Şu an öfkeliyim.

Olayı tam anlamadım.
Eşiniz frene trafiğin akışı gereği bastıysa bu kadar abartıp üzerine kola dökmeniz çok çocukça.
Meyve suyunu üzerinize dökmek için bilerek bastıysa eşinizin yaptığı çok çocukça ve sizin kolayı dökmeniz yine çocukça.
Şakalaşarak vurduysa gereksiz ve çocukça. Ciddi olarak vurduysa gereksiz ve manyakça.
Kısacası ikiniz de hem çocuk gibisiniz hem öfke probleminiz var.
Başka sorunlarınız varsa bilemem ama bu konu için anneniz ne yapacak?

Üzücü bir durum ama geçmişi var sanırım. Annene ulaşbildin mi? Son durum nedir?

Oğlunuz üzülüyor mu konuşmayınca umarım bi an önce çözümlersiniz durumu
Oğlum nedenini ogrenır sonrasında duygu ve mantığını kullanarak konuşur secim sunar.. Bazen hatta cogu zaman icten ıce ogluma uzuluyorum.. Cocuklugu bızım anlamsız tartışmalarımızdan dolayı ıyı gecmedı....
Tesekkur ederım.. Eşim.. zaman her seyin ilacıdır mısalı akışına bırakıyor sanırım.. Cunku bır sekılde konuşmuş buluyorum kendımı bır zaman sonra ... Eskiden olsa farklı olurdu şuankı konum.. Bilemiyorum belkıde yıllar gectıkce bu hal alıyordur...

İkiniz de tuhafsınız. Kocanızın uyguladığı şiddet ve affı yok ama sizin kolayı üstüne dökmenize de şiddet denir. Şiddet ille vurmak, dövmek demek olmuyor yani. En başta olan şey kazaymış, gülmesi sinirinizi bozmuş olabilir ama verdiğiniz tepki feci abartı, eşinizin vurmasına ise söylenecek laf yok. Böyle saygısız bir ilişkiden kimseye fayda gelmez. Umarım çocuğunuz yoktur.

Kizlar

Az once arabada icecek icim diyordum esim bir gaza basip fren yapti ustum basim meyve suyu oldu burnumun icine kadar girdi , sonra esim karsimda catir catir gulunce bende colayi ustune doktum. Kafama hizlicana vurdu.

Suan anneme ulasamiyorum ama yetti canima.. beni gelip alsinlar..

Suan cok mu ofkeliyim bilmiyorum ama eminim yanlis karar almiyorum
O an yanlışlıkla sizin üzerinize içecek dökülmüş ve istemsizce gülmüş eşiniz. Kim olsa güler. Insan yapısı böyledir. Ama sizin onun üzerine bilerek kola dökmeniz de şiddet. Tabi asla size vurmasını haklı çıkarmıyor ama iğneyi bir kendinize batırın önce.

Bilerek yapmadı ya Allah aşkına bir garipsiniz o an öyle olması gerekmiştir trafik hali bu benim çok başıma geldi ama eşimi suçlamadım yani o an bir an gülmüş olabilir kolayı üzerine dökmek ne demek? sonra da kafama vurdu aileme gidicem falan ee gidin zaten amma da büyütmüşsünüz yahu arabada herkesin başına gelebilir sanki bilerek üzerinize dökülsün diye yaptı

sürekli şiddet var anladığım kadarı ile.
boşanmalısınız.

Canım komu sahibinin şiddet dediği erkekleri şakasına yaptığı el kol hareketleri saç çekme gibi falan bazılarında vardır öyle hareketler ama öyle sinirle yapılan şeyler değilmiş ya da kavga falan sonucu olan şeyler değil. Benim babam anneme şiddet uygulardı bu konuda çok hassasım ama bu konuda konu sahibinin bazı şeyleri abartarak anlattığını düşünüyorum

Canım komu sahibinin şiddet dediği erkekleri şakasına yaptığı el kol hareketleri saç çekme gibi falan bazılarında vardır öyle hareketler ama öyle sinirle yapılan şeyler değilmiş ya da kavga falan sonucu olan şeyler değil. Benim babam anneme şiddet uygulardı bu konuda çok hassasım ama bu konuda konu sahibinin bazı şeyleri abartarak anlattığını düşünüyorum

kafama vurdu diyor.

üzerinize döküldü diye sizin de onun üzerine dökmeniz:işsiz: siz de öfkenizi kontrol edememişsiniz ki ondan sakinlik ve anlayış bekliyorsunuz.:KK14: minicik bir mesele için anneye koşmak da garip başka sorunlarınız varsa onu bilemem

kafama vurdu diyor.

O an güldü diye kolayı üzerine birisi boca etse o anki sinirle bir hareket yapabilirsin ki geçenlerde ben hamileyim eşim hızlı araba kullanıyor birkaç kere kaza atlattık ki daha dikkatli olmasını söyledim en son bir araba yandan az daha bize çarpacaktı çok korktum ve o an eşime vurdum koluna falan çünkü çok kasıldım. Adam o kolayı dökmeyi haketmemiş mi ayrıca diğer konularında da şiddetle alakalı hiçbirşey yok bell ki o anda olan birşrey ve ne şiddette vurduğu ne olduğu ne şekilde olduğu da önemli ama burada adamın suçu yok trafik hali üzerine dökülen koladan adamı suçlamak da fazla tabii gidip annesine vurdu diye söyleyecekse ailesi de fazla tepki verirse işler daha çıkılmaz hal alabilir

O an güldü diye kolayı üzerine birisi boca etse o anki sinirle bir hareket yapabilirsin ki geçenlerde ben hamileyim eşim hızlı araba kullanıyor birkaç kere kaza atlattık ki daha dikkatli olmasını söyledim en son bir araba yandan az daha bize çarpacaktı çok korktum ve o an eşime vurdum koluna falan çünkü çok kasıldım. Adam o kolayı dökmeyi haketmemiş mi ayrıca diğer konularında da şiddetle alakalı hiçbirşey yok bell ki o anda olan birşrey ve ne şiddette vurduğu ne olduğu ne şekilde olduğu da önemli ama burada adamın suçu yok trafik hali üzerine dökülen koladan adamı suçlamak da fazla tabii gidip annesine vurdu diye söyleyecekse ailesi de fazla tepki verirse işler daha çıkılmaz hal alabilir
sizin görüşünüz saygı duyarım.
kadının kola dökmesi yanlış.
adamın kafasına vurması şiddet.
benim için öyleydisi böyleydisi yok.

Kizlar

Az once arabada icecek icim diyordum esim bir gaza basip fren yapti ustum basim meyve suyu oldu burnumun icine kadar girdi , sonra esim karsimda catir catir gulunce bende colayi ustune doktum. Kafama hizlicana vurdu.

Çocukça şeyler.Arabada bir şey içerken dökülmesini göze almak gerek.Trafik bu,aniden biri çıkar bir şey olur.Kolayı üstüne dökmek,annemler niye seni gelp alıyor.Gideceksen kendin gidemiyor musun

Kizlar

Sİzin problem çözme yönteminizde şiddet değil mi bu şartlarda... ne diye elinizdekini adama döküyorsunuz, ne tepki vermesini bekliyordunuz , özür dilerim hayatım şimdi seni anladım mı diyecekti...
Adamın bir kastı da yok üstelik... diğer olayları bilmiyorum ama eğer buna benzer durumlarsa sizin problem çözme biçiminiz de çok sağlıklı durmuyor

Kore dizisinde olsa romantik diye içiniz erirdi. Kafanıza şakasına vurmuş olmasın. Öfke kontrolünüz yok gibi geldi.

Back
X