Su an nefes alamıyorum elim ayağım titriyor

Amin. Allah razı olsun.
Burda herkes benim paranın peşine düştüğümu sandı belki. Belki de önemsediğim şeyin sadece maddiyat oldugunu sananlar oldu.
Insanlar nicin yaşar onuru ve gururu için. Inandiklari değer verdikleri şeyler için yaşar. Ben suan eşime inanamayacaksam guvenemeyeceksem kime inanıp kime güveneceğim. O tek ayak üstünde yalanlar söyleyip yemin ler ediyorsa tanumadiklarimin ağzından çıkan kaç kelime doğrudur. Pazara gidiyorsun portakal tatlı mi diyorsun adam tatlı diyor alıyorsun çarşıya gidiyorsun bu elbise yikaninca çeker mı diyorsun çekmez abla diyor güvenip alıyorsun. Bu tabi sadece bir örnek insanlara güvenmeden en basit şeyi bile yapamazken evlilik sürdürmek çok zor. Nasıl olur ne olur bilmiyorum ama tek bildiğim benim gözümde eşim yalancı bir insan. Ve bu yalan söyleyerek ha bi insanin malını dolandirmis ha bi genç kızı kandırmış. Sonuçta yalan yani.

Canım arkadaşım seni çok iyi anlıyorum düğünüme 1 ay kalaya kadar uğraştım bu durumla bende danışmak için çok kez yazdım ama kimse benim Edilen yemine bile inancım kalmadığına üzüldüğümü yeminine de inancım kalmayacaksa ne dediğinde inanacağım diye düşündüğümü anlamadı...
Anladığım kadarıyla benim gibi hassassınız. Konu idda değil başka birşey de olabilirdi. Saçımı sağa taramadım yemin ederim sola taradım dese ve siz o saçı sağda görseniz yine aynı şekilde gider güveniniz. Burda size yapılan tamamen saygısızlıktır.
Kocama da güvenmeyeceksem kime güveneceğim diyeceksiniz çok üzüleceksiniz ama arkadaşım inanın geçecek. Eğer eşiniz ile gerçekten birbirinizi seviyorsanız belki hep olacak bir kuşkunuz ( bende hala biraz mevcut ) ama dizginlenecek bu kadar delirtmeyecek sizi belki dilinizde şaka olarak kalacak. Çok hassas bir dönemdesiniz üzülmeyin sakin olun demem gerçekten ağlamak istiyorsanız ağlayın bağırın gerekirse hatta gerekirse kavga edin akşam ama kendinizi sıkmayın içinize atmayın esas o zaman atlatamazsınız bunu. size tek tavsiyem yalancı demeyin her türlü cümle kurun ama bu kelimeyi cümlelerinizde sarf etmeyin eşimden biliyorum delleniyor ve anlaşacağımız varsa da mümkün olmuyor.

Inşallah herşey daha güzel olur. Düzelse bile giden ömurden ve hep bi tarfatan. Benim canim yandigi kadar onun da yansaydi simdi bunlar yasanmazdi. Ve işin daha kötüsü bi hata yaparsın kendim ettim kendim buldum dersin kendine kizarsin soversin biseylerle cezalandirirsin. Ama baskasinin yaptığı şeyden canının yanması daha farklı.
Demekki diyorum eşim allahin sevdiği bir kul ki ona doğruyu gösterip iyiyi kılavuz eden diyen bir eşi var demekki bende allah'ın günahkar bir kuluyum ki bu adamın bu tür huylariyla imtihan edilip her zaman göz yaşı dokuyorum. Demek ki yine de hata bende onda değil.

dini hassasiyetler dolayısıyla oynamasını istemiyorsunuz sanırım
kazandığı parayı size yedirmiyorsa günahı kendine değil mi?

ben kumarı ve şans oyunlarını çok severim küçük meblağlarda at yarışı, kazıkazan oynarım fırsat bulursam. eşim buna yasak getirse gizli oynarım muhtemelen

pis bir aliskanlik kumar gibi bizimkide sayisal loto oynuyor sanki bitik durumdayiz yazik vallah birde bana diyor 2btane bilseydim su kadr kaAnacaktim sanki o paradan hayir gelecek. iddaya bende cok karsiyim. sayisali egelecesine oynuyorm diyor ben hic eglenemiyorm nesense erkeklwr yaramaz cocuk gibi yakalanacida yalana yemine. basvuruyorlar . sana bisey sey deyimmi kendi dusen aglamaz takma.

ben yorumlarınıza baktım ama tam anlayamadım
taa en başta neden yemin ettirmiştiniz oynamaması için?
Ben yakın ettirmedim iddia üzerine tartışmaya başlayıp sonunda çok büyük yerlere vardı kavgalar. Bu da yani kocam olacak olan adam yemin etti daha ne iddia oynayacagim ne de böyle birşey yaşanacak diye. Bende kendisine şans ver8dm. Tamam dedim. Daha yapmaz. Sonra yine iddia kuponu ile yakalanınca bu sefer yine haklısın tamam deyip gidip kurana el bastı. Ben iddia oynadığı zaman her türlü şeyi denedim oynamaması için yalan değil iyi de konuştum kızdım da kustüm de ama kendisi yemin ler edip yapmayacağım diye anı kurtarmaya çalıştı. Bugün yine aynısı yine oynamış.

