• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an o kadar sinirliyim ki !!!

Elbette hoş karşılamazdı ama insan kimin neye göre niyetlendiği gayet iyi anlayabiliyor.

Açıkçası ben bu duruma mahal vermezdim, yani gülücükler atamazdı.

İşte kızdıgım ve en çok beni sinirlendiren şey buydu, eşime ilk cümlem de sen umut vermesen o da böyle davranmazdı dedim.

Ben anlıyorum sizi, siz empati yaptığınızda bu durumda üzerinize düşen bazı şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Mesela ben olsam o müdür beye öldürücü bir bakış fırlatırdım vs gibi. Kocanızdan da aynı şeyleri görmediğiniz için sinirleniyorsunuz.Yoksa siz de biliyorsunuz ki müdüre hanımla eşinizin arasında flört dahi olamaz, sadece eşinizin tutumunun biraz umut kırıcı olması lazım. Şayet kocanızla aranızda bir mantalite çatışması yoksa bu konuda, o zaman ona direkt nasıl davranmasını istediğinizi söyleyin. Çünkü ben böyle yaptım ve sorun çözüldü, sizin de içiniz rahat olsun. :34:

Daha önce de okuldaki bir bayan öğretmenin eşinize asıldığına, eşinizde gözü olduğuna dair bir konu açmıştınız hatırladınız mı? Şimdi de ana okulu müdiresi... Ben eşinin etrafındaki tüm karşı cinsi potansiyel tehlike olarak gören bayanları anlamıyorum valla. Bir ilişkide kadın bence önce kendine, sonra da eşine güvenmeli. Bence biraz özeleştiri yapmalısınız.

Kusura bakmayın arkadaşlar eşim oglumun yanında uyur kalır demiştim ama umdugum gibi olmadı. :37:

Ya bir de sanırım ben buraya çok sık takılmaya başladım
Yaşananları okudukça sanırım psikolojim bozuldu.
Zaten çok duygusal bir insanım bu da üstüne tuz biber oldu. :(

aynen ben de buraya sık takılalıdan beri evlilikten korkmaya başladım :)) o kadar çok üzücü şeyler geliyorki kadınların başına ve paylaşmak için buraya yazıyorlar herkes hayatından örnekler tavsiyeler veriyo... ben okudukça cidden korkmaya başladım ilgisiz, aldatan, soğuk, düşüncesiz kocalardan... benim de erkek arkadaşım ileride değişirse kk deki dert yanılan kocalardan olursa die :(( ama sizin sorununuzu hallettiğinize tatlıya bağladığınıza sevindim... en azından içiniz rahat bir uyku çekersiniz :))

Bugün Oglumun anaokulundan mezuniyet gecesi vardı.

Nasıl anlatacagımı da bilemiyorum. :(
Çok çok sinirliyim :(

Okulun bayan bir müdür yardımcısı var. Yaşı bize göre oldukça fazla üniversiteye falan giden kızları var.
Düşünün yani...

Oglum 2 yıldır o anaokuluna gdiyor ve bu bayanın eşime resmen asıldıgını hissediyorum zaten.
Ne zaman oglumu almaya gitsek veya sabah bırakacak olsak, hemen odasından çıkar gelir eşime selam verir ben yanında oldugum halde bana hiç selam vermez.Bunun gibi çok daha başka şeyler vs. Çok da umrumda degil aslında.

Neyse geceye gittik, eşim oglumun fotograflarını çekmek için ön tarafa geçti.
Bu bayan da etrafta dolanıp duruyor zaten görevini yapıyor.
Önde eşimi farkeder etmez hemen gülücükler kahkalar atmaya başladı o kadar kalabalık içinde.
Eşim de merdiyen korkuluguna yaslanmış oglumun gösterisi için çıkması bekliyor.
Kadın gidip gelip, eşimin oldugu tarafa geliyor eşime bakarak gülücük atıyor vs.

Tabi ben sinirimden kudurdum. Eşim baktı mı bakıyor muydu bilemiyorum ama bildigim tek şey onun da bunu farkedip
bir tavır sergilemesiydi.

