şu an salonda uyuyor..

Evet gitmicem zaten yarin akşamaksam yatili misafirim var mecbur yatagi da tatacak.

Cevap yazdiginiz icin ayri ayri tesekkur ederim. İyi geceler.. bebegim icin uyumaliyim.

Bence bırakın yatsın salonda. Kimse kimseye mal diyemez. Kalbinizi kıran o. Bırakın gönlünüzü almayı bilsin.

Kv öv bir özelliğini mesela.aslında çok iyi biri, şu şu özelliği tam kafama göre ama bana yaptığı bu davranışı veya sözü hiç affedemem çok kırıldım. Psikologun dediği güzel ne kadar özelliği varsa say yanında sadece 1 kötü özelliği söyle.

Biz esimle hala buyumedik. Kavga ederken bi suru laf sayiyoruz birbirimize.. mal ne ki..
Ya biraz da cocukca gorun,erkekler ne zaman buyur ki... ustunde durmayin. Alisik degilsniz cok dokunmus size ama.. cocukluk be iste.
Ayrica adam size gel.yataga yat dediyse bence siz de gidebilirsiniz cagirmak icin. Biz hep beklyoruz gelsinler blmem ne diye. Bazen esime bakip haline.aciyorum.. cunku ben onu hic nazlamiyorum. Ara sira nazlayin aman :)
Tabi tek sorun.buysa....
Siz bi barisin.. o iceri soktugnz tirnaklar ondan sonra ciksin,laf batirir,mal dedigne de pisman edersiniz ki zaten...

Üstüne dusmeyi bırak her seferinde sen adim attigin için alışmış artik ve yine senden bekliyo isterse bir ay kussun ilk adımı atma artık bi afallasin bi noluyoruz desin tabi hakli oldugun zamanlarda yap haksizkende durumu izah et aciklamani yap gerekiyosa özür dile ve yine üstüne fazla düşme kendi haline birak

Back
X