• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an o kadar sinirliyim ki !!!

Angeldreams,
eşinizden sarf ettiğiniz sözler için özür dilemelisiniz, gönlünü alın, adamcağızın bir günahı yok ki, o kadınında sizi sinirlendirmesine izin vermeyin, zaten amaç sizi kızdırmak, bardak dolup taşsa ve siz o kadına gidip suçlayıcı laflar söyleseniz alacağınız cevap belli, iftira ettiğinizi, kıskanç biri olduğunuzu söyleyecek, o gülüyorsa siz kahkaha atın, o kahkaha atıyorsa siz gülme krizine girin ama hiçbir zaman kendisini hint kumaşı zannetmesine sebebiyet vermeyin:34:

bence eşinizin bi suçu yokta keşke böyle bi şeyi çocukların yanında konuşmasaydınız yazık onlar ne olduğunu anlamasa da gerilimi anlıyorlar..benim çocuğum yok ama çevremdekilerden biliyorum:)

Eşiniz zaten yapması gerekeni yapmış, tepkisiz kalmış.
Farklı bir ters tepkisi gereksiz bir çıkış olurmuş.
Sen bana niye gülüyorsun be kadın, gibi bir çıkış mı yapmalıydı, yani
ne dese olmazmış o konumda.
Eşiniz olumlu bir tavır göstermemiş kadına anlaşılan, o yüzden eşinizin bir suçu yok bence de.
Sert bir tavırda çok gereksiz olurmuş, o yüzden beklentiniz yanlış bence.
Anlaşılan bayağı kıskanmışsınız eşinizi, bu da doğal bir duygu tabi ki, ama eşinizin suçu yokken yansıtmayın bence de.

Merhaba arkadaşlar.

Sorum durum gayet iyiyiz, fakat ben hala dünkü söylediklerimden dolayı ruh halim kötü ve mide agrısından öldüm bütün gün. :(

Bir arkadaş eşimin yaşını sormuş, ben 32, eşim 34 yaşında.

Pek çok kişi de bayanın yaşına takılmış fakat ben yaşa takılmıyorum açıkçası.
Etrafımızda duymuyor muyuz, kaç yaşında kadınlar gencecik erkekleri kendilerine sevgili/eş yapıyorlar.

Bir arkadaş da benim agresif oldugumu düşünmüş aksine çok sakiin uysal bir insanım,
Yoksa emin ol meslegimi yapamazdım :)
Ayrıca buradan pek çok insan facemde ekli ve benim nasıl bir insan oldugumu gayet iyi bilirler...

Son düzenleme:
Eşiniz zaten yapması gerekeni yapmış, tepkisiz kalmış.
Farklı bir ters tepkisi gereksiz bir çıkış olurmuş.
Sen bana niye gülüyorsun be kadın, gibi bir çıkış mı yapmalıydı, yani
ne dese olmazmış o konumda.
Eşiniz olumlu bir tavır göstermemiş kadına anlaşılan, o yüzden eşinizin bir suçu yok bence de.
Sert bir tavırda çok gereksiz olurmuş, o yüzden beklentiniz yanlış bence.
Anlaşılan bayağı kıskanmışsınız eşinizi, bu da doğal bir duygu tabi ki, ama eşinizin suçu yokken yansıtmayın bence de.

Hayır daha önceki sayfalarda yazdım beklentim kızmak azarlamak degildi tabi
zaten böyle bir gecede yapılabilecek şey de degil
Ben sadece en azından yerini degiştirmesini beklerdim...

Son düzenleme:
Angeldreams,ben de yazan diğer arkadaşlar gibi eşinizin bir suçu ve yapacağı bir şey olmadığı görüşündeyim.

Siz de üzmeyin artık kendinizi,iki yavrunuz da var Allah bağışlasın,eşiniizi de üzmeyin.:nazar:

Merhaba arkadaşlar.

Sorum durum gayet iyiyiz, fakat ben hala dünkü söylediklerimden dolayı ruh halim kötü ve mide agrısından öldüm bütün gün. :(

Bir arkadaş eşimin yaşını sormuş, ben 32, eşim 34 yaşında.

Pek çok kişi de bayanın yaşına takılmış fakat ben yaşa takılmıyorum açıkçası.
Etrafımızda duymuyor muyuz, kaç yaşında kadınlar gencecik erkekleri kendilerine sevgili/eş yapıyorlar.