Oglum çıktı gösterisi bitti anons yapıldı gösterisi biten çocukları arka kapıdan aileleri alsın diye
eşim bekliyor. Kalabalıkta seslensem duymayacak bekledim.
Sonra ne olduysa biz aklına geldik heralde (kucagımda kızımla) döndü bizim tarafa, ters bir bakış attım ki bunu çok iyi bilir
geldi hemen ne oldu dedi.

Ben de milleti kesecegine anonsu dinleseydin, git oglumuzu al gel dedim.
Ne diyorsun sen dedi?
Evde hesaplaşacagız senle dedim.

Bozuldu gitti, oglumu aldı geldi falan.

Neyse benim surat bir karış gece boyu.
Hala çok sinirliyim.

Yolda gelirken ogluma , oglum çok güzel yaptın aferin sana dedi,
Ben de sen de milleti çok güzel kestin helal olsun sana dedim.
Aşkım ne diyorsun lütfen kendine gel dedi ki çok nadir sinirlerim,
Ne dediğimi çok iyi biliyorsun dedim.

Eve geldik ben kızımı uyuttum, o da oglumuzu yanında yatıyor ve eminim onun yanında sızacak, canı sıkkın oldugunda hemen uyuyan bir tip.

Ben o sorana kadar konuşmamayı, konuşmak isteginde de çok sert konuşmayı düşünüyorum.

Sizce?

Sizi anliyorum, ama esinizin bu iste bir sucu olmadigini düsünüyorum.
Görmemis bile olabilir, sonucta yasli basli kadin.

Ama böyle bir durumda yapilmasigerekenler hakkinda bir kac fikrim var.
Bir kadinin esinizin dikkatini cekmeye calistigini farkettiniz , sicacik gülümseyerek
esinizin yanina gidin.
Kulagina egilip," sen hayatimda tanidigim en karizmatik adamsin, sana baktikca
icim kipir kipir oluyor" deyin, ya da yanagina sicacik bir öpücük kondurun.
Böyle bir durumda mutlaka size bakip gülümseyecektir, bu da esinize kur yapan kadina
"ben karimi seviyorum" imaji verir.

Ya da esinizin yanina gidin hayatim yanaklarim yaniyor acaba atesim mi var,
bir elini koyar misin deyin ve elini yanaginiza dokundurdugunda ise yanaginizi
hafiften yana egin. Böylece etrafa esinizin size sefkatle dokundugu imaji verirsiniz, ki
bu da bir sevgi isaretidir.

Birakin baska kadinlar kiskancliktan kudursun, siz hiiiiic agzinizin tadini bozmayin.

Esinize karsi simsicak gülümseyinki, sizin gülüsünüzle büyülensin. :34:

Kusura bakmayın arkadaşlar eşim oglumun yanında uyur kalır demiştim ama umdugum gibi olmadı. :37:

Uyandı geldi yanıma ben de hemen sayfayı kapatmak zorunda kaldım :)
Yazmadan yatmak istemedim.

Veee 8 yıllık evliliğimizde ilk defa esaslı kavgamızı, tartışma demiyorum bakın, çünkü öncekiler tartışma hatta konuşmaydı.
Ona o kadar bagırdım ki ilk defa sesimi yükselttim ve o da bana ilk defa sesini yükseltti.
Odanın kapısını kapat çocuklar uyanacak dedim en sonunda.

Ben sen umut vermesen o kadın böyle davranmaz, nasıl bunu düşünemezsin hiç mi farketmiyorsun kadının sana ilgisini bal gibi farkındasın,
bana dürüst ol, açıkça söyle senin de ilgin varsa bileyim falan çok abarttım. Bir sakin ol önce dedi, sen beni ilk defa böyle görüyorsun sakin olamıyorsam ve bu kadar agır konuşuyorsam bir şeyleri sezmişim demek ki vs dedim. :(

Bütün sinirimi eşimden çıkardım.

