Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevdiğim adamla bu akşam evlenmeye ihtiyacım var ... Ve hayatımın sonuna kadar onunla yaşamaya ... Şuan benim için en büyük hayal bu olsa bile malesef imkansız , olma ihtimali daha kolay bişey istesem yine olmazdı :S Mesela bir başka isteğimi yazacak olursak şuan sevdiğimle bir deniz kenarında sımsıkı sarılıyo olmaya ihtiyacım da var :)
Aileme çok ihtiyacım var ve ben onlardan 8 saat yol uzaklığındayım Onlardan uzak olmak çok kötü bir şey o kadar özledim ki ( Tayin isteme hakkım olursa hemen sıcacık şefkatli gülüşlerine gideceğim