Bir arkadaş da benim agresif oldugumu düşünmüş aksine çok sakiin uysal bir insanım,
Yoksa emin ol meslegimi yapamazdım :)
Ayrıca buradan pek çok insan facemde ekli ve benim nasıl bir insan oldugumu gayet iyi bilirler...

yani! ben kezinlikle sana katiliyorum..ben okadar dag kadar yas gormedim..ve hata...bagzi erkekler kendinden olgun bayanlardanda hoslanir ve bu tam terzi bayanlar icinde gecerli, yani kendilerinden taze erkeklerdende hoslana bilir( sen sakin yanlis anlama bu zadece ornek. akilna kotu seyler getirme)

hata ben artik o ozur dilemeleride biraz yanlis buldum..cunku bu durum biraz abartildi.. kezinlikle hic bir sekilde ozur dilemene gerek yok..
zadece sarap esliginde bir yemek hazirlarsin okadar.. cunku oda dedigin gibi biraz dikat etseydi.. zadece orda degil herzaman agzina dusecek gibiymis kadin...kendisi iyi niyetli olabilir.. ama bir baskasi iyi niyetli olmaz herzaman.

aslinda varya ben senin arkandayim..! afferim kiz sana! boyle diyorum ama abartma tabiki ve tekrar soyluyorum onun aklina boyle seyleri sokma.. ama hosuna yada tehlikeli bir sey oldugu bir durum oldugundada hatini bildirirsin.. tabi bu durumda zavali bir sey yapmamis

sanirim artik biraz daha mezafali davranir o kadina karsi.. seninde gozun uztunde olsun...
birde benim ilgimi ceken ne olmusdu biliyormusun.. nasil olurda anons yapildiginda cocuklarinizi almanizi istediklerinde.. bunun akli nerdeydiki duyamadi yani o yuzden dedim ya anliyorum seni.. ama bence bu konuyu gercekden burda kapatmak iliskiniz adina daha iyi olacak..yada durum cirkinlesmeden.

bundan sonra sende oda dikat edersiniz...bos ver bunu artik kiskandim diye yutacaksin..
ama 2,3 olursa tamam artik.. dikat etmen gerekdigi bir sorun var diyeceksin... ve ozaman ona gozterirsin o inci dislerini;)

Son düzenleyen: Moderatör:
eşlerimiz önceden sevgilimizken, birileri tarafından beğenildiklerinde gurur duyardık, benim aşkım çok yakışıklı imreniyolar bize diye, evlendikten sonra ne değişiyo anlamıyorum. O kadın sadece bakmakla idare edecek ama siz eşinize bakmaktan öte, ona dokunan, sarılan, onu öpen birisiniz. O kadın günde bir kaç kez görebilecek beğendiği bir erkeği (ki böyle bişey varsa eğer) ama siz sürekli eşinizle berabersiniz. Tadını çıkarın. O kadından önde olduğunuz noktalar o kadar fazlaki. Eşinizi beğendiğinizi ve onu çok çekici bulduğunuzu ona sık sık söyleyin ve davranışlarınızla belli edin. Siz bu iltifatları eşinize şımarır diye etmezseniz, başkaları eder ve eşinizde sizden duymadığı ve görmediği için doğal olarak hoşuna gider. Evlendikten sonra maalesef evlilik ciddiyetinde çok boğuluyoruz. Halbuki hala sevgili kalmayı başarabilsek, sevgiliyken davrandığımız gibi davranabilsek problem kalmayacak diye düşünüyorum. Ben olsam hesap sormak yerine, eşime daha çok ilgi göstermeye ve ona iltifat etmeye başlardım. Beğenildiğini duymak ve farketmek her insanın istediği bir şeydir. Kadın baktı diye eşinize hesap sormanızı tuhaf buldum. Bir düşünür şöyle demiş; "Sevdiğiniz söyleyin ve belli edin, siz yapmazsanız başkası mutlaka yapar". Kıskançlık krizlerine girmeyin sanırım siz "ya eşimin aklını çelerse" diye de düşündüğünüz için eşinize kızarak güya önlem almaya aba altından sopa göstermeye çalışmışsınız ama bu ters teper. Siz eşinizin aklını çelin, gösterdiğiniz ilgiyi iki katına çıkarın, sevin, okşayın, iltifat edin, beğendiğinizi gösterin söyleyin belli edin vs. O zaman eşiniz başka bir kadından bunları görse bile umrunda olmaz çünkü zaten sizde bu duyguları tadıyordur diye düşünüyorum.