O da yeminler etti 45 yaşında kadın için benimle tartıştıgın konuya bak, beni ben ve sen baglarsın,
benim yediğim, içtigim, gezdiğim yer belli beni ne ile suçladıgının farkında mısın?
Şu an bana inanmıyorsun ama yarın öbür dünyada ben hakkımı helal etsem bile Allah bunun hesabını sorar :37:
Ben kendimi sana ve çocuklarımıza adamışım, yapacak insan emin ol eve bile ugramaz,
nereye gittiği belli olmaz,
ben arkadaşlarımla bile çok nadir buluşuyorum ,
Benim oraya geçme amacım neydi oglumuzun fotografını çekmekti
e şimdi kadın için ki ben asla farketmedim çekmese miydim dedi vs.

Ve daha bir sürü şey... Canı çıktı 1,5 saatir ancak sakinleştim :(

Neyse olayı tatlıya bagladık.

Bir kaç arkadaş tepkinin ne olması gerektiğini sormuş
Öyle tersleme kızma degil, en azından yerini degiştirebilirdi.

Ya bir de sanırım ben buraya çok sık takılmaya başladım
Yaşananları okudukça sanırım psikolojim bozuldu.
Zaten çok duygusal bir insanım bu da üstüne tuz biber oldu. :(

cok tatlisin ya:) kocanida sasirtmis olsanda, baya havalara sokmussundur simdi..
gerci bende kezinlikle arkadaslara katiliyorum.. ama bir kadininda hisleri cok gucludur demeden gecemeyecegim...!!
ama keske bunu baska bir sekilde cozmeye calissaydin, yani madem kendine hakim olamiyorsun ve bir nevi rahatlamak adina iste, cocugunu esin degilde sen goturup getirseydin..
aslinda bu tur seyleri kezinlikle hic bir sekilde eslerimize belli etmemiz gerekiyor, yoksa aksi takdirde simariyorlar..!

Bu arada benim calisdigim yerde ( yabanci bayanlar) surekli kendi aralarinda sunun babasi cok yakisikli dedikleri oluyor..:) ama bunun disinda hic bir sey halt edemezler!
bu arada esiniz kac yasinda?

canım arkadaşım konunu görünce şaşırdım yav

1-eşinin hiçbir suçu yok,tüm erkekler gibi dikkatsiz davranmış

2-adet öncesi dönemin vermiş olduğu gerginlikle ve biraz kıskançlıkla durumu büyütmüşsün

3-kadın 45 yaşındaymış,nasıl bir tehlike oluşturabilir ki :9:

4-eşinin aklına sakın böyle şeyler sokma,eşek ve karpuz kabuğu olayı anladın sen onu:37:

5-dün gecenin olayı da bu olmuş galiba,bi gece erken yatayım dedim kaçırmışım aşk olsun:52:

Bu arada eşim inatla kadının ilgisinin farkında olmadıgını söyledi ama ben buna pek ikna olmadım açıkçası...

Angeldreams, sizin böyle bir konunuzu okuyunca şaşırdım..
Sizinde dediğiniz gibi burada ki konuları okuyup içinizde fazla yer etmişsiniz.

8 yıllık evliliğinizde bir defa dahi sesli kavga etmeyen :nazar: bir hanım hanımın 45 yaşındaki bir okul müdüresi yüzünden eşiyle tartışmasının başka açıklaması olamaz.
Belkide bu iç boşalmayı yaşamanız gerekiyordu ve belkide eşininizin böyle bir durum karşısında nasıl bir angeldreams ile karşılaşacağını bilmesi gerekiyordu. :1:

Ne olursa olsun size açıklama yapmaya, 1.5 saat derdini anlatmaya çalışan bir eşiniz olduğunu öğrenmiş oldunuz sizde..Bu kıymetli bir haldir.

Bende eşininizin bu ilgiyi farketmediğine inanıyorum..
Erkekler kadınlar gibi farkedemezler ilgiyi..Bir ilgi olduğunu görürler fakat kendi şahıslarına olduğunu çok anlamazlar.

