Su an nefes alamıyorum elim ayağım titriyor

Haklısınız ama Bi sakin olun. Bu kadar yapmayın. Bence hiç beklemediği bir anda okkalı bir laf ile onu oturtun hiç bişey olmamış gibi hiç umursamayın. Tepkili durun.. Sadece şuan bebeğiniz ve sizi yani kendinizi düşünün..

Yok sakinim. Akşam kuponla cüzdanı koydum tv ünitesine. O saate kadar ağzımı açıp tek kelime etmedim. Önce görmedi tam yatacagimiz zaman gördü hiç birşey demedi. Yattı uyudu.

Yok sakinim. Akşam kuponla cüzdanı koydum tv ünitesine. O saate kadar ağzımı açıp tek kelime etmedim. Önce görmedi tam yatacagimiz zaman gördü hiç birşey demedi. Yattı uyudu.
Ben korkarım ettiği yeminler yüzünden sıkıntı çekmesin.. Çok ağır yemin kullanmış. Lütfen bir daha yeminleriniz için ne çocuğunuzu ne böyle önemli şeyleri ortaya katmayın. Çok tehlikeli... İnşallah halledersiniz tez vakit

Inşallah. Ben hayatımda asla çocuklarımın üzerine yemin etmedim. Kendisinin de etmesini asla istemedim. Hatta kızın üzerine yemin edip yeminini boyunca çok kızdım madem tutamayacaktin niye başka çocuğu karıştırdın diye. O zaman çok dua ettim allahım bunun hatası yüzünden sen beni evladimla imtihan etme diye. Allah da biliyor sonuçta doğmamış bebegin böyle salakca birseye alet edildiğini ve onun ne kadar masum olduğunu.

Kesinlikle öyle.. Affınıza sığınıyorum ama çokta inancı yerinde bir insanın takındığı bir tavır olamaz gibi.. Ya da evlat ne hala bilincine varmamis henüz . Çünkü evlat denilince herşey durur öyle tahmin ediyorum. Henüz anne değilim fakat hissedebiliyorum.. Eşinizi düzeltmeye ilk bence bu konudan başlayın. Hatta biraz inancına sarılmasını sağlayın.. İmtihan dünyası sonuçta, ağızdan çıkan kelime yüzünden başına gelebilecek bir musibet sonrası aklı başına gelmesinin faydası olmaz. Bol istigraf çeksin. Ve o masum bebeğinizi hayırlısı ile kucağınıza nasip almayı nasip etsin Allah. İddia olayı ise çok ayrı bir şey çok farklı bağımlılık ,erkekler paradan ziyade yarattığı heyecan ve adrenalin için tutkun oluyorlar. O alışkanlığı biraz zor geçer sanırım fakat orta yolu bulursanız daha iyi olur sizin için. Takip edin gizli oynamasın en azindan takibinizde olur. Bu tarz kötü olaylara sebebiyet vermez. Benim şahsi fikrim sadece:) inşallah tez vakit düzelir herşey istediğiniz doğrultuda

yani hamile hamile üzmesi hoş olmamış sizi ama bu kadar büyük bir mesele mi gerçekten iddaa oynamış alt tarafı? Sanarsın arabayı satmış iddia ya yatırmış.
Haa çocukların üzerine yemin etmesi kısmını kaçırmışım işte o sıkıntılı. İnsan asla yemin etmemeli hem de çocuklarının üstüne asla!.

Çocuğun üstüne yemin etmesi yemin edip devam etmesi göz göre göre ben oynamıyorum artık diye ortada gezinirken bir anda cuzdanindan kupon çıkması vs hepsi ha yap kırıklığı iste

Oynuyorsa kendi günahı. Çok büyük meblağlar da koymuyormuş.
Neden zorla yemin ettirip Kurana el bastırdınız?

Oynuyorsa kendi günahı. Çok büyük meblağlar da koymuyormuş.
Neden zorla yemin ettirip Kurana el bastırdınız?
Niye herkes ısrarla benim yemin ettirdigimi söylüyor. Ben böyle bir ifade mi kullandım da sürekli beni itham ediyorsunuz. Ben kimseye yemin filan ettirmedim. Hele ki yemin istesem çocuğumun üstüne istemem. Kendisi durumu kurtarmak için bak daha oynamayacagim bak göreceksin cocugumun üstüne yemin ederim diye bir ifade kullandı. Ve ben hala söylüyorum ben zorla yemin et kendini ispat filan demedim

Oynamaması için baskı yaptığınızdan yemine başvurmuş olabilir mi? Kocanız hatasız demiyorum. Artık güvenemeyeceğim gibi büyük bir laf ettikten sonra tek çözüm boşanmaktır. Eğer boşanmayacaksanız bir daha yemin etmesine fırsat vermeden başka bir çözüm bulun.

Yeri geliyor ben eşime diyorum aa şu maç varmış skor söylüycem oyna diyorum .yılda 1–2 kez .. bir akrabam ayda 100 veriyor evinin geçimini düşünmeden ona kızılır ama ayda yılda bir 3..5 liraysa karışmazdım.

Alışkanlık durumundaysa yazik etmid size karsiniza alin ve konuşun evladınizın rizkini bunlara mi harcayacaksin diyin biraz kalp gözü açılsın nu erkekler ne garip ya

Gizli saklı yaptığı için ayda ne kadar veriyor bilmiyorum. Ayda 3-4 kere oynasa zaten 100 u geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…