yani! ben kezinlikle sana katiliyorum..ben okadar dag kadar yas gormedim..ve hata...bagzi erkekler kendinden olgun bayanlardanda hoslanir ve bu tam terzi bayanlar icinde gecerli, yani kendilerinden taze erkeklerdende hoslana bilir( sen sakin yanlis anlama bu zadece ornek. akilna kotu seyler getirme)

hata ben artik o ozur dilemeleride biraz yanlis buldum..cunku bu durum biraz abartildi.. kezinlikle hic bir sekilde ozur dilemene gerek yok..
zadece sarap esliginde bir yemek hazirlarsin okadar.. cunku oda dedigin gibi biraz dikat etseydi.. zadece orda degil herzaman agzina dusecek gibiymis kadin...kendisi iyi niyetli olabilir.. ama bir baskasi iyi niyetli olmaz herzaman.

aslinda varya ben senin arkandayim..! afferim kiz sana! boyle diyorum ama abartma tabiki ve tekrar soyluyorum onun aklina boyle seyleri sokma.. ama hosuna yada tehlikeli bir sey oldugu bir durum oldugundada hatini bildirirsin.. tabi bu durumda zavali bir sey yapmamis

sanirim artik biraz daha mezafali davranir o kadina karsi.. seninde gozun uztunde olsun...
birde benim ilgimi ceken ne olmusdu biliyormusun.. nasil olurda anons yapildiginda cocuklarinizi almanizi istediklerinde.. bunun akli nerdeydiki duyamadi yani o yuzden dedim ya anliyorum seni.. ama bence bu konuyu gercekden burda kapatmak iliskiniz adina daha iyi olacak..yada durum cirkinlesmeden.

bundan sonra sende oda dikat edersiniz...bos ver bunu artik kiskandim diye yutacaksin..
ama 2,3 olursa tamam artik.. dikat etmen gerekdigi bir sorun var diyeceksin... ve ozaman ona gozterirsin o inci dislerini;)

O Kadına karşı mesafeli davranmanızı önermem. Aksine daha yakın olun.

opera1985;
Vallahi acikcasi ben de hala abartmadigimi dusunuyorum

en cok takildigim nokta da esimin anonsu duymamasiydi arkasi donuktu sonucta goremedim bakip bakmadigini ve o an baktigini dusundum cunku bir sonra esim yanimiza geldiginde kadin esimin oldugu tarafa bakip goremeyince biraz daha yaklasi egildi bakindi ve etrafa goz gezdirdi.

iste o an koptum ben demek ki bakiyordu diye dusundum.
Bunu esime soylemedim tabi ...

Ha bir de hala inatla ben esimin de farkinda olduguna inaniyorum tamam yapmaz belki de ama temkinli olmakta fayda var

erkekler aslinda ayrim yapmayalim tum insanlar kendilerine karsi cinsten olan kisinin ilgisinin farkindadir
ama iste erkekler istemem yan cebime koy tavrindadir

bu benim esim de olsa boyle malesef

aslinda hala kirginligimi sinirimi atmis degilim!!!

Zaten kadin benimle hic muhattap olmuyor ki

bugun sabah oglumu pencereden gorup birakirken yine cikti geldii
gunaydin dedi esime ben zaten alistim artik kafami cevirdim obur tarafa esim de kafasini onune egdi duymazliktan geldi kadin da nakti bekledi surati dustu iceri girdi saniyesinde geri geldi yine esime donerek nasil begendiniz mi gecemizi dedi esim de guzeldi her sey elinize saglik dedi soguk bir sesle sonra bana elini omzuma atarak hadi cikalim dedi ve ciktik

Zaten kadin benimle hic muhattap olmuyor ki

bugun sabah oglumu pencereden gorup birakirken yine cikti geldii
gunaydin dedi esime ben zaten alistim artik kafami cevirdim obur tarafa esim de kafasini onune egdi duymazliktan geldi kadin da nakti bekledi surati dustu iceri girdi saniyesinde geri geldi yine esime donerek nasil begendiniz mi gecemizi dedi esim de guzeldi her sey elinize saglik dedi soguk bir sesle sonra bana elini omzuma atarak hadi cikalim dedi ve ciktik

Acaba kadının size karşı soğuk davranması sizin tavır ve davranışlarınız olabilir mi?
Yani illa kadının kocanızda gözü olduğuna kendinizi inandırmışsınız.
Sonuçta bazen bayanların arasında bazı sebeplerle sizin anlattığınız şekilde soğukluk olabiliyor hepimiz yaşıyoruz, sizin de kadına olan bu negatif enerjinize kılıf olarak kocam da gözü var şeklinde bir yaklaşıma kendinizi inandırmış olduğunuzu düşünüyorum ben.
Çünkü kendisinden 15-18 yaş küçük olan evli bir erkeğe sarkacak kadar ve bunu da sizin deyiminizle alenen belli edecek kadar kendisini kaybeden o yaştaki bir kadının sosyal alanda bu şekilde kendini kabul ettiremeyeceğini düşünüyorum, kaldı ki kadın birçok kişinin güvenip çocuğunu emanet ettiği bir çalışma ortamının yöneticisi.
Açıkcası ben sorunun aslında kadınla senin aranda olan negatiflikler yüzünden çıktığını ve asıl kadına olan sinirinizi kocanızdan çıkartttığınızı düşünüyorum.