(İlgiyi farketse bile yer değiştirmezdi..Hiçbir erkek bunu yapmaz çok çok rahatsız edilmediği sürece..Bakmamakla yetinir. )

Muhtemelen eşin, bir okul müdüresi olduğu için veliye o ilgiyi gösteriyor diye düşünmüştür..

İlgiyi hissetse dahi yer değiştirmesi çözüm olmayacaktı, öyle kadınların (ki gözleminiz doğruysa) çok umrunda olmaz böyle bir durum, hatta daha çok kızıştırır.

Bu arada size selam vermemesine içlenmeyin ve asla bu konudan o kadına söz etmeyin ima bile olsa.

Eşinize selam verdiğinde sizde elinizi uzatın merhaba diye.. Kendi kendine hayal kurup dursun.

Allah mutluluğunuzu, huzurunuzu, aşkınızı artırarak daim etsin. :16:

bu konuda eşinin bir suçunu hatasını göremedim ben.olayı tatlıya bağlamışsınız ama kavga gürültüyle olmuş bu keşke daha sakin bir şekilde eşinle konuşsaydın.kendini bilmez basit kadınlar çok erkeklerde çok iradesiz :23:sen kadına kızmakta haklısın ama eşin bana art niyetli gelmedi umarım bir daha böyle bir sıkıntınız olmaz:31:

Arkadaslar yazdiklarinizi okudum cepten cevap yazmaya calistim iki defadir mesajim gitmiyor yeniden deneyeyim

Daha önce de okuldaki bir bayan öğretmenin eşinize asıldığına, eşinizde gözü olduğuna dair bir konu açmıştınız hatırladınız mı? Şimdi de ana okulu müdiresi... Ben eşinin etrafındaki tüm karşı cinsi potansiyel tehlike olarak gören bayanları anlamıyorum valla. Bir ilişkide kadın bence önce kendine, sonra da eşine güvenmeli. Bence biraz özeleştiri yapmalısınız.

Evet tabi ki hatirliyorum bu bizim 2. vakamiz

etrafta o kadar insan varken sadece bu iki kisi de bunu sezmisem bir dusunmek gerek

ozelestiri neye gore kime gore ozelestiri?
ben esimden kendimden eminim
hic bir zaman asiri kiskanc bir insan olmadim aksine her zaman kiskanilan ozenilen bir insan oldum

insan psikolojisinden iyi anladim kaldi ki yuksek lisansimi da psikoloji uzerine yaptim.
iddia ediyorum bir insanin davranisindan bir sonraki hareketini sozunu tahmin ederim sezgilerim kuvvetlidir.

konu es olunca da sezgiler daha bir acik oluyor

her zaman soylerim mutlu bir evliligimiz var allah herkese bizimkigibi evlilik nasip etsin insallah

ben bu tur olaylarda karsidakine acirim cunku boyleleri esinden cevresinden bekledigi ilgiyi goremeyince hemen yon degistiriverirler
bu nedenle biz ve bizim gibiler daima risk grubundadir
belki de bu olay son olmayacak

aslinda beni en iyi anlayan ladygaga arkadasimiz oldu.
ben boyle bir durumda kendim ne yapmam gerekiyorsa esimden de ayni seyi bekliyorum goremeyince de hayal kirikligi beni bu noktaya getirdi belki de...

Sizi anliyorum, ama esinizin bu iste bir sucu olmadigini düsünüyorum.
Görmemis bile olabilir, sonucta yasli basli kadin.

Ama böyle bir durumda yapilmasigerekenler hakkinda bir kac fikrim var.
Bir kadinin esinizin dikkatini cekmeye calistigini farkettiniz , sicacik gülümseyerek
esinizin yanina gidin.
Kulagina egilip," sen hayatimda tanidigim en karizmatik adamsin, sana baktikca
icim kipir kipir oluyor" deyin, ya da yanagina sicacik bir öpücük kondurun.
Böyle bir durumda mutlaka size bakip gülümseyecektir, bu da esinize kur yapan kadina
"ben karimi seviyorum" imaji verir.

