Evet koluna vurdum eşimde bana ani tepkı gostererek koluma bır kac kez vurdu.. Sonrasında arabayı kenara çekmek istedi vs.. ben susmustum o an.. Aglamaklı oldugumu anlamaması ıcın yuzunu dondum sag tarafa cama dogru.. Hıc konuşmadım.. Arada ismimi soyleyip bır seyler konuşmaya calışıyor ( gectıgımız bır yerde. bak burada dayım calışmıştı) diyordu. ben cevap olarak Hı diyordum..Başka bır konuşmasında( burası cok guzel yer vs Istersen gireyim oraya) dedigin de hayır dıye cevap veriyordum.. .bır kac denemeden sonra akrabasının kapısının onune gelmiştik artık.. Bana arasana teyzemi geldıgımızı soyle dedı.. Bende sert bır dille ben nıye arıyorum ayrıca bas zile dedım..zile bastı bu şekilde ziyaret etmiş olduk akrabasını... Saat 4.30..5 gıbı oradaydık 10 dk oturdu oturmadı teyze cocuklariyla yemege gıttı.. 9 da aradım.. şimdı yemek yiyeceğiz dedı (teyze oglunun işi cok yogun kac kez yemekten kalkıp işe gitmış gelmiş)..Velhasıl saat gece 12 ben artık gerilmenin hat safasındayım.. Telefon acıp ne yaptığını sanıyorsun dedım ıkı kez ard arda.. Sonra teli yuzune kapattım.. 10 dk var yok geldıler.. teyze oglu kendını one atarak onun sucu olmadığını soyledı.. Neden gec kaldınız ikinizede soruyorum dedım.. Az once yazdıgım gıbı yogunluktan oldugunu soyledı.. Eşim o arada sessız duruyor. O oyle durdukça aksı yonde sureklı konuştum.. Teyzesi ilişkimizi en ıyı bilenlerden oldugu için hıc cekınmeden konuştum vs.. 15 dk oturduk yola cıktık.. Yol boyunca konuşmadım zaten.. Eşimde hıcbır sey sormadı:).
Dun gece oglumuz rahatsızlandı.. Oglum babama soyle soforu cagarsın dedı.. (konuşmuyorum dedigim gıbı sustum) eşime gidip soyledım vs.. Ertesi gun Yanı bugun aynı şekilde konuşmuyorum.. Her ne kadar akşamki konuşmadan umut bekledıysede de yanılmış oldu..