opera1985;
Vallahi acikcasi ben de hala abartmadigimi dusunuyorum

en cok takildigim nokta da esimin anonsu duymamasiydi arkasi donuktu sonucta goremedim bakip bakmadigini ve o an baktigini dusundum cunku bir sonra esim yanimiza geldiginde kadin esimin oldugu tarafa bakip goremeyince biraz daha yaklasi egildi bakindi ve etrafa goz gezdirdi.

iste o an koptum ben demek ki bakiyordu diye dusundum.
Bunu esime soylemedim tabi ...

Ha bir de hala inatla ben esimin de farkinda olduguna inaniyorum tamam yapmaz belki de ama temkinli olmakta fayda var

erkekler aslinda ayrim yapmayalim tum insanlar kendilerine karsi cinsten olan kisinin ilgisinin farkindadir
ama iste erkekler istemem yan cebime koy tavrindadir

bu benim esim de olsa boyle malesef

aslinda hala kirginligimi sinirimi atmis degilim!!!

bosuna demiyorumya bir kadinin hisleri gercekden cok gucludur diye! ben buna inan gercekden cok ama cok inaniyorum!!!

Kezinlikle katiliyorum.. ben genelikle bana bakan bir bayanda olsa bayda olsa bunu hemen hisediyorum.. kafami cevirdigimde gercekdende bana bakiyorlar mesella.. bu bir cok insanda oldugundan eminim!
kocaniz farketmisdir yuzde yuz ama kadinin kotu niyetinin farkinda oldugundan sanmiyorum.

Kadin anlasilan salagin teki! herkezin icinde kocanizi oyle gozleriyle takip etmezsi gercekden cezaret ister. o kendi kendine yasiyordur bence. Sen boyle uyanik oldugun surece kocan cezaret etmez kolay kolay. Baksana okadar ayakda uyuyan kadinlarimiz var.. yanlarinda kocalarini ayarlayiyorlar, farketmiyorlar bile.

evet.. olabilir.. bende o yuzden dedim ya anons edildiginde neden duyamadi.. yoksa o an beyni baska seylerlemi meskuldu... diye ama cocugunuz icin ozel bir gundu, belki o yuzden heycanlanip duyamamisda olabilir...

benim hisim nedense o kadini pek ciddiye almamanizi diyor, ama tabi gozunuz uztunde olsun..!

daha once dedigim gibi ben is hayatimda bu tur kadinlari cok gordum ( bende cocuklarla calisiyorum) ama tek yaptiklari bakmakla yetiniyorlar! ben onlarin niyetini gordugumde zaten surekli kendi nisanlima bile dikat etmeye baslamisdim.. simdi kendi aralarinda is yemekleri fallan oldugunda, sinir oluyorum... ehh gidemezsinde diyemiyorum, oyle bir hakim pek yok, ama simdi evlendikden sonra beni oyle evde yanliz burakip kendisi tek basina eylenemeyecegini, gidemiyecegini soyluyecegim.

sonucda kadiniz, seviyoruz ve paylasamiyoruz.. bagzen kiskanclikdan sacmalayada biliriz.. sanki onlar sacmalamiyor hic.. :))

Ashly Yooo aksine ben soguk davranmadim hic bir zaman ne zaman selam versem benim selamim bosta kaldi

Ben bunlari kafamda kurgulayip duran bir insan degilim kendini bilen biriyim ve iyi gozlemci olduguma inanirim

Neden etrafta o kadar bayan varken bu kadin icin diyorum ki ya bunlari dusunmeme sebep bir seyler var ki olay bu boyuta gelmis...

Ashly Yooo aksine ben soguk davranmadim hic bir zaman ne zaman selam versem benim selamim bosta kaldi

Ben bunlari kafamda kurgulayip duran bir insan degilim kendini bilen biriyim ve iyi gozlemci olduguma inanirim

Neden etrafta o kadar bayan varken bu kadin icin diyorum ki ya bunlari dusunmeme sebep bir seyler var ki olay bu boyuta gelmis...

canım dıger velılere nasıl davrandıgını gozlemledın mı pekı

Back
X