Ya da esinizin yanina gidin hayatim yanaklarim yaniyor acaba atesim mi var,
bir elini koyar misin deyin ve elini yanaginiza dokundurdugunda ise yanaginizi
hafiften yana egin. Böylece etrafa esinizin size sefkatle dokundugu imaji verirsiniz, ki
bu da bir sevgi isaretidir.

Birakin baska kadinlar kiskancliktan kudursun, siz hiiiiic agzinizin tadini bozmayin.

Esinize karsi simsicak gülümseyinki, sizin gülüsünüzle büyülensin. :34:

Daha onceki konumda da anlatmistim bunlari benim yapmama gerek bile kalmiyor esim zaman mekankisi farketmez kendisi yapar dedigim gibi bu nedenle her zaman risk grubundayiz :(

Su an o kadar vicdanim sizliyor ki
dun esim sakin ol diyip elimi tutup sarilmaya calistiginda ona defol dedim :(
hicbir sey demedi

kayganin sonunda da yani artik bagirmadan konusmaya basladigimizda her seyi gectim en cok koyan bana defol demen oldu
ben sana bunu olecegimi bilsem demezdim, olsem demezdim diye yineledi :(

bu cumle kulaklarimda cinliyor surekli :(

1Sencim konuma sasirmissin ama ben de insan evladiyim :) insan beserdir sasar demisler :)

hicbir sey demedi

kayganin sonunda da yani artik bagirmadan konusmaya bbasladigimizda her seyi gectim en cok koyan bana defol demen oldu

1Sencim konuma sasirmissin ama ben de insan evladiyim :) insan beserdir sasar demisler :)

Askinizi boyle okuyunca kulaga ne hos geliyor. Ama bir arkadasin dedigi gibi boyle seyleri aklina sokma. Kiskancligini hoc bir zaman ona sesdirme..

hicbir sey demedi

kayganin sonunda da yani artik bagirmadan konusmaya bbasladigimizda her seyi gectim en cok koyan bana defol demen oldu

Bu konuda özür dilersiniz, gönlünü alacak bir yemek hazırlar/hediye alırsınız, unutulur gider inşaallah.

Tabii herkes heran herşeye takılabilir. :)

arasıra böyle tatsızlıklar yaşanabilir.

eşinin gönlünü almaya ve söylediklerini unuttarmaya bak.

birde aklına karpuz kabuğu düşürme olur mu?

ilklerde yazan arkadaşım haklı dışarı çıknca hangısıne sınırlencen neleri var bilmiyormusunuz ....:40:
- Biraz sankin olun bende haddinden fazla kısknacım ya sadece senın bunu takdıgını ve sadece senın burnundan geldiğini untma kocan takmıyordur bile. haa tama benmki bile biri bakrsa azcık havalanar ama insanların bakılması hala guzelim\yakışıklıyım bakılıyorum hissine ihtiyac duyarlar ama fazlası tabiki zarr. ama bende fazla abartma ya :24::24: Biraz atlatmaya çalış bu olyaları baksın bakılsın ama göz göze bakışmak başka göz göze bile bile bakışmadıkca sorun yok :36::36::36:bence

Lütfen yanlış düşünmeyin hakkımda

Hasta miyim neyim ? Eşimle ilgilenen biri oldugunda pek memnun oluyorum kendi kendime ben de pek bı zevkliyim diyorum

Ama esime hiç belli etmem fark ettigimi de fark ettirmem kendi kendine havaya girmesin ona hissettirsem demek ki kadinlar bana ilgisini bu kadar cok belli ediyor ki benim karim bile bunu fark ediyor demesin

Hem eşinizin sucu yok ki orta yasli bir kadın esinizi beğenmiş ne var bunda 2 evladınız var esınız yanınızda

Sizi seviyor niye o güzel gecenizi ziyan ediyordunuz ki oğlunuz mezun oldu cok rahatsız oldu iseniz kızınızı o ana okuluna vermezsiniz

Üzmeyin kendinizi
Kesiinnlikle katılıyorum yorumunuzaa kesinlikkkle çok mantıklı bir yorum

hicbir sey demedi

kayganin sonunda da yani artik bagirmadan konusmaya basladigimizda her seyi gectim en cok koyan bana defol demen oldu

kıyamam ya banada oluyo bazen ama burdaki yorumlardan anlamanıız gerekirdi kocanıza böyle davrnmamnız gerktiği .. neyse olna olmuş güzel bir akşam yemeğihazırlayın. kırmızı et şarap yellik salatası bukadar güzlde süslen ama doğal ol :) gönlnü al:16:

Bugün Oglumun anaokulundan mezuniyet gecesi vardı.

