• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an neye ihtiyacınız var?

Bazı şeyleri kafamdan atmaya..
Gecenin bu saatinde Sezen Aksu dinleyerek hem de :31:
Çok becerikliyim böyle konularda :ssz:

Son düzenleme:
bu guzel yagmurlu serın ve kapalı havada evımde yatıp uzerıme ınce bı battanıye serıp tv karsısında keyıf yapmayaaaa

Sevdiğim adamla bu akşam evlenmeye ihtiyacım var ... Ve hayatımın sonuna kadar onunla yaşamaya ... Şuan benim için en büyük hayal bu olsa bile malesef imkansız , olma ihtimali daha kolay bişey istesem yine olmazdı :S Mesela bir başka isteğimi yazacak olursak şuan sevdiğimle bir deniz kenarında sımsıkı sarılıyo olmaya ihtiyacım da var :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tepeden asagi komple bakima ihtiyacim var.
Kalite kontrol 0, cok saldim kendimi yeter artik :19:
Yarin ilk isim kuafore gitmek olacak insallah. :21:

Maasimi dusunmeden rahatca ay basini beklemek
Yada en azindan evimiz olsun kocamin maasi bize kalsin
buna ihtiyacim var

Aileme çok ihtiyacım var ve ben onlardan 8 saat yol uzaklığındayım :( Onlardan uzak olmak çok kötü bir şey o kadar özledim ki :(( Tayin isteme hakkım olursa hemen sıcacık şefkatli gülüşlerine gideceğim :(

bayramın bitmesine...... yiter ya:27::27:

Son düzenleme:
serin bir orman kulubesinde uzanıp üzerime incecik bir battaniye alıp uykuya dalmak :ssz:

Bakislari aklimdan cikmayan,canimmm diyen sesi kulagimda cinlayan bi adama...hemde coooookk....;(((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Huzura, yanlız kalmaya, tek başıma bir yerlere gitmeye kimsenin olmadığı bir yer

Onunla vakit geçirmeye ...

Aşka...sevip,sevilmeye....

Sağlam bir masaja ihtiyacım var. Dökülüyorum resmen :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X