yarar.18 ocak tarihli. Belli ki unutmuş cüzdanında.
aslında haklısın ama çok yüksek miktarlar yatırıp yüksek paralar kaybetmiyorsa bırak oynasın herkesin bir zevki var bunun için hamile halinle kendini üzme
Bence çok duygusalsin suan. Sağlikli dusunemiyorsun. Tamam adam suclu yemin etmiş ama oynadigida 3 5 kurus taman kumarin buyugu kucugude olmaz ondada haklisiniz. Senin dirdirindan kurtulmak icin yalan yere yemin etmiş. Demekki ufak tefek hatalarin nelere sebeb olabileceginin: yeminlerin, kumar oynananin, sizin hassasiyetinizin bilincinde biri degil. Kendinizi boş yere uźmeyin onuda öyle kabul etmek lazim.Siz benim hamile olduğumu bu konuyu açtığımdan beri biliyorsunuz. Bu benim hamile olduğumu bilmiyor muydu ve böyle birseyi öğrendiğimde ne kadar yikilacagimi ve uzulecegimi. Demekki onun gözünde zerre kadar değerini yok zerre kadar umrumda değiliz. Onun için haram para ailesinden huzurundan her şeyden daha kıymetli.
Tabiki öyle ama adam bunun bilincinde degil bence bos yere kavga etmesi yeminler ettirmesi gereksiz konu sahibinin o yine yapacak yapacagini.İyi de bunun sonu yok ki.
Kumar alışkanlıkları hep böyle ufak oynayıp kazandıkça daha çok istemekle başlar..
Bir çok oynayan kişi kabul etmez zaten kumar olduğunu.
Hem ortada büyük yeminler ve yalan var..
bir kadın olarak sizi çok iyi anlıyorum ve size kocaman sarılıyorumSiz benim hamile olduğumu bu konuyu açtığımdan beri biliyorsunuz. Bu benim hamile olduğumu bilmiyor muydu ve böyle birseyi öğrendiğimde ne kadar yikilacagimi ve uzulecegimi. Demekki onun gözünde zerre kadar değerini yok zerre kadar umrumda değiliz. Onun için haram para ailesinden huzurundan her şeyden daha kıymetli.
İyi de bunun sonu yok ki.
Kumar alışkanlıkları hep böyle ufak oynayıp kazandıkça daha çok istemekle başlar..
Bir çok oynayan kişi kabul etmez zaten kumar olduğunu.
Hem ortada büyük yeminler ve yalan var..
Tabiki öyle ama adam bunun bilincinde degil bence bos yere kavga etmesi yeminler ettirmesi gereksiz konu sahibinin o yine yapacak yapacagini.
Ben nasıl inanıp nasıl güveneceğim. Eğer kazansa alacağı 65 tl. Benim döktüğüm gözyaşınin bedeli sadece ve sadece 65 tl. Düşünebiliyor musunuz. Karnimdaki bebekle 65 tl.
İnsan başkasının zoruyla yemin edince tutamıyor haliyle. Hayatınıza çok büyük etkileri olmayan konularda karşınızdaki insanları yemin etmeye zorlamazsanız bu tip şeylerle karşılaşmazsınız. Ben eşime bir daha alkol almamak üzere yemin ettirsem tutamaz mesela. Niye, çünkü adam keyif alıyor yaptığı şeyden ve beni etkilemiyor bu durum.
Kumar öyle herkeste bağımlılığa dönüşen bir alışkanlık değil, tıpkı alkol gibi. Dışarı her çıktığımda görürsem mutlaka bir kazıkazan alırım mesela ama iki tane aldığım çok nadirdir. Ya da kıbrısa gidersek kumarhaneye gireriz ama kumar oynamak için kıbrısa gitmeyiz. Arada sayısal falan oynarız ama 2-3 kolonun dışına çıkmaz. İddia da bunlar gibi eğlencedir. Eğer aile hayatını etkilemiyorsa sorun edilmemeli, zorla yeminler ettirilmemelidir. Çünkü zorla verilen sözler eninde sonunda bozulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?