Nasıl anlatacagımı da bilemiyorum. :(
Çok çok sinirliyim :(

Okulun bayan bir müdür yardımcısı var. Yaşı bize göre oldukça fazla üniversiteye falan giden kızları var.
Düşünün yani...

Oglum 2 yıldır o anaokuluna gdiyor ve bu bayanın eşime resmen asıldıgını hissediyorum zaten.
Ne zaman oglumu almaya gitsek veya sabah bırakacak olsak, hemen odasından çıkar gelir eşime selam verir ben yanında oldugum halde bana hiç selam vermez.Bunun gibi çok daha başka şeyler vs. Çok da umrumda degil aslında.

Neyse geceye gittik, eşim oglumun fotograflarını çekmek için ön tarafa geçti.
Bu bayan da etrafta dolanıp duruyor zaten görevini yapıyor.
Önde eşimi farkeder etmez hemen gülücükler kahkalar atmaya başladı o kadar kalabalık içinde.
Eşim de merdiyen korkuluguna yaslanmış oglumun gösterisi için çıkması bekliyor.
Kadın gidip gelip, eşimin oldugu tarafa geliyor eşime bakarak gülücük atıyor vs.

Tabi ben sinirimden kudurdum. Eşim baktı mı bakıyor muydu bilemiyorum ama bildigim tek şey onun da bunu farkedip
bir tavır sergilemesiydi.

Oglum çıktı gösterisi bitti anons yapıldı gösterisi biten çocukları arka kapıdan aileleri alsın diye
eşim bekliyor. Kalabalıkta seslensem duymayacak bekledim.
Sonra ne olduysa biz aklına geldik heralde (kucagımda kızımla) döndü bizim tarafa, ters bir bakış attım ki bunu çok iyi bilir
geldi hemen ne oldu dedi.

Ben de milleti kesecegine anonsu dinleseydin, git oglumuzu al gel dedim.
Ne diyorsun sen dedi?
Evde hesaplaşacagız senle dedim.

Bozuldu gitti, oglumu aldı geldi falan.

Neyse benim surat bir karış gece boyu.
Hala çok sinirliyim.

Yolda gelirken ogluma , oglum çok güzel yaptın aferin sana dedi,
Ben de sen de milleti çok güzel kestin helal olsun sana dedim.
Aşkım ne diyorsun lütfen kendine gel dedi ki çok nadir sinirlerim,
Ne dediğimi çok iyi biliyorsun dedim.

Eve geldik ben kızımı uyuttum, o da oglumuzu yanında yatıyor ve eminim onun yanında sızacak, canı sıkkın oldugunda hemen uyuyan bir tip.

Ben o sorana kadar konuşmamayı, konuşmak isteginde de çok sert konuşmayı düşünüyorum.

Sizce?

yapmayın lütfen kocaman teyzeyle eşiniz ne yapsın

aklınıza bu tür şeyler getirmeyin bile,yazık adamcağıza:50:

Yaptığınız çok saçma olmuş, kendiniz diyorsunuz nerdeyse anneniz yaşında kadın, belkide kadının da günahını alıyorsunuz.
Eşinizle kadın belki yüz yüze geldikçe gülümsemişlerdir ne var bunda?
Bende okurken sinir oldum kusura bakmayın ama, eşiniz gerçekten efendi biriymiş.
Sizce oldukça agresif birisiniz sanırım, kendiniz kurup sinirlenip adamıda hışmınıza uğratmışsınız.

Back
X