Şu an yaşamak istediğim hayatı mı yaşıyorum?

kısmen ''EVET''
çünkü sağlıklıyım ve Allaha şükür olsunki ailemde yanımdalar ve hiç bi sorunumuz olmadı bugüne kadar çok saglıklı bi çocukluk süreci geçirdim.sorunsuz huzurlu bi ailem var.nişanlıyım yakında evlenicem .içime sinen birisiyle manevi ve maddi sıkıntımız yok...
fakat okuyup kariyerim olmasını çok isterdim çünkü benim bu konudaki hayalim gece gündüz çalışmaktı geçde olsa açıköğretimde okuyorum.
ama mutluyum.

aynen canım.. ayrıca ruh hastası bi. patronum var sanırım.. insan her konuda, her şeye NEDEN,NİÇİN,NASIL mı der yaa... oooooof kesin karararım ruhsal sorunları var bu adamın..

yönetici asistanı = yönetici hizmetçisi
çok sevdim bu tabiri ama ofis hizmetçisi demek büyük bi haksızlık bana göre
evet yönetici asistanlarının asıl işi zaten yöneticinin her işini yapmak demek değil midir?
sonuçta herkes bir iş yapmak için çalışıyor
ilk işe başladığın dönemlerde, yöneticimin bana söylediği birşeyi yazmak istiyorum
"sirines, bana neden, niçin, niye gibi soruları düşünüp, sordurarak bana zaman kaybettirme"
bir evrak imzalatmaya getirmeden önce, aç incele, düşün neden niçin sorularını sor,cevaplarını öğren bana öyle getir demişti
işimin stresini az çok anlatabiliyorum sanırrım. iş hayatından artık 2 kişilik düşünmekten bıktım
herşeyi bilmem lazım,, koskoca holdinge kim ne yapıyor, hangi evrak niçin gelmiş vs.....herşeyi bilmem lazım
bunları haline şükret diye yazıyorum. en azından yöneticin soru soruyormuş, benimki dediğim gibi soruyu sormayı düşünüp, sormayı zaman kaybı sanıyorum

insanoğlu ne kadar tatminsiz bizden müşkül durumdaki bi çok insan bizim hayatımızı hayal düşlerken biz hep bişeylerden şikayetçiyiz. geçen gün bi derste bahsi geçti. dünya sağlık örgütü zenginliğin tanımını ertesi gün için gıda, barınma gibi endişeleri olmayan kişileri zengin olarak tanımlıyo(buna benzer bişey). şahsım ve çevrem adına konuşuyorum ki şükürsüzüz.

insan her şeye herkese yabancılaşıyor evet
ama bazen ki genellikle kendine yabancılaştığı oluyor
kendini sorgulamaya başlıyor
şuan ki durumum dan memnun muyum yada istediğim yaşam mı bu?
benden de alın bir HAYIR
ama bazen de hayat da sürükleyebilir bizi buna

hayır
yaşamak istediğim hayata kısmetse bi 5 yıl kadar var.
her şey adım adım
öncelikle bu evden kurtulup başka bi şehre kendi ayaklarımın üzerinde durmaya bi gideyim de..
4 4 lük bi hayat da istemiyorum
ama elimden geldiğince 4 3 lük yapmaya çalışıcam

"Herşey tam istediğim gibi heyyyooooo" dersem yalan olur.
Ama şükürler olsun hayatımda bir çok işim yolunda gidiyor.
Biraz daha fazlası olsa süper olur.
Ama Allahım çok büyük!!! Elbet daha güzel gelecek çok yakın! Buna çok inanıyorum ben zaten!

hayır...hiç birşey istediğim gibi değil cok sıkılıyorum işe gidip geliyorum ne sosyallik ne bir şey isyan etmek istemiyorum ammaaa hayatımmm değişssin istiyorummm

Şuanda tam olarak evet değil ama sağlıyım yerinde ailem ve sevdiğim insan yanımda tek şey üniversiteyi kazanıp meslek sahibi olmak ve huzurlu yaşamak belkide yavaş yavaş her şey yerine oturcak...

yaşamak istediğim hayatın tam tersini yaşıyorum.yaşamasamda olur modundayım

malesef hayır... ama bişeylerin düzelmesi için hala umudum var. en azından son bi şansım. ama eğer bundan da sonuç alamazsam... bilmiyorum, düşünmek istemiyorum..

bir cok insan gibi ben de istedigim hayati yasamiyorum...
istedigim hayatla uzaktan yakindan alakasi yok suan icinde bulundugum durumun...

yaşamak istediğim hayatın tam tersini yaşıyorum..

hayıırr :44: yaşamak istediğim hayatı yaşamıyorum, hayat çok tekdüze gelmeye başladı birden, istediğim hayatı yaşayamıyorsam mevcut hayatımda değişiklik istiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorummm

istedigim hayati yasamiyorum ama olmasi gereken seyi yasiyorum bekliyorum. istedigim hayati yasamak icin once bu yollardan gecmem lazim ama tabi bu ruhsal durumumda gerizekaliliga sebep olabiliyor zaman zaman sebepsiz sinir bozukluklari, arada bir depresif duygular, bazen mutlu, bazen mutsuz, kimi zaman memnun, cogu zaman bombos bi hal icindeyim aslinda derin keder icindeyimm bazen isyan edip yalnizligimaaaaaaaaaaaa sana karsi ince bir sitem icindeyimm

tabiikide hayır iyi bir hayat yaşamak içinde hiçbir sebep yok zaten çevremdeki herkesten nefretttt ediyorummmmm insanlar ne kdr bencil,kendini bilmez ve nankörrr hiç bu kadar nefretle dolmamştmmmmmmmm:2:

Maalesef ki hayır
kendim için düşlediğim hayat başka yaşadığım bambaşka
tabi ki seçimlerimiz etkiliyor yaşadıklarımızı
biraz da kader...
umarım zorlu yolları atlatıp istediğim hayata kavuşurum

istediğim hayatı yaşamıyorum ama yinede şükrediyorum çok zor günlerden geçiyorum Allahım beterinden korusun dayanma gücü versin diye dua ediyorum hep

Şuan tam olarak yaşamak istediğim hayatı yaşıyorum. Çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…