Canım haklısın yalan söylemesi çok üzücü ama yüzünü gözünü şişirecek kadar ağlamak karnındaki bebeğe yazık değil mi lütfen bi sakinles bana biraz fazlaca abartıyorsun gibi geldi hamilesin bebeğini düşün ucunda ölüm yok ya..Allah dermansiz dert vermesin ölümden başka herşeyin çaresi var.

aynı şeyler bizim eşimin sigara içmesi konusunda oldu milyon kere söz verdi ama bağımlılığını bırakamadı. çünkü seviyor. yapmak istiyor yapmayınca mutsuz oluyor, kızdım küstüm destekledim tehdit ettim olmadı
sonra ben kabullendim orta yolu bulduk
evde içmiyor, benim gözüm görmesin, hayatımda sigara istemiyorum dedim o şekilde anlaştık
eşiniz de abartmadığı sürece kendi istediğini yapsın para kazanırsa da ev ve sizin için harcamasın böylece sorun olmaz

I
Iste bende onu söylüyorum bu haram paradan kim ne görmüş ki biz görelim. Bi yerden girip digerinden çıkacak. Bunun nesi eğlence. Birinin göz yaşı döktüğü şeyden insan egleniyorsa insanlığını sorgulamasi gerekmez mi.
Bana diyorlar ki kendi çalışıyor kendi kazanıyor e 3 - 5 lira da kendine harcamış çok mu e yalan yere yemin ediyorsa kendine zarar veriyor sen niye takıyorsun. Şimdi bu havada adamın biri cirilciplak dolassa e hasta olacak olan o aciyi çekecek o bize ne mi diyeceğiz. Çıplak dolaşmak ayıptır üstüne birşey giy demeyecekmiyiz ben anlamiyorum gercekten

H
Haklısınız. Şimdiye kadar ona döktüğüm dili duvara dokseydim insafa gelip duzelecekti. Bu anlamıyor anlamayacak. Ancak allah büyük bir ders verecek ki o zaman anlasin. O da yüce rabbimin bileceği bir is

cok haklidin sen ona dogru yolu gosteriyorsun insalik es lik gorevini yerine getiriyorsun bundan sonrasi onun hesabina girer koskoca adam harami ayibi birinin ona hatirlatip ayni seyi yapiyorsa kendi dusen aglamaz .bos yere kendini yavrunu strese sojuyorsun bebekler bizim yediklerimizden ziyade mutluluklarimizdan huzunlerimizden beslenirler. bos yere uzme kenduni bugun deki ona sana guvenmiyorum bundan sonra. yapiyorsanda karismiyorum sana o kendi dusunur

Kiz seni allah napmasin aklima deli sorular benimki de o kadar yemin etti oynamayacagim diye soz verdi yine bi gun telefonunu kendisi verdi muzik ac diye sayfayi acik unutmus bagirdim kizdim sonuc yine degismedi en son kendi haline biraktim
Simdi konunu gorunce sordum valla askim oynamiyorum dedi
Hic inanmadim ama neyse
Canini siktigina degmez bi ne dersek tersini yapar bunlar kendini uzup yipratma sakin

3
3 5 liralik oynuyorsa bence cok sikmayin birakin adam oynasın. Erkek arkadasimdan ve cevremdeki erkeklerden biliyorum onlar icin stres atma gibi bisey. Hele maci takip etmeleri tutacakmi tutmayacakmi diye heycanlanmalari. Bence yuklu meblaa oynamıyorsa sık bogaz etmeyin adami. Birakin yaninizda takip etsin maclari sizde bakin.
Ben erkek arkadasima kuponu at bende bakim diyorum beraber kritik falan yapıyoruz. Isten sonra en guzel eglencesi iddiadaki maclari takip etmek.

Canım iddiada kimse kaybettim diye göz yaşı dökmez, dökse de ne mana yani zaten kazansa o da alacaktı o parayı. Benim dışımda kim alırsa haram olsun diyen yoktur heralde, o yüzden biri kazanırken öteki gözyaşı döküyor diye bir şey yok. Ben de çok severim ayda yılda bir eğlencesine loto ya da kazı kazan oynarım. Günah boyutu ayrı ki zaten bizim dinimiz mantık dini her şey akla uygun. Neden günah insanlar varını yoğunu yatırıp da derbeder olmasın diye e senin eşin zaten 3-5 liralık oynuyor sen takıntı yapma bence çünkü öyle gibi duruyor. Sen onun her istediğini yaptığın halde onun seni dinlememesi seni darlayan bence iddiadan çok. Bu Benim düşüncemdi yine sizin fikrinize saygı duyuyorum, hamilesin çok takma aman naparsa yap de oluruna bırak belki o da vazgeçer. Yasaklar hep cezbeder. Benim eşimin ailesi de sigara konusunda çok aşırı tutucu eşime ne dualar ne yeminler ama içmiyor mu içiyor. Huzursuzluktan başka bi işe yaramıyor onların serzenişi.

Iddia yüzünden gözyaşı döken benim. Kaybeden dokse de umrumda değil. Oynamasın o zaman der geçerim. Bizim huzurunuz bozuluyor onu kasdettim

Kusura bakma güldüm evliliğimin ilk yılları bende bu konu yüzünden hamile hamile çok ağladım o günler geldi aklıma:))şimdi mi hala bütün yeminlere rağmen oynuyor ve salak beni kandırdığını sanıyor arabada bırakıyor hatta gecen gün beresine saklamış:)) bende bilmemezlikten geliyorum oynadığı meblağlar küçük çünkü..bazen canım kavga isteyince ya da küçük aklınla ezme beni diye gözüne sokuyorum:))demem o ki bunun için boşanılmazda o yüzden sala gitsin..

Herkesin hassasiyeti farklı malesef. Ben iddia oynayan adamı 2 tl dahi olsa hayatıma almam. Evlenme düşüncesinden dönmüşlüğüm vardır. Kumar oynayan adam ev batırır. Karısını çocuğunu takmayan çocuk beyinli adamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…